صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵ ترفند برای رفع شیرینی زیاد غذا

  • کد خبر: ۱۷۳۲۱۳
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۰۱:۵۹
فهرست غذا‌های ایرانی که طعمشان شیرین است، بلند بالاست. شیرینی طعم مورد علاقه‌ی اکثر کودکان و بزرگسالان است، اما اگر غذا بیش از اندازه شیرین شود، باب طبع همه نیست.

به گزارش شهرآرانیوز، گاهی هنگام پخت و پز پیش می‌آید که غذا بیش از آنچه می‌خواهید شیرین می‌شود. برای رفع شیرینی زیاد غذا می‌توانید از ترفند‌های زیر استفاده کنید.

اضافه کردن عصاره لیمو

برای رفع شیرینی زیاد غذا، می‌توانید چند قطره عصاره لیمو به آن اضافه کنید. عصاره لیمو حاوی اسید سیتریک است که می‌تواند شیرینی را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

استفاده از اسید سیتریک‌

می‌توانید به جای عصاره لیمو، اسید سیتریک خشک را به غذا اضافه کنید. برای هر قاشق غذاخوری شیرینی، یک قاشق چایخوری از اسید سیتریک استفاده کنید.

اضافه کردن نمک

اضافه کردن کمی نمک به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد.

استفاده از ادویه‌های تند

اضافه کردن ادویه‌هایی مانند فلفل سیاه، فلفل قرمز و ریحان به غذا، می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم تند و ترش ایجاد کند.

اضافه کردن آب لیمو

اضافه کردن آب لیمو به غذا می‌تواند شیرینی آن را کاهش دهد و به جای آن یک طعم ترش و ملس ایجاد کند.

منبع: بیتوته

برچسب ها: غذا شکر آشپزی
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.