به گزارش شهرآرانیوز توانسته بود به یک نرمافزار مشابه با همراهبانک دسترسی پیدا کند. نرمافزاری که ظاهرش درست شبیه یکی از نرمافزارهای پراستفاده در گوشیهای همراه بود. این نرمافزار برایش مانند مرغ تخم طلا بود و بدون دردسر از تخمهای طلایش بهره میبرد. با آمادهشدن نرمافزار نوبت به فرستادن فایل آن به گوشی طعمههایش بود.
نرمافزار را در اینترنت قرار داد و لینک دانلودش را به چند شماره ناشناس ارسال کرد. شمارههایی که شهر به شهر رفت تا اینکه در مشهد توانست یکی از شهروندان مشهدی را به دام بیندازد. دامی که منجر به برداشت ۸۵ میلیون تومان از حساب این شهروند شد، بدون اینکه خودش درست بداند چه اتفاقی افتاده است.
هنوز درست نمیدانست چه بلایی سر موجودی حسابش آمده، فقط فهمیده بود که موجودیاش به ۵ هزار تومان رسیده است. مبلغ اندکی که آن را هم خود بانک نگهداشته بود. شعبه بانک به این مالباخته پاسخ خاصی نداد. فقط او فهمید که کل حسابش در سه مرحله خالی شده است. مالباخته سرخورده از بانک به سراغ پلیس رفت تا از طریق قانون پولش را پس بگیرد.
مأموران پلیس فتا ابتدا اظهارات مالباخته را شنیدند و از میان حرفهایش متوجه شدند مالباخته روز قبل، نرمافزار همراه بانک خود را با زدن به روی یک لینک که برای او پیامک شده بهروزرسانی کرده بود. برای مالباخته متنی به این عنوان آمده بود که «همراه بانک شما نیاز به بهروزرسانی دارد. برای بهروزرسانی بر روی لینک زیر کلیک کنید.» پلیس خیلی زود متوجه جعلی بودن نرمافزار شد. نرمافزاری که با وجود جعلیبودنش توانسته بود به پیامهای رمز یکبار مصرف تلفن همراه مالباخته هم دسترسی پیدا کند.
کارشناسان پلیس فتا در گام بعدی با تحقیقات فنی و کارشناسی توانستند رد و نشان دیجیتالی ارسالکننده این نرمافزار را پیدا کنند. آدرسی که آنها را به یک شهرستان در استان آذربایجان غربی رساند. پلیس با هماهنگی و نیابت قضایی ابتدا زمینهساز مسدودشدن حساب بانکی او شد و سپس این شخص را دستگیر کرد.