صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

رییس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار مشهد گفت: بهترین پسته معمولا مصرف داخل می‌شود و آجیل مرغوب بر خلاف سایر محصولات مصرف داخل می‌شود تا صادرات.

علیرضا ممقانی ارزانی در گفت و گو با خبرنگار شهرآرانیوز در باره بازار آجیل و خشکبار مشهد در آستانه نوروز تصریح کرد: در هیچ یک از اقلام آجیل افزایش قیمت آنچنانی در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته نداشته ایم به طوریکه قیمت ها روند کاهشی هم داشته است.

به گفته وی، بیشتر اقلام آجیل و خشکبار در کشور تولید می شود برخی اقلام مثل بادام زمینی، بادام هندی و تخمه افتابگردان که در بعضی از آنها مشابه تولید داخل ندارد وارداتی است که با افزایش نرخ دلار این قلم کالا ها هم روند صعودی دارد. البته سال گذشته هم نرخ دلار حدود قیمتی همین عدد بوده است در نتیجه نمی توان انتظار افزایش قیمت قابل توجهی انتظار داشت.

پیش بینی افزایش تقاضا دربازار آجیل و خشکبار

وی افزود: بحث فروش بهاره را در نمایشگاه بین المللی مشهد در پیش داریم اما برای فروش های ویژه سطح شهر هنوز برنامه ریزی صورت نگرفته است. با توجه به اینکه عید نوروز در ماه مبارک رمضان قرار گرفته است و مردم فرصت بیشتری را برای دید و بازدید ها دارند در نتیجه احتمال اینکه مصرف اجیل و خشکبار افزایش پیدا کند زیاد است.

خشکبار بیشتر در شب چله تقاضا دارد تا نوروز

رییس اتحادیه صنف اجیل و خشکبار مشهد یادآو شد: درعرضه آجیل در بازار کمبودی نداریم و این در حالی است که تقاضا هم نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

ممقانی در خصوص بازار خشکبار و میوه خشک تصریح کرد: خشکبار و میوه خشک بیشتر خریداران شب چله را دارد و در عید نوروز مردم مشهد کمتر از خشکبار و بیشتر  از اجیل استفاده می کنند.

آجیل و خشکبار لوکس بیشتر مصرف داخل می‌شود تا صادرات

وی افزود: پسته و مغز فندق که با نرخ یک میلیون تومان در بازار عرضه می‌شود به عنوان اقلام  ویژه ولوکس در بازار عرضه می‌شود که خریداران خاص خودش را دارد.

به گفته رییس اتحادیه صنف آجیل و خشکبار این شهر، در بازار پسته یک میلیون تومانی و ۵۰۰ هزار تومانی وجود دارد که از نظر کیفیتی با هم تفاوتی ندارد و تنها از نظر ابعاد ریز و درشت بودن آن قیمت گذاری صورت می‌گیرد.

وی با اشاره به اینکه بهترین پسته معمولا مصرف داخل می‌شود یادآورشد:  آجیل بر خلاف سایر محصولات به شکلی نیست که مرغوب‌ترین اقلام آن صادر شود و برعکس  آجیل درجه یک و لوکس بیشتر در بازار داخل مصرف می‌شود.

ممقانی گفت: درآجیل و خشکبار خوشبختانه اجناس لوکسمان در داخل مشهد مصرف می‌شود و آجیل با کیفیت متوسط صادر می‌شود و این موضوع به این دلیل است که مردم ایران آجیل خور‌تر هستند و بیشتر محصولات متوسط صادر می‌شود. با توجه به رقابتی بودن بازار جهانی کالای لوکس مان بر خلاف سایر کالا‌ها مصرف داخل می‌شود.

 

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.