اعترافات مردی که گلوی همسرش را برید| فرزندان درخواست قصاص پدر را دارند قتل مسلحانه همسر خیانتکار و معشوقش در ویلا آیا تنهایی و اضطراب باعث سکته مغزی می‌شود؟ آتش سوزی در تالاب هورالعظیم مهار شد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) چگونه یک کوله‌پشتی، کودکان ژاپنی را متحد کرده است؟ عشق به زن متاهل منجر به قتل شد| دستگیری قاتل فراری در مرز کمبود جهانی قلم‌های انسولین‌| هفت میلیون ایرانی مبتلا به دیابت هستند انفجار سوپرمارکت در خیابان هدایت مشهد ۲ مجروح بر جای گذاشت (۲۷ تیر ۱۴۰۳) جزییات آتش‌سوزی منطقه خائیز | جرقه‌ای که از مزرعه کشاورزی شروع شد تاثیر منفی گرما بر روی جنین| سکته گرمایی را جدی بگیرید کشف بیش‌از ۱۰ هزار قرص غیرمجاز در غرب مشهد (۲۷ تیر ۱۴۰۳) کلید اولیه نوبت دوم کنکور ۱۴۰۳ منتشر شد تیم المپیاد زیست شناسی ایران در جهان خوش درخشید + اعضای تیم زمان اعلام نتایج نهایی آزمون استخدامی دبیری آموزش و پرورش اعلام شد اهدای خون بیش از ۲ هزار نفر در روز‌های تاسوعا و عاشورا در خراسان‌رضوی شناسایی و احضار عاملان هتک حرمت روز عاشورا در کرج (۲۷ تیر) نماینده مجلس: ۸۰ درصد دشت های خراسان‌رضوی خشک شده است قرارگرفتن ۵۲۱ فرزند بی‌سرپرست در آغوش خانواده‌های جدید | اجرای کامل طرح «شیرخوارگاه‌های بدون‌ فرزند» در خراسان‌رضوی + فیلم کمبود کدام ویتامین‌ها عوامل سیاهی دور چشم هستند؟ اعلام ۹۶۴ مورد کودک‌آزاری به اورژانس اجتماعی خراسان‌رضوی از ابتدای سال ۱۴۰۳ + فیلم
سرخط خبرها

عوارض دیابت، فرد را زمین‌گیر می‌کند

  • کد خبر: ۱۹۴۰۹۹
  • ۲۱ آبان ۱۴۰۲ - ۱۵:۰۵
عوارض دیابت، فرد را زمین‌گیر می‌کند
یک متخصص تغذیه گفت: ما از دیابت به خاطر عوارض و شدت آن می‌ترسیم؛ زیرا عوارض آن فرد را زمین‌گیر می‌کند، بنابراین باید قند خون را کنترل کنیم که از طریق رژیم غذایی امکان‌پذیر است.

به گزارش شهرآرانیوز، محسن نعمتی امروز، ۲۱ آبان‌ماه، در نشست خبری روز جهانی دیابت که در محل معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی مشهد برگزار شد، اظهار کرد: وقتی می‌خواهیم دیابت را کنترل کنیم نیاز به سه پایه داریم. یکی از پایه‌ها دارو‌هاست که فوق تخصص غدد یا متخصص داخلی تجویز می‌کند. دوم برنامه غذایی و سوم فعالیت بدنی یا ورزش است.

وی بیان کرد: مشکل ما با افراد دیابتی این است که یک یا حداکثر دو تا از پایه‌ها را در نظر می‌گیرند، بنابراین دچار عوارض می‌شوند. اهمیت تغذیه برای دیابت این است که ما بتوانیم قند خون را کنترل کنیم. ما از دیابت به خاطر عوارض و شدت آن می‌ترسیم؛ زیرا عوارض آن فرد را زمین‌گیر می‌کند، بنابراین باید قند خون را کنترل کنیم که از طریق رژیم غذایی امکان‌پذیر است. رژیم غذایی باید در کنار دارو باشد وگرنه رژیم غذایی به تنهایی پاسخگو نیست. اهمیت تغذیه در کنترل قند، چربی و فشار خون است.

این متخصص تغذیه با بیان اینکه کنترل عوارض دیابت و رسیدن به اهداف تغذیه‌ای، ساده است، عنوان کرد: یک راه ساده برای رسیدن به اهداف تغذیه‌ای وجود دارد و آن توزیع غذا یا پخش وعده‌هاست. با این روش قند خون کنترل می‌شود. مواد غذایی را باید قطره‌چکانی به بدن تزریق کنیم؛ زیرا بدن فرد یا انسولین ندارد یا انسولین وی خوب کار نمی‌کند. غذا را باید در سه وعده و پنج میان‌وعده تقسیم کنیم. این فرایند بعد از دارو است. ما هیچ گاه دارو را حذف نمی‌کنیم.

نعمتی افزود: دومین کار این است که وزن بیماران دیابتی را کنترل کنیم. تا وقتی قند خون را کنترل نکردیم به وزن فرد کاری نداریم. در ماه باید ۲ تا ۴ کیلو از وزن فرد کم کنیم. با کاهش وزن نیاز به قرص و انسولین کمتر می‌شود. اگر ۱۰درصد وزن هم کم شود، قابل قبول است. کاهش وزن باید علمی انجام شده و به متخصص تغذیه مراجعه شود. رژیم‌های موجود در اینترنت علمی و دقیق نیست.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: سومین کار آموزش در زمینه استفاده از کربوهیدرات‌‎هاست. ما اجازه نداریم نان، ماکارونی و برنج را حذف کنیم. بهترین غذا برای فرد دیابتی باز هم کربوهیدرات است، اما پیچیده که سبوس داشته باشد. نان و برنج را نباید در یک وعده غذایی به مقدار زیاد مصرف کرد، بلکه باید تقسیم شود.

وی خاطرنشان کرد: هیچ میوه‌ای برای فرد دیابتی ممنوع نیست. فرد مبتلا به دیابت مجاز به مصرف هندوانه، انگور و موز است، اما میزان مصرف باید رعایت شود. خربزه، تیل سبز، طالبی، انجیر و انبه باید کمتر مصرف شود. بهتر است سبزیجات دو تا سه وعده در روز و در وعده اصلی مصرف شود. گوجه، خیار، کاهو، کلم، بروکلی، کلم پیچ، کاهو پیچ، شلغم، بامیه، چغندر، اسفناج، سیر و پیاز از جمله این سبزیجات است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->