صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

خراسان رضوی رتبه اول کشوری در تولید گوشت قرمز 

  • کد خبر: ۱۶۱۴۰۹
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۲ - ۱۳:۱۴
  • ۲
مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: ۸۰ درصد از گوشت قرمز استحصالی از طریق کشتاردام در کشتارگاه‌های داخل استان بوده است.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد داوطلب اظهارداشت: میزان تولید گوشت قرمز در سال گذشته ۹۲ هزارو ۲۰۰ تن بوده که ۶۸ درصد آن گوشت قرمز استحصالی از دام سبک شامل گوشت گوسفند و بز و ۳۲ درصد آن متعلق به دام سنگین شامل گوشت گاو، گوساله و شتر است.
وی ادامه داد: جمعیت دامی استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱، ۸ میلیون ۲۴۳ هزارو ۱۴۸ راس گوسفند و حدود ۳۶۴ هزار راس دام سنگین بوده است.
مدیر امور دام استان گفت: ۸۰ درصد از گوشت قرمز استحصالی از طریق کشتاردام در کشتارگاه‌های داخل استان بوده و حدود ۲۰ درصد گوشت استحصالی بصورت دام زنده به سایر استان‌ها منتقل شده است.
این مقام مسئول افزود: تعداد دام سبک خروجی از استان در سال گذشته ۱۴۱ هزارو ۳۵۲ راس بوده که نراز آن ۸۸۸ هزار راس مثبت می‌باشد و تعداد دام سنگین خروجی در استان ۱۹ هزارو ۷۸۹ راس بوده که تراز آن ۱۱ هزار ۷۰۴ راس مثبت می‌باشد.
وی افزود: استان خراسان رضوی علاوه بر کسب رتبه اول در تولید گوشت قرمز کشور، تامین کننده گوشت قرمز برای سایر استان‌ها نیز می‌باشد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
محمدرضا
۲۳:۲۰ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
سلام این حرف از من به یادگار باشه اگه از کشاورز حمایت نکنین تو مساله کنسانتره و جو به شما قول بدم دو سال بعد مهاجرت روستاییان به شهر دوبرابر بشه و تعداد دام سبک‌ رو به کمی بره تا جایی که قیمت گوشت دام سبک به ۶۰۰ تا یه میلیون برسه
ناشناس
۱۶:۱۷ - ۱۴۰۲/۰۲/۱۰
قیمت‌ها رو کاهش بدین تامردم بتونن بخرن