دانشمندان عزیز سلام. راستش از دستتان خیلی ناراحتم. مگر غیر از این است که دانش شما باید در خدمت بشر و کمک به رفاه او باشد؟ پس لطفا توضیح دهید چرا به جای اینکه یک کاری کنید که کل قابلمه به خوشمزگی ته دیگ شود این قدر از ته دیگ نمونه برداری میکنید تا وقتی که برایتان ثابت شود ته دیگ مضر است.
وقتی هم که درباره مضرات ته دیگ جست وجوی اینترنتی انجام دادم فهمیدم این بار اولی نیست که شما دانشمندان و محققان درباره معایب ته دیگ اظهار نظر کرده اید. یک بار از سموم موجود در ته دیگ میگویید و یک روز نسبت به چربی و کالری فراوان موجود در آن هشدار میدهید.
نمیدانم این همه دشمنی از کجا نشئت میگیرد. شاید توی یک مهمانی جایی از سفره نشسته اید که وقتی دیس ته دیگ را دست به دست میکردند چیزی از ته دیگ به شما نرسیده است و بقیه نفرات حق شما را خورده اند. کاش وضعیت اقتصادی ما را درک میکردید و میفهمیدید که وقتی کفگیرمان به تهِ دیگ میرسد دیگر هیچ چیز خوشمزهای غیر از ته دیگ به دست ما نمیرسد!
جالب اینجاست که هرقدر هم ته دیگ خوشمزهتر باشد مضرات بیشتری از آن کشف کرده اید. مثلا گفته اید که ته دیگ سیب زمینی از ته دیگ نان خطرناکتر و مضرتر است، چون یک سمی به نام اکریلامید آزاد میکند که دستگاه گوارش را هدف قرار میدهد.
خواستم بدانم شما این همه تحقیق میکنید و مضرات همه چیز را کشف میکنید درباره یک چیز درست و حسابی تحقیق نکرده اید. آن هم اینکه هرقدر هم شما با مبانی علمی مضرات یک چیزی را به ما بگویید چیزی از ارزشهای آن برای ما کم نمیشود.
کاش یک بار هم تحقیق میکردید تا بفهمید ما اگر چیزی را هم کمتر مصرف کنیم مثل چیپس و پفک که گفته بودید مضر است فقط به خاطر قیمت زیادش بوده است نه به خاطر مضراتی که شما آن را کشف کرده اید.