احداث نیروگاه خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی در کاشمر آغاز شد جزئیات فروش اینترنتی محصولات سایپا از دوشنبه (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) وزیر نفت: ظرفیت تجارت ایران و روسیه فراتر از ارقام کنونی است ۱۰۰ درصد اراضی ملی و کشاورزی استان حدنگاری شد| شمارش معکوس برای تکمیل حدنگاری ۱۱ میلیون هکتار اراضی خراسان رضوی وزیر نفت وارد مسکو شد | پاک نژاد در کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی ایران و روسیه شرکت می‌کند خاموشی در تابستان ۱۴۰۴ حتمی شد | اعمال سختگیرانه‌ترین تنبیه‌ها برای ادارات پرمصرف استان پیش بینی قیمت طلا و سکه (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش بینی قیمت ارز و دلار (پنجشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) احتمال سقوط قیمت طلا در پی مذاکرات آمریکا و چین زمان عرضه بنزین سوپر اعلام شد هشدار بانک مرکزی | واریز وجه در معاملات به حساب نفر سوم پولشویی است بهره‌برداری از ۲۹۶ مگاوات نیروگاه برق خورشیدی در خراسان رضوی | چشم‌انداز تولید ۳۰۰۰ مگاوات برق تجدیدپذیر در استان+ویدئو بررسی شرایط خرید ملک با موجودی ۳ تا ۵ میلیارد تومان در مشهد (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) + جدول تفویض حداکثری اختیارات «ساتبا» به خراسان رضوی وصول بیش از یک هزار و ۷۰۰ میلیارد ریال عوارض آلایندگی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده در خراسان رضوی معاون عمرانی استاندار خراسان رضوی خبر داد: وجود ۱۴۰۰ طرح نیمه‌تمام در خراسان رضوی توقف فروش آرد به نانوایان آزادپز بورس وارد فاز احتیاط شد | گزارش وضعیت بازار سهام (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) سهمیه کالای همراه مسافر تا پایان فصل بهار ۱۴۰۴ تعیین شد صدور پروانه بهره‌برداری از ۶ معدن در غرب خراسان رضوی نرخ طلا در مشهد یک میلیون تومان ریزش کرد | افت ۱.۶ میلیونی قیمت سکه (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) خراسان رضوی، قطب تولید انرژی پاک در کشور | ۳ هزار مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر جدید در استان ساخته می‌شود عشایر، ستون فقرات اقتصاد و امنیت خراسان رضوی تأکید استاندار خراسان رضوی و مشاور رئیس‌جمهور بر نقش‌آفرینی استان در پروژه‌های ملی قیمت امروز ارز، طلا، سکه و بیت‌کوین (۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | ریزش نرخ دلار و طلا تورم فروردین ۱۴۰۴ رکورد ۱۷ ماه اخیر را شکست شرایط بخشودگی جرائم مالیات بر ارزش افزوده ابلاغ شد تأمین بیش از ۳ هزار و ۸۴۰ میلیارد ریال سهم ورزش‌های همگانی خراسان رضوی از محل درآمد‌های مالیات بر ارزش افزوده تهران- مشهد؛ دارای بالاترین آمار جابه‌جایی مسافر در فرودگاه‌های کشور طی اسفند ۱۴۰۳
سرخط خبرها

بذرپاش: ظرفیت ناوگان هوایی تا پایان امسال افزایش پیدا می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۷۱۳۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
بذرپاش: ظرفیت ناوگان هوایی تا پایان امسال افزایش پیدا می‌کند
وزیر راه و شهرسازی از افزایش ناوگان هوایی تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش در آیین تکریم از دست‌اندرکاران حج ۱۴۰۲ اظهار کرد: امروز کار ما بیشتر دقت در صنعت هوانوردی به‌عنوان صنعتی بزرگ و عظیم است. شاید روزانه از این صنعت بیشتر نقد شنیده می‌شود که یکی از منتقدان خود بنده هستم و دلیل آن هم معلوم است؛ وقتی درباره این صنعت حرف می‌زنیم یعنی از یک صنعت فناورانه و مردم پایه توام با هم صحبت می‌کنیم. در حالی‌که ایران مقابل شدیدترین تحریم‌ها در این بخش مقابله می‌کند.

وی با بیان اینکه اولین اشتباه در این صنعت، آخرین اشتباه است، افزود: در صنعت هوانوردی ایمنی در راس است و فعالان این بخش در مرز دانش حرکت می‌کنند، همه مردم باید بتوانند از حمل‌ونقل هوایی استفاده کنند، اما قصاوت درباره این بخش را همه مردم انجام می‌دهند. وقتی یک هواپیما تاخیر می‌خورد یا در خدمت‌رسانی آن وقفه‌ای صورت می‌گیرد همه درباره آن حرف می‌زدند. پایه ارزیابی صنعت هوایی خود مردم هستند و لحظه‌ای آن را رصد کرده و تحت تاثیر اخبار آن قرار می‌گیرند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تصویب ۲۷ نقطه برای ایجاد شهر ساحلی، گفت: در حال بررسی هستیم که آیا همه این شهر‌ها نیازمند فرودگاه هستند یا خیر زیرا نمی‌توانیم درباره توسعه یک زون حرف بزنیم و صنعت هوایی و فرودگاه را نبینیم.

دست سوداگران حمل‌ونقل هوایی را قطع می‌کنیم

بذرپاش با بیان اینکه روزانه در کشور ۱۲۰۰ پرواز انجام می‌شود، اظهار کرد: بیش از ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند و ما دست سوداگران حمل‌ونقل هوایی را قطع می‌کنیم، ظلم همین است. ظلم که شاخ و دُم ندارد.

وی با بیان این‌که توسعه ناوگان هوایی یکی از اولویت‌هاست، اضافه کرد: الان تقاضا پنج برابر عرضه در حمل‌ونقل هوایی است، از این رو باید همه زیرساخت‌ها را ارتقا دهیم و همین امسال تعداد قابل توجهی به ناوگان هوایی اضافه می‌شود. برای ایران‌ایر هم همین است؛ تعداد پرنده‌های زمینگیر این شرکت به دلیل مشکلاتی افزایش یافته است و باید تعداد ناوگان فعال ایران‌ایر را افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم نظم کشور را با سیستم فرودگاه می‌سنجند شاید هم ارتباطی نداشته باشد، اما این کار را می‌کنند. بنده هم در تاخیرات اذیت می‌شوم و این را پیگیری می‌کنم. البته خیلی از تاخیرات غیرقابل پیش بینی است و عوامل انسانی خیلی در آن دخالت نداشته‌اند.

بذرپاش تاکید کرد: وقتی خدمات فرودگاهی ساده ارائه نکنیم، مردم قضاوت می‌کنند. طرف خدمات فرودگاهی در خارج را با خدمات فرودگاهی در داخل مقایسه می‌کنند. لازمه ارتقای خدمات، نظارت است. صنعت یعنی مشتری، بازار و قیمت تمام‌شده؛ در صنعت هوانوردی روش دستیابی مردم به بلیت پرواز‌ها مهم است مانند امنیت پرواز‌ها و ... وقتی درباره صنعت حرف می‌زنیم همه ابعاد آن مهم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->