به گزارش شهرآرانیوز محمدمهدی اسماعیلی در حاشیه دیدار با خوشنویس بزرگترین قرآن هنری جهان افزود: این استاد گرانقدر برای خوشنویسی این قرآن نفیس میز کار را خودش طراحی کرده و کار او را میتوان به عنوان یک اثر صنعتی ثبت کرد.
وی ادامه داد: تجلیل از خادمان قرآن را دنبال میکنیم و استاد اسماعیلی قوچانی نیز امسال یکی از خادمانی است که باید مورد تجلیل قرار گیرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص قرار گرفتن این قرآن نفیس در موزه اظهار کرد: هر تشخیصی که خوشنویس اثر در این زمینه به آن برسد، در در خدمت هستیم.
وی در بخشی از سخنانش با بیان اینکه قرآن باید معیار انتخاب مدیران و کارمندان نمونه باشد، افزود: در این راستا نامهای به سازمان امور اداری و استخدامی نوشتهایم که در انتخاب مدیران و کارمندان نمونه، شرایط قرآنی را لحاظ کنند.
اسماعیلی تاکید کرد: همه وزارتخانهها باید قرآنی باشند، جامعه دینی جامعهای است که نسبت به قرآن حساس است، ما باید این حساسیت در دولت را به همه مجموعهها و بدنه آن گسترش دهیم.
وی ادامه داد: دولت ما یک دولت قرآنی است در برخی موارد رهبر معظم انقلب اعداد کمی تعیین کرده اند که یکی از آنها تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآنی است.
وزیر فرهنگ با اشاره به تصویب سند قرآنی در دولت سیزدهم در آینده نزدیک افزود: قرآن مورد علاقه و تکریم و تعظیم همه مردم ایران است، هیچ ایرانی نیست خانه خود را در پناه قرآن قرار ندهد و این کتاب آسمانی مهمترین مایه وحدت ملی ما ایرانیان و اتحاد با سایر مسلمانان جهان است.
بزرگترین قرآن هنری جهان در عید غدیرِ سال ۱۳۸۸ آغاز شد و در سال ۱۳۹۵ به پایان رسید. این اثر که ۶۵۰ صفحه در ابعاد ۲.۵ متر در ۱.۷۵ متر دارد، از منحصر به فردترین قرآنهای جهان به شمار میرود.
منبع: ایرنا