معاون علمی و فناوری رئیس جمهور گفت: ما به عنوان دولت متولی «پلتفرم و زیرساخت» هستیم و نباید وارد کسبوکار بخش خصوصی شویم، در این راستا دولت میتواند ریسک سرمایهگذاری بخش خصوصی را پایین بیاورد.
به گزارش شهرآرانیوز؛ سورنا ستاری در جلسه ستاد تسهیل و رفع موانع تولید استان که در محل سالن اجتماعات شهید باهنر استانداری برگزار شد با اشاره به ضرورت حفظ زیست بوم استان، اظهار کرد: بیش از ۹۰ درصد شرکتهای دانش بنیان خراسان رضوی خصوصی است و این یک پتانسیل فوق العاده محسوب میشود.
وی افزود: اقتصاد خراسان رضوی بر پایه غیر منابع زیرزمینی است، لذا بسیار مهم است که این استان در حال حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان است.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در بخشی از سخنانش با اشاره به توانمندیهای کشور، ادامه داد: چیزی حدود ۴۰ میلیون دلار و یورو واردات داروی فاکتور ۸ و ۷ به کشور صورت میگرفت، اما هماکنون این دارو توسط شرکت داروسازی ثامن در حال تولید بوده و این قدرت اقتصاد دانش بنیان است.
ستاری با بیان اینکه خراسان رضوی در بخش نیروی انسانی متخصص و شرکتهای فعال بخش خصوصی پتانسیل لازم را دارد، تصریح کرد: این نکته مهم مسئولیت ما را در معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری سنگین میکند تا بیشتر برای خراسان رضوی وقت بگذاریم و سعی کنیم این زیست بوم را توسعه دهیم.
وی بر اهمیت لزوم سرمایهگذاری در پارک علم و فناوری خراسان رضوی تاکید کرد و افزود: بخش خصوصی باید در حوزه استارتاپها سرمایهگذاری کند.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با بیان اینکه شرکتهای دانش بنیان اقتصاد خراسان رضوی را میسازند، تاکید کرد: ما به عنوان دولت متولی «پلتفرم و زیرساخت» هستیم و نباید وارد کسبوکار بخش خصوصی شویم، با این وجود دولت میتواند ریسک سرمایهگذاری بخش خصوصی را پایین بیاورد.
ستاری با ابراز امیدواری از افتتاح کارخانه نوآوری مشهد در بهار سال آینده، خاطرنشان کرد: در حوزه شهر هوشمند، شهرداری یک سیستم شتابدهنده کسبوکار است، فعالیت شهرداری صرفا خدمات دادن نیست و باید این مسئولیت را به استارتاپهایی که در سطح شهر کار میکنند بسپارد، چراکه تمام خدمات شهری این قابلیت را دارد که توسط استارتاپها انجام شود.
وی با بیان اینکه ارزش کارآفرینی باید در جامعه مشخص شود، گفت: زمانی که ارزش کارآفرین در جامعه مشخص شود، آنگاه نوع برخورد در نظامات اداری و دولتی متفاوت خواهد بود.
معاون علمی و فناوری رئیس جمهور تاکید کرد: رشد و پیشرفت را در اکوسیستم خراسان رضوی میبینم و آمادگی داریم مانند همیشه حمایت کنیم تا این توسعه با سرعت بیشتری اتفاق بیوفتد.
گفتنی است؛ در بخشی از این جلسه تفاهمنامه ساخت شعبه جدید پارک علم و فناوری خراسان رضوی در دانشگاه فردوسی بین این دانشگاه و پارک و علم و فناوری استان منعقد شد.
منبع: