به گزارش شهرآرانیوز، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رییس پژوهشگاه رویان روز چهارشنبه، شانزدهم بهمن ماه، در سمپوزیوم سرطان از آزمایشگاه تا بالین در سالن همایش پژوهشگاه رویان افزود: سرطان یک دغدغه جامعه و خانواده بوده و بیش از خود بیماری، خانوادهها و خود بیمار را آزار میداده است و در نهایت بیمار را تسلیم خود میکرد اما امروز میتوان آن را درمان کرد.
وی با اشاره به اینکه تلاش جهادگونه جامعه علمی سیر کار در عرصه سرطان را متفاوت کرده است، اظهار داشت: تجهیزات و امکانات در این زمینه در کشور گسترش یافته است. مشارکتی که بین متخصصان مختلف انجام گرفته این امکان را به وجود آورده که درمانها موثرتر در این زمینه باشد.
شاهوردی ادامه داد: درمانهای گذشته آسیبهایی را برای بیمار به وجود میآورد، اما در حال حاضر سیر درمان هم موثر شده و با هدفمندتر کردن درمانها آثار ثانویه آن هم کمتر شده است.
وی افزود: در پژوهشگاه رویان در حوزه باروری و سرطان برای حفظ جنین و گامت، فعالیتهای خوبی انجام شده و این کارها باور و اعتماد به زندگی را بیشتر کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم مجموعه رویان با مشارکت متخصصان و محققان در عرصههای مختلف، بتواند کارهای مشترک ارزندهای را انجام دهد.
شاهوردی، یکی از سرمایههای پژوهشگاه رویان را پیوند زدن مسایل علمی روز با جامعه اعلام کرد و گفت: نیاز جامعه این بود که ارتباط خوبی بین مردم و پزشک وجود داشته باشد و پزشک امین و امانت دار بیمار باشد که این کار انجام شده و سرمایهای برای جامعه است.
وی افزود: دکتر زنده یاد کاظمی آشتیانی بنیانگذار پژوهشگاه رویان به خوبی از این سرمایه استفاده کرد و دانش ناباروری و سلولهای بنیادی را مردمی کرد و حمایت مردم و مسؤولان را برای این کار جذب کرده است.
رییس پژوهشگاه رویان گفت: امیدواریم ما قدر این سرمایه را بدانیم و با کارهای درمانی و تحقیقاتی خوب از آن محفاظت کنیم.
منبع: ایرنا