صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تولید زعفران در خراسان‌رضوی بیش از ۵۰ درصد کاهش یافته است

  • کد خبر: ۱۹۹۵۵۶
  • ۲۰ آذر ۱۴۰۲ - ۱۱:۵۹
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهادکشاورزی خراسان رضوی گفت: تولید نهایی محصول استراتژیک و صادراتی زعفران در این استان نشان از کاهش بیش از ۵۰ درصدی این محصول نسبت به تولید در سال‌های عادی دارد.

غلامحسین ساربان روز دوشنبه، ۲۰ آذر ۱۴۰۲ در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: از سطح ۹۲هزار هکتار زیر کشت زعفران در سال زراعی اخیر، در نهایت ۱۴۰ تن محصول برداشت شده است.

وی بیان کرد: این میزان برداشت محصول نسبت به روال عادی ۵۰درصد و نسبت به برداشت در سال گذشته ۳۰درصد کاهش دارد.

وی گفت: در سال ۱۳۹۸ که سال پربارانی بود به میزان ۳۲۵ تن و در سال ۱۳۹۹ به میزان ۳۰۹ تن برداشت محصول در استان ثبت شده است.

معاون جهادکشاورزی خراسان رضوی با بیان اینکه دو پارامتر دما و بارندگی در میزان برداشت محصول زعفران به شدت تأثیرگذار است، ادامه داد: امسال برای ما مسجل شد که سرما خسارت بیشتری به محصول زعفران و میزان برداشت آن وارد می‌کند، زیرا در مزارعی که طبق برنامه پنج نوبت آبیاری داشتند نیز عملکرد دارای کاهش بود و نشان داد سرمای دی‌ماه به شدت به محصول آسیب زده است.

وی بیان کرد: صرفاً مزارع جوان با پیاز دو ساله عملکرد قابل قبولی در این استان داشت که طبق بررسی‌های انجام شده ۲۰ درصد مزارع استان جوان است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.