اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی پیش بینی بورس برای فردا (شنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آخرین وضعیت بازار سکه و طلا | رشد اونس جهانی و اثر آن بر بازار داخل پرداخت کالابرگ به خردادماه ۱۴۰۴ می‌رسد؟ ویدئو| رئیس برنامه و بودجه: مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز دیگر پرداخت می‌شود ارزش بازار سرمایه در پایان اردیبهشت ۱۴۰۴ از ۱۳.۶ هزار همت عبور کرد انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث همچنان معطل سازمان امور مالیاتی شرط سنی برای دریافت پروانه کسب حذف شد رشد دو برابری اعتبارات استانی و ملی بودجه خراسان رضوی در سال ۱۴۰۴ سکه ۲ میلیون تومان گران شد (۱۵ خرداد ۱۴۰۴) واکنش سازمان بورس به معاملات مشکوک و دارندگان اطلاعات نهانی سهام خودروسازان امتیاز ویژه واردات کشنده برای رانندگان کامیون+ جزئیات بخشنامه نکات بهداشتی ذبح دام در عیدقربان | گوشت تازه نباید بلافاصله پس از ذبح دام مصرف شود ویدئو| خبر خوش رئیس سازمان برنامه و بودجه برای بازنشستگان کشوری عملکرد مدیران صندوق‌های اهرمی زیر ذره بین سازمان بورس تدوین طرح دوفوریتی توسط نمایندگان مجلس برای حل مشکلات کامیون‌داران نصب برچسب بدمصرفی سردر واحدهای تجاری و بانک‌ها جزئیاتی از افزایش قطعی قیمت نان قیمت طلای جهانی امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) افزایش یافت قیمت خودرو در بازار امروز (۱۴ خرداد ۱۴۰۴) | یک خودرو ۹۰ میلیون تومان گران شد + جدول مزایای کارمندان بر اساس عملکردشان پرداخت می‌شود | ۳ دستگاه مشمول مشخص شد پرواز‌های فرودگاه امام (ره) امروز (چهارشنبه، ۱۴ خرداد ۱۴۰۴) ۵ ساعت توقف خواهند داشت ارزش معاملات صندوق‌های طلا در بازار سرمایه به ۱.۹ همت رسید ویدئو| توضیحات سخنگوی دولت درباره تاخیر در پرداخت کالابرگ (۱۳ خرداد ۱۴۰۴) عرضه خودرو در بورس کالا تنها راه حل برای رفع چالش قیمت گذاری خودرو مهم‌ترین اخبار بورسی کدال امروز (سه‌شنبه ۱۳ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بذرپاش: ظرفیت ناوگان هوایی تا پایان امسال افزایش پیدا می‌کند

  • کد خبر: ۱۷۷۱۳۷
  • ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ - ۱۳:۲۹
بذرپاش: ظرفیت ناوگان هوایی تا پایان امسال افزایش پیدا می‌کند
وزیر راه و شهرسازی از افزایش ناوگان هوایی تا پایان سال ۱۴۰۲ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، مهرداد بذرپاش در آیین تکریم از دست‌اندرکاران حج ۱۴۰۲ اظهار کرد: امروز کار ما بیشتر دقت در صنعت هوانوردی به‌عنوان صنعتی بزرگ و عظیم است. شاید روزانه از این صنعت بیشتر نقد شنیده می‌شود که یکی از منتقدان خود بنده هستم و دلیل آن هم معلوم است؛ وقتی درباره این صنعت حرف می‌زنیم یعنی از یک صنعت فناورانه و مردم پایه توام با هم صحبت می‌کنیم. در حالی‌که ایران مقابل شدیدترین تحریم‌ها در این بخش مقابله می‌کند.

وی با بیان اینکه اولین اشتباه در این صنعت، آخرین اشتباه است، افزود: در صنعت هوانوردی ایمنی در راس است و فعالان این بخش در مرز دانش حرکت می‌کنند، همه مردم باید بتوانند از حمل‌ونقل هوایی استفاده کنند، اما قصاوت درباره این بخش را همه مردم انجام می‌دهند. وقتی یک هواپیما تاخیر می‌خورد یا در خدمت‌رسانی آن وقفه‌ای صورت می‌گیرد همه درباره آن حرف می‌زدند. پایه ارزیابی صنعت هوایی خود مردم هستند و لحظه‌ای آن را رصد کرده و تحت تاثیر اخبار آن قرار می‌گیرند.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تصویب ۲۷ نقطه برای ایجاد شهر ساحلی، گفت: در حال بررسی هستیم که آیا همه این شهر‌ها نیازمند فرودگاه هستند یا خیر زیرا نمی‌توانیم درباره توسعه یک زون حرف بزنیم و صنعت هوایی و فرودگاه را نبینیم.

دست سوداگران حمل‌ونقل هوایی را قطع می‌کنیم

بذرپاش با بیان اینکه روزانه در کشور ۱۲۰۰ پرواز انجام می‌شود، اظهار کرد: بیش از ۵۰ هزار نفر به‌صورت مستقیم به مردم خدمات‌رسانی می‌کنند و ما دست سوداگران حمل‌ونقل هوایی را قطع می‌کنیم، ظلم همین است. ظلم که شاخ و دُم ندارد.

وی با بیان این‌که توسعه ناوگان هوایی یکی از اولویت‌هاست، اضافه کرد: الان تقاضا پنج برابر عرضه در حمل‌ونقل هوایی است، از این رو باید همه زیرساخت‌ها را ارتقا دهیم و همین امسال تعداد قابل توجهی به ناوگان هوایی اضافه می‌شود. برای ایران‌ایر هم همین است؛ تعداد پرنده‌های زمینگیر این شرکت به دلیل مشکلاتی افزایش یافته است و باید تعداد ناوگان فعال ایران‌ایر را افزایش دهیم.

وزیر راه و شهرسازی گفت: مردم نظم کشور را با سیستم فرودگاه می‌سنجند شاید هم ارتباطی نداشته باشد، اما این کار را می‌کنند. بنده هم در تاخیرات اذیت می‌شوم و این را پیگیری می‌کنم. البته خیلی از تاخیرات غیرقابل پیش بینی است و عوامل انسانی خیلی در آن دخالت نداشته‌اند.

بذرپاش تاکید کرد: وقتی خدمات فرودگاهی ساده ارائه نکنیم، مردم قضاوت می‌کنند. طرف خدمات فرودگاهی در خارج را با خدمات فرودگاهی در داخل مقایسه می‌کنند. لازمه ارتقای خدمات، نظارت است. صنعت یعنی مشتری، بازار و قیمت تمام‌شده؛ در صنعت هوانوردی روش دستیابی مردم به بلیت پرواز‌ها مهم است مانند امنیت پرواز‌ها و ... وقتی درباره صنعت حرف می‌زنیم همه ابعاد آن مهم است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->