صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

بِه چه خواصی دارد؟

  • کد خبر: ۱۹۴۲۸۷
  • ۲۲ آبان ۱۴۰۲ - ۱۴:۳۸
دانش‌آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد درباره خواص بِه توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر الهه دلشاد با بیان اینکه بِه از جمله شاخص‌ترین خوراکی‌های مخصوص فصل پاییز است، خاطر نشان کرد: بِه دارای خواص شبیه سیب و در بعضی افعال قوی‌تر از سیب است و قسمت‌های مختلف آن اعم از برگ درخت، میوه و دانه آن به شکل‌های مختلف مربا، شربت، کمپوت، پخته و خام استفاده می‌شود.

وی افزود: میوه بِه از منظر طب ایرانی دارای طبع سرد و خشک بوده و هر چه شیرین‌تر باشد سردی و خشکی آن کمتر و به اعتدال نزدیک‌تر می‌شود.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد بیان کرد: به مقوی قلب و مغز نیز بوده و در درمان افسردگی و کم دلی و غم انتخاب خوبی است.

دلشاد با تأکید بر اینکه حکمت خداوند چنان تدبیر کرده که خوراکی‌های هر فصل متناسب با نیاز‌های همان فصل باشد. تصریح کرد میوه بِه، دوای خوب برای غروب‌های دلگیر پاییز است، که می‌تواند، یک دمنوش معطر بِه و یا یک پیاله مربا باشد.

دانش آموخته دانشکده طب ایرانی و مکمل دانشگاه علوم پزشکی مشهد به طرز تهیه دمنوش بِه پرداخت و گفت: میوه بِه را با رنده درشت رنده کرده و روی بخاری یا پارچه خشک کرده و برای رنگدهی بیشتر روی شعله ملایم تفت دهید و مانند چای دم کرده و میل نمایید.

منبع: وبدا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.