جانقربان - دکتر حمیدرضا رحیمی در گفتوگو با شهرآرانیوز افزود: خوشبختانه سه نفر از این بیماران بهبود یافتهاند و متأسفانه یک نفر از آنها فوت کرده است.
وی با تاکید به اینکه سلولهای بنیادی بهکارگیری شده برای درمان بیماران کرونایی از افرادی بوده است که هیچ نسبت خانوادگی با هم نداشتند اظهارکرد: این سلولها بهدلیل داشتن خاصیت تنظیمکنندگی، سیستم ایمنی را ترمیم میکنند.
رحیمی افزود: این پیوند با عنوان پیوند آلوژن شناخته میشود، به این معنی که سلول بنیادی فردی را به کسانی که هیچ نسبتی با هم ندارند، پیوند میزنیم.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علومپزشکی مشهد درباره ابتلای کودکان به کرونا در استان نیز گفت: خوشبختانه ابتلای کودکان بسیار محدود و تعداد مراجعه به بیمارستان اکبر بسیار کم بوده است.
۷۰ کودک مبتلا به کرونا
وی بیانکرد: تعداد ابتلای کودکان در حد یک درصد بود و به طور کلی تعداد آنها به ۷۰ نفر هم نمیرسد.
رحیمی افزود: کودکان ۲ تا ۳ روز در بیمارستان بستری میشوند و خیلی زود بهبود مییابند و خوشبختانه تاکنون در خراسانرضوی فوتی کودک مبتلا به کرونا نداشتهایم.
وی گفت: البته این موضوع به معنای رعایتنکردن مسائل بهداشتی در کودکان نیست و درباره کودکانی که بیماری زمینهای دیگری مانند نقص سیستم ایمنی دارند، باید مراقب بود.
ارتباط بین گروههای خونی و کرونا
رحیمی درباره گروههای خونی که بیشتر دچار کرونا میشوند، گفت: بهنظر میرسد ارتباطی بین گروههای خونی و ابتلا به کرونا وجود ندارد، ولی گروههای خونی مانند A که افرادی استرسی هستند، ممکن است نسبت به دیگر گروهها بیشتر مبتلا شوند. هرچند اینطور نیست که کرونا در گروه خونی خاصی انتشار بیشتری داشته باشد.