به گزارش شهرآرانیوز، رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر در ابتدای این دیدار تصریح کرد: از ۱۵ مرداد ۱۴۰۰، آغاز فعالیت مدیریت شهری در دوره جدید با نامگذاری هر محله و معبر از مشهدالرضا (ع) به نام شهدا آغاز شد و پس از آن، نمایندگان مردم تصویب کردند تا با تأیید معتمدان و بزرگترها در هر محله، ۱۰ میلیارد تومان اعتبار به هر محله اختصاص پیدا کند. به گفته کریمدادی، هدف از این طرح، کسب نظر مردم بود تا هر پروژه که بیشتر برای اهالی مهم باشد، در اولویت اجرا قرار گیرد.
وی افزود: پس از این هم پروژههای زودبازده در قالب بستههای ۱۵ و ۱۰ میلیاردتومانی در سالهای ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ استمرار پیدا کرد تا مردم برای توسعه محلات خود تعیینتکلیف کنند. شورای ششم در عمل ثابت کرده که توجه خاصی به مناطق مختلف حاشیه شهر داشته و این عمل، فراتر از یک ادعاست. همه برنامهریزیها نیز مبتنی بر مسجدمحوری در دستورکار قرار داشته و راهبرد مدیریت شهر به گونهای است که مسجد، قطب همه کنشگریها باشد.
بیش از ۸ هزار مترمربع نقاشی دیواری متمرکز بر زیباسازی محلات حاشیه شهر و احداث ۱۴ بوستان بزرگ در شهر، دو فعالیت محوری و شاخص مدیریت شهری در دوره ششم بود که کریمدادی در این دیدار به آن اشاره کرد. وی افزود: بیش از ۶۵ درصد فعالیتهای شهرداری در عرصه خدمات شهری خلاصه شده است. بوستان بزرگ کرامت که از جمله اقدامات شایسته دوره ششم مدیریت شهری محسوب میشود، زینتبخش همین منطقه است و بوستان نصرت نیز در جوار فرهنگسرا به اهالی محله خدمترسانی میکند.
یکی از چالشهای عمده اهالی محله، تعریض خیابان شهید خوشسیما به عنوان معبر اصلی محلهای است. این معبر تا حرم مطهر رضوی کمتر از شش کیلومتر فاصله دارد. معابر فرعی این خیابان به گونهای است که خودروهای امدادی و آتشنشانی نمیتوانند دسترسی مطلوبی به خانهها داشته باشند.
کریمدادی در این باره گفت: پیشنیاز واجب در هر طرح تعریض، تملک اراضی شخصی است. مردم اگر خواهان تسریع در اجرای پروژه هستند، باید خودشان هم پای کار بیایند. تعریض بولوار شهید خوشسیما ضروری است، اما بد نیست بدانید اکنون که مشکلاتی به وجود آمده، بازهم مدیریت شهری معطل نمانده و طبق قرارداد مشترک شهرداری و آستان قدس رضوی، مقرر شده است تا بولوار مهمی به موازات این معبر برای تسهیل ترددها ایجاد شود.
در ادامه پاسخ به دغدغههای محوری مردم، رئیس کمیسیون خدمات شهری به چالش طرح اگو در این محله اشاره کرد. کریمدادی گفت: برخی طرحها در تعامل مدیریت شهری با ادارات مرتبط به سرانجام میرسد. پروژههایی نظیر طرح اگو از جمله برنامههایی است که باید اداره کل آب و فاضلاب آن را اجرا کند و پس از آن، مدیریت شهری برای اصلاح هندسی، بهسازی و روکش آسفالت به میدان بیاید. با این حال، بازهم مدیریت شهری برای پیگیری مطالبه مردم پایکار است و تعیین تکلیف ۲۳.۵ هکتار از اراضی طرح خدربیگ در منطقه ۶ و محله پورسینا، مقدمهای برای اجرای سراسری طرح اگو و سازماندهی معابر محله خوشسیما خواهد بود.