تأکید حجت‌الاسلام قرائتی بر لزوم احیای زکات در سراسر کشور طرح «زندگی با آیه‌ها» با هدف تربیت ۱۰ میلیون حافظ قرآن اجرا می‌شود پخش زنده مراسم تشییع پیکر شهید نصرالله از شبکه قرآن آزمون مرحله استانی رقابت علمی طلاب خواهر، چهارشنبه (۸ اسفند ۱۴۰۳) برگزار می‌شود بیمار در چه صورتی می‌تواند روزه نگیرد؟ | فتوای آیت الله خامنه‌ای درباره روزه بیماران چگونه می‌توان جریان فقهی جدید ایجاد کرد؟ تصمیمات لازم برای ارائه خدمات بهتر به زائران عتبات گرفته می‌شود رونمایی از مجموعه آثار فقه بورس و اوراق بهادار مراسم گرامیداشت شهید سیدحسن نصرالله فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) در سراسر کشور برگزار می‌شود آخرین مهلت ارائه مقالات به دبیرخانه چهارمین همایش بین‌المللی اربعین اعلام شد + جزئیات حرم امام‌رضا(ع) میزبان برگزاری مراسم هم‌دردی با مردم لبنان می‌شود دریافت ۲۲۴ اثر در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی کتاب سال رضوی هجدهمین نمایشگاه بین‌المللی قرآن و عترت مشهد مقدس برگزار می‌شود آمادگی یادمان‌های دفاع مقدس برای برگزاری اعتکاف رمضان ۱۴۰۳ رونمایی از آثار جدید پژوهشکده تاریخ و سیره اهل بیت(ع) آیین نقاره‌زنی حرم رضوی، روایتی ۵۰۰ساله از عشق و ایمان برنامه افزایش ۲برابری پایگاه‌های قرآنی خراسان رضوی در ۲ سال آینده روزی برای تو اینجا چراغی روشن است | در باب راه‌های رونق مسجد همگانی‌سازی تدبر در قرآن کریم ضروری است
سرخط خبرها

نمایشگاه بین المللی خوشنویسی در حرم مطهر رضوی به پایان رسید

  • کد خبر: ۲۰۰۸۰۸
  • ۲۷ آذر ۱۴۰۲ - ۲۰:۵۳
نمایشگاه بین المللی خوشنویسی در حرم مطهر رضوی به پایان رسید
نمایشگاه بین المللی خوشنویسی که از (۲۵ آذرماه ۱۴۰۲) و به مدت ۳ روز در حرم مطهر رضوی در معرض علاقمندان قرار گرفته بود، امشب به کار خود پایان داد.
رضا میرزاده
خبرنگار رضا میرزاده

به گزارش شهرآرانیوز، نمایشگاه بین المللی خوشنویسی و که از (۲۵ آذرماه ۱۴۰۲) و به مدت ۳ روز در رواق دارالمرحمه حرم مطهر رضوی در معرض علاقمندان قرار گرفته بود، امشب به کار خود پایان داد.

به گفته حجت الاسلام دکتر «سید محمد ذوالفقاری» مدیر زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی، این نمایشگاه، مشتمل بر آثار برگزیده مسابقه خطاطی و خوشنویسی با موضوع احادیث حضرت زهرا (س) بود که طی فراخوان عمومی و اطلاع رسانی از طریق شبکه مخاطبان مدیریت زائران غیر ایرانی حرم مطهر رضوی به همه علاقمندان به خوشنویسی ارسال شد و مقرر شد جملات و احادیث کوتاه آن حضرت به صورت خوشنویسی شده، در بازه زمانی معین برای آن مدیریت ارسال شود.

وی خاطرنشان کرد: بیش از ۲۵۰ اثر از ۱۱ کشور لبنان، عراق، بحرین، کویت، امارات، افغانستان، پاکستان، هندوستان، آذربایجان، مالزی و ایران دریافت شد. آثار توسط هیات داوران متشکل از اساتید کشور‌های کویت، عراق، بحرین مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت، ۳۵ اثر منتخب پس از آماده سازی و چاپ، به مدت ۳ روز و از ۲۵ تا ۲۷ آذرماه در رواق دارالمرحمه در معرض زائران و علاقمندان به هنر خوشنویسی قرار گرفت.

حجت الاسلام ذوالفقاری در ادامه گفت: این نمایشگاه با تقدیر از نفرات برتر به کار خود پایان داد. ضمنا در حاشیه برگزاری این نمایشگاه، خوشنویسانی از کشور‌های عراق، افغانستان، ایران، بحرین و کویت، آثاری را برای بازدیدکنندگان از نمایشگاه خوشنویسی کردند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->