زنان بیشتر از مردان در معرض ابتلا به سرطان تیروئید هستند رهایی ۲ تبعه عراقی ربوده شده در اهواز (۴ بهمن ۱۴۰۳) ساخت و ساز‌های بی کیفیت و مسئولیت کیفری! | چه کسی باید پاسخگوی خسارت در ساخت و ساز‌ها باشد؟ جراحی تومور مغزی از طریق چشم برای اولین بار در دنیا ۲ تا ۳ میلیون نفر در ایران درگیر بیماری‌های نادر هستند درباره سرطان پروستات شایع‌ترین و مرگ‌بار‌ترین سرطان در بین مردان | غده‌ای خارج از مدار سلامت وزارت آموزش‌وپرورش: تشکیل سازمان خدمات رفاهی فرهنگیان در حال بررسی است چگونگی حذف تأثیر معدل در پایه دهم به شورای عالی آموزش و پرورش واگذار شد حناچی: محله «بستکی» دبی را معماران هرمزگانی ساخته‌اند ثبت تصویر یک قلاده پلنگ در پارک ملی کرمان + فیلم هم‌اکنون هیچ مددجویی پشت نوبت دریافت جهیزیه از کمیته امام‌خمینی (ره) خراسان رضوی نیست غریب‌آبادی: جمهوری اسلامی ایران دستاوردهای خود را در شورای حقوق بشر سازمان ملل ارائه خواهد کرد نوشیدنی‌های شیرین، ناسالم‌ترین خوراکی‌ها هستند خسارت دو میلیاردی درپی آتش‌زدن بنای تاریخی در گیلان | خاطی با وثیقه فعلاً آزاد شد با فواید و مضرات سیاه‌دانه آشنا شوید هشدار درخصوص محتویات دارو‌های کاهش وزن کشف بیش از ۲ هزار قلم محصولات آرایشی و بهداشتی قاچاق در نیشابور کدام دارو‌ها مشمول افزایش قیمت شدند؟ کشف بیش از ۲۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در مرز‌های خراسان رضوی ۱۲۰ هزار بیمار «ام‌اس» در کشور وجود دارد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۴ بهمن ۱۴۰۳) | هوای مشهد گرم می‌شود آخرین وضعیت و محدودیت ترافیکی در جاده‌های کشور (۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون رئیس کل دادگستری: فروش زمین به نفع شکات پرونده کثیرالشاکی کینگ مانی زلزله ۴.۶ ریشتری جم را لرزاند (۴ بهمن ۱۴۰۳) ویتامین D چگونه ریسک ابتلا به سرطان پستان را کاهش می‌دهد؟ درباره سرطان چشم بیشتر بدانید فقط ۲ درصد ایرانی‌ها خون اهدا می‌کنند بررسی وضعیت عدالت آموزشی در جلسه شورای آموزش و پرورش خراسان رضوی | فاصله ۸ هزار کلاسی تا نقطه مطلوب ۴۷۰ بیمار مبتلا به سل در خراسان رضوی تحت درمان هستند علت ارتکاب قتل، همسرم قربان‌صدقه‌ام نمی‌رفت و طلاق می‌خواست!
سرخط خبرها

پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی

  • کد خبر: ۱۷۰۷۹
  • ۱۷ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۲:۳۵
پیشرفت ایران در سلول‌های بنیادی
علم نوین سلول‌های بنیادی در ایران در دهه‌های گذشته و تحت شدیدترین‌های بین‌المللی و آمریکایی به همت دانشمندان ایرانی شاهد پیشرفت‌های گسترده‌ای بود.
به گزارش شهرآرانیوز، دستاورد‌های ایران در علم سلول‌های بنیادی در سال‌های اخیر به شکل چشمگیری رشد داشته و سبب شده تا چشم اندازی روشن‌تر در زمینه پزشکی در ایران قابل مشاهده شود.

ایران در چهار دهه گذشته و به ویژه از دهه ۷۰ شمسی موفق شده گام‌های مهمی در زمینه رشد و توسعه علم سلول‌های بنیادین برداشته و خود را با انتشار ۲۱۴۹ مقاله نمایه شده توسط محققانش وارد جمع ۲۰ کشور برتر دنیا در این زمینه کند و رتبه ۱۴ را به خود اختصاص دهد.

ایران در حال حاضر در جمع یک درصد از کشور‌های دنیا با توانایی پیوند سلول‌های بنیادی خون ساز قرار دارد.

«فیوچر مدیسن» در گزارشی به پیشرفت‌های قابل ملاحظه ایران در زمینه سلول‌های بنیادی پرداخته و نوشت «نتایج بالینی مثبتی کسب شده موید این موضوع هستند.»
به گزارش «مینت پرس»، یکی از اعضای هیئت علمی گروه سلول‌های بنیادی دانشگاه هاروارد در سال ۲۰۰۹ با اشاره به پیشرفت‌ها و دستاورد‌های دانشمندان ایرانی در زمینه سلول‌های بنیادی، به تمجید از آنان پرداخته بود.

باید توجه داشت که این پیشرفت‌ها و دستاورد‌های علمی در حالی کسب و حاصل می‌شوند که ایران در سال‌های اخیر به ویژه در ۲ دهه گذشته تحت شدیدترین تحریم‌های بین الملل و آمریکایی قرار داشته و تلاش کرده تا کمبود‌های ناشی از این تحریم‌ها را به شکلی کاملا بومی تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهد.

کارشکنی غربی‌ها و بیش از همه آمریکا محدود به تحریم‌ها نبوده و در مواردی اقدام به دستگیری دانشمندان ایرانی کردند که از جمله آن‌ها می‌توان به بازداشت دکتر «مسعود سلیمانی» توسط دولت آمریکا اشاره کرد. اما هیچ یک از این مانع تراشی‌ها نتوانستند خللی در عزم راسخ دانشمندان ایرانی در نیل به اهداف برنامه ریزی شده اش و سیاست‌های علمی ایجاد کنند.

منبع: میزان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->