صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

استرس گردشگران عراقی از پروازهای ایرانی | تاخیر پرواز‌ها و نقص‌فنی از مشکلات رایج شرکت‌های هوایپمایی

  • کد خبر: ۱۷۳۴۲۵
  • ۱۸ تير ۱۴۰۲ - ۲۰:۰۷
رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: معضلات ناوگان هوایی کشور از جمله تعداد پرواز‌های محدود و قیمت‌های نجومی ایرلاین‌ها و عدم بهبود وضعیت این ناوگان در ایران، تاثیر منفی در صنعت گردشگری ایران گذاشته و خواهد گذاشت.

حسین نیکونام در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص تاثیر محدودیت پرواز‌ها در ورود گردشگران سلامت به کشور و مشهد عنوان کرد: تعداد محدود پرواز‌ها در ورود گردشگران سلامت به کشور به شدت تاثیرگذار است. در پرواز‌های داخلی و خارجی به سمت کشور‌های بازار‌های هدفمان وضعیت خوبی نداریم.

وی افزود: طی صحبت‌هایی که با گردشگران عراقی داشته‌ام بار‌ها گفته‌اند که یکی از بزرگ‌ترین استرس‌ها و چالش‌هایشان سفر با پرواز‌های ایرانی به ایران است. گردشگران عراقی می‌گویند که وقتی می‌خواهند با پرواز‌های ایرانی به ایران سفر کنند، با دعا و صلوات و آیت‌الکرسی مسیر پروازی به ایران را طی می‌کنند!

رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران گفت: این موضوع در ورود گردشگران به ایران تاثیر می‌گذارد. وقتی هواپیما در مسیرش یک تکان کوچکی می‌خورد، مسافران عراقی در هواپیما با صدای بلند شروع به دعا خواندن می‌کنند. معلوم است که این استرس و اضطراب در میان مسافران عراقی از قبل در کشورشان نهادینه شده است. این موضوع مستلزم آن است که روی این موضوع کار شود.

نیکونام اضافه کرد: وقتی وزارت امور خارجه، وزارت گردشگری و سازمان هواپیمایی اقدام جدی و به خصوصی در این موضوع انجام نمی‌دهند، باعث می‌شود صنعت هوایپمایی کشور وضعیت اسفناکی داشته باشد. میانگین سن ناوگان هوایی کشور بین ۱۵ تا ۲۰ سال است.

سود ایرلاین‌ها در سال گذشته کمتر از ۲ هزار میلیارد تومان نبوده است

وی خاطرنشان کرد: قیمت پرواز‌ها نیز به شدت بالا است. با وجود مظلوم‌نمایی ایرلاین‌ها، اما در سال گذشته شرکت‌های هواپیمایی کمتر از ۲۰۰۰ میلیارد تومان سود نکرده‌اند. یعنی تمام شرکت‌های هوایپمایی سود ده بوده‌اند.

رییس جامعه حرفه‌ای گردشگری سلامت ایران بیان کرد: از سوی دیگر وقتی به سرویس‌ها نگاه می‌اندازیم، تمام صندلی‌های هوایپما چسبیده به یکدیگر است. تاخیر پرواز‌ها و مشکلات نقص‌فنی ایرلاین‌ها نیز از دیگر مشکلات رایج شرکت‌های هواپیمایی است.
نیکونام عنوان کرد: وقتی این موضوعات و مشکلات در طی چند سال مدام در حال تکرار است و هیچ تغییر مثبتی در این ناوگان رخ نمی‌دهد، قطعا تاثیر منفی خود را بر روی صنعت گردشگری خواهد گذاشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.