چهار میلیون مترمربع آسفالت در یک سال رکورد شورای شهر مشهد است رویداد هنری «مرز پرگهر»؛ تجربه‌ای موفق از حضور متعهدانه هنرمندان نوجوان مشهد آخرین وضعیت کسبه مجتمع قائم ۱۷ شهریور مشهد | ۵۰۰ میلیارد سرمایه‌ای که خاکستر شد افتتاح فصل دهم «پاتوق فیلم کوتاه» با فیلمی از کیانوش عیاری بندِ حیات مشهد | گذری بر تاریخ سدسازی و نقش سد «گلستان» در تأمین آب شرب مردم ارض اقدس مدیرکل راهبری و نظارت بر حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد: ایمن‌ترین حمل‌و‌نقل کشور را داریم ۲۱ هزار میلیارد تومان اعتبار برای ۱۲ پروژه عمرانی شهر مشهد ساخت و خرید ۳۴۰ چشمه سرویس بهداشتی جدید در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) | احتمال تداوم آلودگی هوا تا صبح فردا بیش از نیمی از بوستان‌های شهر مشهد زمین بازی کودکان دارند | ۳۸۴ زمین به وسایل بازی استاندارد مجهز شدند آلودگی هوای مشهد از وضعیت اضطرار عبور کرد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ۱۲ قرن کم‌آبی در مشهد پیشنهاد اضافه‌شدن کارگروه «جمعیت و خانواده» به آیین‌نامه نشان مشهدالرضا(ع) ارائه خدمات فرامرزی اتوبوسرانی مشهد و تقویت ناوگان منتهی به حرم مطهر رضوی در ایام اربعین مشهد باید به سمت رایگان شدن پروانه ساختمانی حرکت کند | احیای بافت‌های فرسوده نیازمند کمک دولت است آماده‌سازی ۳۰ دستگاه اتوبوس برای خدمت‌رسانی به زائران اربعین حسینی در کشور عراق تامین آب مورد نیاز برای آبیاری کمربند سبز جنوبی از بند گلستان اعزام ۴۵۰ نیروی خدمات شهری و اجرای برنامه‌های فرهنگی از مشهد به نجف + ویدئو بهره‌برداری موقت از ایستگاه دائمی استقبال از زائران در محور نیشابور-مشهد | ظرفیت همزمان میزبانی از دو هزار زائر پیاده در دهه پایانی صفر دو برابر شدن سهم منابع آلاینده داخلی | هشدار برای تنفس در مشهد
سرخط خبرها
با حضور معاون رئیس جمهور؛

رونمایی از ملزومات دیالیز صفاقی ساخت داخل در مشهد

  • کد خبر: ۱۸۸۶۰
  • ۰۶ اسفند ۱۳۹۸ - ۱۱:۱۶
رونمایی از ملزومات دیالیز صفاقی ساخت داخل در مشهد
ایران در حوزه پزشکی در منطقه خلیج فارس بی نظیر است و هم اکنون ۲۲ داروی بیوتکنولوژی در کشور تولید می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهوری در سفر استانی خود به خراسان رضوی و مشهد گفت: ایران در حوزه پزشکی در منطقه خلیج فارس بی نظیر است و هم اکنون ۲۲ داروی بیوتکنولوژی در کشور تولید می‌شود.
وی افزود: ۶۰۰ شرکت در حوزه بیوتکنولوژی در ایران فعالیت می‌کنند و رتبه سوم آسیا را در این زمینه در اختیار داریم که باید از این ظرفیت برای صادرات بیشتر استفاده کرد.
وی ادامه داد: این محدودیتهاست که برای ما نوآوری ایجاد کرده و همه این ابتکار‌ها زاییده تحریم‌هاست.
معاون علمی و فناوری رییس جمهوری با بیان اینکه دست کم ۵۰ درصد صادرات دانش بنیان ما در حوزه بیوتکنولوژی است افزود: پنج هزار شرکت دانش بنیان در حوزه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و حوزه‌ای در بخش دانش بنیان نیست که در آن حوزه کمبود نیرو و متخصص داشته باشیم.
ستاری افزود: آمادگی داریم به هر شکلی همکاری کنیم تا جوانان و نخبگان در مراکز فناوری و نوآوری وارد شوند همچنین آمادگی داریم ریسک سرمایه‌گذاری در بخش‌های مختلف را کم کنیم.

علم و دانش شاخصه مورد تاکید اسلام است
تولیت آستان قدس رضوی هم در این مراسم اظهار داشت: علم و دانش شاخصه مورد تاکید اسلام است و بر همین اساس تمدن نوین اسلامی شکل گرفت.
حجت الاسلام احمد مروی افزود: اسلام بسیاری از خطوطی که جامعه جاهلی عرب درست کرده بود را از بین برد و شاخص‌هایی مثل تقوا را آورد.
وی اظهار داشت: بخش خصوصی ریسک پذیر نیست و به دنبال درآمد است و این ما هستیم که به عنوان بخش‌های عمومی و دولتی باید ریسک پذیر باشیم در جا‌هایی که بخش خصوصی هست میدان را تنگ نکنیم و عقب‌نشینی کنیم.
تولیت آستان قدس رضوی گفت: در حوزه شرکت‌های دانش بنیان باید پیشتاز باشیم و کار‌های ما باید ماندگار باشد و در صورتی ماندگار است که علمی باشد.
مروی افزود: در فعالیت‌های اقتصادی نگاه سوداگرانه نداریم بلکه نگاه اولیه ما خدمت به مردم است و باید ببینیم نیاز کشور چیست و کسب سود در مرتبه دوم است.
هزینه هر بیمار همودیالیز ۹۶۰ میلیون ریال است
مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن هم گفت: هزینه یک بیمار همودیالیز ۹۶۰ میلیون ریال و با دیالیز صفاقی ۶۲۰ میلیون ریال است.
دکتر مجید طبسی افزود: برای واردات تجهیزات دیالیز صفاقی امسال باید هشت میلیون یورو هزینه می‌کردیم که با توجه به رسیدن به دانش فنی این تجهیزات حتی یک ریال هم صرف نشد.
وی ادامه داد: در تفاهم نامه‌هایی که در گذشته با شرکت‌های خارجی داشتیم قرار بود دانش فنی تجهیزات را نیز به ما منتقل کنند، اما به تعهد خود عمل نکردند و ما با دانش بومی و داخلی به آن دست یافتیم.
مدیر عامل شرکت داروسازی ثامن گفت: مشکلاتی با بیمه سلامت، مالیات سال ۹۳ و اخذ قیمت جدید محلول دیالیز صفاقی وجود دارد که امیدواریم زودتر رفع شود.

لازم به ذکر است؛ دیالیز صفاقی با همودیالیز که روش رایج‌تری است و طی آن خون فیلتر می‌شود تفاوت دارد و در دیالیز صفاقی شخص می‌تواند درمان خود را در خانه، محل کار و حتی هنگام مسافرت ادامه دهد و همچنین نسبت به همودیالیز نیاز کمتری به مصرف دارو و رژیم‌های غذایی محدود دارد.
دیالیز صفاقی روشی است که برای دفع مواد زائد از خون، در افرادی که کلیه‌هایشان کارایی لازم را ندارد، به کار گرفته می‌شود به این شکل که طی دیالیز صفاقی، رگ‌های خونی لایه احشایی شکم (صفاق یا روده‌بند) به کمک جریان مایع دیالیز در طرفین صفاق، کار کلیه‌ها را انجام می‌دهد.
منبع:جماران
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->