صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مدیریت شهری و اداره کل کتابخانه‌ها برای تحقق اهداف اجتماعی تعامل کنند

  • کد خبر: ۱۹۴۰۲۳
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۲:۳۴
عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در این جلسه گفت: فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را باید در سطح جامعه و خانواده‌ها گسترش دهیم و مدیریت شهری از این رویکرد حمایت می‌کند.

به گزارش شهرآرانیوز جلسه کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد این هفته نه در ساختمان شورای شهر بلکه در محل کتابخانه مرکزی امام خمینی (ره) مشهد برگزار شد تا اهداف مشترک مدیریت شهری و نهاد کتابخانه‌های استان در این جلسه پیگیری شود.

نایب رئیس کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای شهر در این جلسه اظهار کرد: توسعه زیرساخت‌های فرهنگی مرتبط با شهر، موضوع بسیار مهم و حائز اهمیتی است که باید مدنظر قرار بگیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شورای اسلامی شهر مشهد، مهدی ناصحی گفت: اداره کل نهاد کتابخانه‌های عمومی خراسان رضوی طرحی را با محوریت اماکن در اختیارش با موضوع اشتغال‌های خُرد ارائه کرده است که می‌تواند بسیار مؤثر و کارساز باشد.

وی افزود: درهمین راستا تفاهم نامه مشترکی بین شهرداری مشهد و این اداره کل می‌تواند منعقد شود تا از فضا‌های در اختیار آن‌ها برای تکمیل مراکز رویش استفاده کنیم.

ناصحی تصریح کرد: از یک سو شهرداری با محدودیت فضا‌های فیزیکی روبه روست و از سوی دیگر امکانات مختلفی در اختیار اداره کل کتابخانه‌های عمومی است. نایب رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد گفت: این تفاهم نامه می‌تواند مدیریت شهری را به سمت تحقق اهداف اجتماعی خود سوق دهد و هرچه زودتر باید شاهد آماده سازی و فراهم آوردن مقدمات آن باشیم.

اشاعه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی در جامعه و خانواده

همچنین عضو کمیسیون فرهنگی، اجتماعی، زیارت، گردشگری و رسانه شورای اسلامی شهر مشهد در این جلسه گفت: فرهنگ کتاب و کتاب خوانی را باید در سطح جامعه و خانواده‌ها گسترش دهیم و مدیریت شهری از این رویکرد حمایت می‌کند.

هاشم دائمی با بیان اینکه کتاب و کتاب خوانی یکی از موضوعات بسیار مهمی است که پیوسته مورد تأکید رهبر معظم انقلاب نیز بوده، ولی متأسفانه این سرانه همچنان پایین است، تصریح کرد: وظیفه مدیریت شهری، توجه به این دو حوزه بسیار حائز اهمیت بوده و با تصمیمات مؤثر باید نقش آفرینی کرد.

وی با اشاره به پیشرفت تکنولوژی، افزود: همگام با این پیشرفت ها، باید به سمت کتاب‌های صوتی و دیجیتال هم برویم؛ البته که هیچ کدام از این نسخه ها، نمی ‎توانند جایگزین کتاب‌های مکتوب شوند.

دائمی با بیان اینکه فرهنگ کتاب و کتاب خوانی باید به درون خانواده‌ها نفوذ کند، ادامه داد: در فضا‌های عمومی که حضور شهروندان را داریم، همچون پارک‌ها می‌توان با همکاری اداره کل کتابخانه‌های استان، کتابخانه‌های سیار ایجاد کرد. عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای اسلامی شهر گفت: درباره کتاب‌های صوتی و دیجیتال نیز مدیریت شهری آمادگی دارد که حمایت‌های لازم را داشته باشد و قدم‌های سازنده‌ای برداریم.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.