بازگشایی راست‌گرد چهارم پل نوغان مشهد پس از ۲۰ سال انتظار مدیر منطقه هفت شهرداری مشهدمقدس منصوب شد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) ماجرای مخالفت شورای نگهبان با یک مصوبه شورای شهر مشهد چه بود؟ درباره قاسم ارفع که فردوسی را دوباره دفن کرد | یَلی بیرون شاهنامه فاضلاب سرگردان و دردسر‌های مردم مشهد شهردار مشهد مقدس: روابط عمومی، آینه تمام‌نمای عملکرد سازمان و پل ارتباطی میان شهروندان و مدیریت شهری است شهردار منطقه ۴ مشهد مقدس: ساخت شهر بدون ترویج فرهنگ شهدا، ناتمام است پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم جو نسبتاً پایدار و احتمال بارش باران در برخی نقاط روابط عمومی نوین صدای مردم، زبان توسعه «باره توس» بی‌بار مانده است | دیوار دورتادور شهر تابران توس نیازمند بازسازی است توسعه و توازن شهری مشهد با ساخت بوستان ۷۳ هکتاری «کرامت» ثبت یک روز آلوده دیگر در مشهد (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) اشتغال مجدد بازنشستگان تأمین اجتماعی، مستمری را قطع می‌کند آماده‌باش شهرداری برای مواجهه با سیلاب احتمالی در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴٠۴) وضعیت قرمز آلودگی هوا در مشهد (۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) اعضای جدید هیئت‌مدیره شرکت آبادگران معرفی شدند در ستایش حکیم توس؛ نگاهی به تازه‌ترین کتاب‌ها درباره فردوسی و شاهنامه رویداد تولید پوستر و اکران شهری «برای خدمت» در مشهد برگزار شد + فیلم مسیرهای ویژه گردشگری در مشهد راه‌اندازی می‌شود شهردار مشهد مقدس: شهر مشهد رتبه سوم هوشمندسازی را در منطقه غرب آسیا و اوراسیا دارد + فیلم
سرخط خبرها

بازدید معاون رییس‌جمهوراز پارک سلامت مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۹۱
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۴:۳۶
بازدید معاون رییس‌جمهوراز پارک سلامت مشهد
معاون علمی و فناوری رییس‌جمهوری از نخستین پارک علم و فناوری سلامت در شمال شرق کشور واقع در محل پژوهشکده بوعلی دانشگاه علوم پزشکی مشهد بازدید کرد.
به گزارش شهرآرانیوز، محسن تفقدی معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: پارک علم و فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد در پژوهشکده بوعلی این دانشگاه و در فضایی به مساحت ۵۰ هزار متر مربع برای فعالیت‌های مرتبط با علم و فناوری سلامت راه‌اندازی شده و رویکرد اصلی این پارک حمایت و تسهیلگری به ویژه در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی است.
وی افزود: راه‌اندازی پارک علم و فناوری سلامت در راستای ماموریت‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد از سال ۱۳۹۲ پیگیری شده است که با فراهم آمدن مقدمات و زیرساخت‌های لازم این مجوز از شورای گسترش وزارت بهداشت در سال ۱۳۹۷ اخذ شد و به تازگی طبق مصوبه‌ای استقرار پارک در مجموعه فعلی پژوهشکده بوعلی آغاز شد.

وی ادامه داد: در پارک علم و فناوری سلامت بیشتر بر حوزه دارو، تجهیزات پزشکی، آی. تی سلامت و فناوری در زیر مجموعه‌هایی مانند بایوتکنولوژی، فناوری سلامت، انفورماتیک پزشکی و علوم شناختی متمرکز هستیم.

معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: دانشگاه علوم پزشکی مشهد با حدود ۱۰۰ شرکت فناور در مراکز رشد همکاری دارد که ۱۵ شرکت از این تعداد دانش‌بنیان بوده و سابقه خوبی در این زمینه دارند به طوری که نخستین محصول مبتنی بر فناوری نانو حوزه دارویی در کشور به نام "سینادوکسوزن" در این دانشگاه ساخته شده است.
سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در این دیدار از چندین شرکت دانش بنیان مستقر در پارک علم و فناوری سلامت بازدید کرد و از نزدیک با طرح‌های آن‌ها آشنا شد.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد که قطب پزشکی شمال شرق کشور محسوب می‌شود هم‌اکنون دارای بیش از ۹ هزار دانشجو و ۲۳ هزار کارمند بهداشتی و درمانی است.
منبع:ایرنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->