تصادف زنجیره‌ای در جاده شیروان به فاروج ۳ مصدوم بر جا گذاشت (۶ شهریور ۱۴۰۴) آیا بابک زنجانی به پلیس فتا احضار شد؟ (۶ شهریور ۱۴۰۴) واکنش پلیس راهور به صدور گواهینامه موتور سیکلت برای بانوان؛ اقداماتی در حال انجام است +فیلم ویدئو | توقیف گواهینامه ۲۰ هزار راننده متخلف از ابتدای شهریور ۱۴۰۴ اعلام زمان نتایج نهایی آزمون دستیاری پزشکی ۱۴۰۴+ زمان ثبت نام ویژگی‌های یک شهر دوستدار کودک چیست | شهری که می‌خواهد صدای کودکان را بشنود ویدئو | دستگیری سارق سنگ قبر یک هنرمند از قطعه هنرمندان بهشت زهرا (س) تهران بهره‌برداری از هفت طرح بهداشتی در مشهد همزمان با هفته دولت فرآیند اعلام حضور داوطلبان در ارزیابی استخدام آموزش و پرورش ۱۴۰۴ آغاز شد گلایه دانشجویان دانشگاه آزاد به پرداخت شهریه زودهنگام و محدودیت انتخاب واحد ماجرای قتل وحشتناک مدیر ساختمان و همسرش توسط مرد همسایه جزئیات ساعات کاری کارمندان دولت پس از ۱۵ شهریور ۱۴۰۴ + فیلم روند افزایش ظرفیت دانشجوی پزشکی باید متوقف شود جلوگیری از سقط بیش از ۱۰ هزار جنین در کشور با اجرایی شدن طرح نفس افزایش ۱۱۰ درصدی قیمت کتاب‌های درسی مردود است دو مکمل غذایی که پیری پوست را تسریع می‌کنند یک جاده غیرمجاز به درازای ۸ کیلومتری در جنگل‌های گیلان کشف شد بیماران فشار خون بالا چه چیز‌هایی را نباید در وعده‌های غذایی خود مصرف کنند؟ استرداد متهم کلاهبرداری ۵۰ هزار دلاری به کشور اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۶ شهریور ۱۴۰۴) آخرین مهلت ثبت‌نام آزمون قضاوت سال ۱۴۰۴، فردا، ۷ شهریورماه، است زمان اعلام نتایج آزمون دستیاری مشخص شد پاسخ گویی آبفا به سؤالات ریزودرشت مردم مشهد نیم‌روزی با شهروندان در امور مشترکان آب مناطق ۲  و ۴  مشهد | گلایه‌هایی برای گرانی آب ناترازی افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان علوم پزشکی و تعداد خوابگاه‌های دانشجویی نگاهی به مشاوره های پیش از طلاق و اثرگذاری شان در سازش زوجین در خراسان رضوی | نجات خانواده از «تصمیم» تا «مسیر» به این دلایل روی کاناپه نخوابید جدیدترین اعترافات زوج سارق: زن‌هایی که طلای زیادی داشتند سوژه ما بودند آیا پاکسازی کبد در درمان بیماری‌های کبدی مؤثر است؟
سرخط خبرها

چالش اینستاگرامی دخترزیبا، تله‌ای برای اخاذی از زنان

  • کد خبر: ۲۰۸۶۸۲
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۳:۳۳
چالش اینستاگرامی دخترزیبا، تله‌ای برای اخاذی از زنان
رئیس پلیس فتای تهران بزرگ از بازداشت افرادی که در پوشش چالش اینستاگرامی دختر زیبا اقدام به دسترسی غیرمجاز به تصاویر خصوص کاربران و اخاذی از آنان کرده بودند، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ داود معظمی گودرزی با اعلام این خبر، اظهار کرد: چندی پیش تعدادی از شهروندان به پلیس فتا مراجعه و اعلام کردند که فرد یا افرادی ناشناسی آنان را به انتشار تصاویر خصوصی‌شان در فضای مجازی تهدید کرده‌اند و این موضوع زندگی شخصی و خانوادگی آن‌ها را به شدت تحت تاثیر قرار داده است.

وی با بیان اینکه تمامی این شکات زن بودند، گفت: شکات در ادامه اظهارات خود به ماموران پلیس فتا گفتند که در یک چالش زیبایی در اینستاگرام ثبت نام کرده و پس از گفت‌وگوی دوستانه با ادمین صفحه که فردی خوش صحبت بود و اعلام کد‌های مختلف برای تکمیل ثبت‌نام، گرداننده آن صفحه به تمام تصاویر داخل تلفن آن‌ها دسترسی پیدا کرده و آن‌ها را تهدید کرده که اگر مبلغ مورد نظرش را برای آنان واریز نکنند تصاویر ارسالی آن‌ها را در صفحات مستهجن منتشر خواهد کرد.

رئیس پلیس فتای پایتخت با اشاره به اقدامات پلیس برای شناسایی و دستگیری این افراد گفت: ماموران پلیس فتا با تحقیقات فنی و اقدامات گسترده سایبری در فضای مجازی هویت متهمین را شناسایی کردند. در ادامه هماهنگی با مقام قضایی انجام شد و این افراد پس از تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به همراه ادله دیجیتال به پلیس فتا منتقل شدند. خوشبختانه با اقدام به موقع و هوشمندانه پلیس تصاویر هیچکدام از شکات در فضای مجازی پخش نشد.

معظمی گودرزی با تاکید به اینکه به هیچ عنوان نباید در فضای مجازی به افراد ناشناس و غریبه اعتماد کرد و اطلاعات و تصاویر شخصی و خصوصی خود را در اختیار آنان قرار داد، گفت: متهمان پس از حضور در پلیس فتا گفتند با ترفند برگزاری چالش دختران زیبا اعتماد دختران نوجوان را به دست آورده و کد ورود به صفحات شبکه‌های اجتماعی آن‌ها را دریافت کرده‌اند و پس از آن با دسترسی غیرمجاز به تصاویر و پیام‌های خصوصی قربانیان پرونده، از آنان با تهدید به انتشار تصاویر خصوصی و خانوادگی اخاذی کرده‌اند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ با اشاره به اینکه این متهمین با تهدید شکات بیش از چهار میلیارد ریال اخاذی کرده بودند، گفت:‌برای این افراد پرونده‌ای تشکیل شد و متهمان برای ادامه روند رسیدگی به جرم روانه دادسرا شدند. همچنین تحقیقات تکمیلی نیز در این خصوص ادامه دارد.

وی با بیان اینکه سوءاستفاده از محتوای خصوصی در شبکه‌های اجتماعی یکی از شایع‌ترین جرائم حوزه فضای مجازی است، گفت: برابر ماده ۱۷ قانون جرائم رایانه‌ای هرکس به وسیله سیستم‌های رایانه‌ای و مخابراتی صوت یا تصویر یا فیلم خصوصی یا اسرار دیگری را بدون رضایت او منتشر کند یا در دسترس دیگران قرار دهد به نحوی که منجر به ضرر یا عرفاً موجب هتک حیثیت او شود، مرتکب جرم شده و قانون‌گذار برای آن مجازات تعیین کرده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->