به گزارش شهرآرانیوز، احمد داوطلب اظهارداشت: میزان تولید گوشت قرمز در سال گذشته ۹۲ هزارو ۲۰۰ تن بوده که ۶۸ درصد آن گوشت قرمز استحصالی از دام سبک شامل گوشت گوسفند و بز و ۳۲ درصد آن متعلق به دام سنگین شامل گوشت گاو، گوساله و شتر است.
وی ادامه داد: جمعیت دامی استان خراسان رضوی در سال ۱۴۰۱، ۸ میلیون ۲۴۳ هزارو ۱۴۸ راس گوسفند و حدود ۳۶۴ هزار راس دام سنگین بوده است.
مدیر امور دام استان گفت: ۸۰ درصد از گوشت قرمز استحصالی از طریق کشتاردام در کشتارگاههای داخل استان بوده و حدود ۲۰ درصد گوشت استحصالی بصورت دام زنده به سایر استانها منتقل شده است.
این مقام مسئول افزود: تعداد دام سبک خروجی از استان در سال گذشته ۱۴۱ هزارو ۳۵۲ راس بوده که نراز آن ۸۸۸ هزار راس مثبت میباشد و تعداد دام سنگین خروجی در استان ۱۹ هزارو ۷۸۹ راس بوده که تراز آن ۱۱ هزار ۷۰۴ راس مثبت میباشد.
وی افزود: استان خراسان رضوی علاوه بر کسب رتبه اول در تولید گوشت قرمز کشور، تامین کننده گوشت قرمز برای سایر استانها نیز میباشد.