حسن جعفری روز شنبه در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: طی نیمه نخست امسال تولید ۴۵ هزار تن گوشت قرمز در استان ثبت شده است که مشابه مدت مشابه سال قبل است.
وی ادامه داد: این استان با اختلاف بسیار زیادی از استان اصفهان با ۱۵ هزار تن تولید بیشتر رتبه اول تولید گوشت قرمز را به نام خود ثبت کرده است.
معاون جهاد کشاورزی خراسان رضوی اظهار کرد: خوشبختانه علاوه بر کمیت، کیفیت گوشت قرمز تولیدی در استان نیز از مقبولیت خوبی برخوردار است.
وی با اشاره به جمعیت مطلوب دامی در استان بیان کرد: هم اکنون ۶ میلیون و ۸۰۰ راس دام سبک (گوسفند و بز) و ۳۱۶ هزار راس دام سنگین (گاو و گوساله) و ۹ هزار نفر شتر در استان داریم.