زنگنه: امسال یک ریال تسهیلات اشتغال‌زایی پرداخت نشده است رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش؛ پشتیبانی نیرو‌های زمینی و هوایی از عملیات نیروی دریایی ارتش نایب رئیس مجلس: می‌توانند تحریم و تهدید کنند، اما نمی‌توانند حقیقت مقاومت را از بین ببرند | محور مقاومت به یک قدرت بین‌المللی تبدیل شده است + فیلم بیروت در انتظار تشییع تاریخی شهیدان مقاومت | گزارش لحظه به لحظه از مراسم تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین امروز در بیروت (۵ اسفند ۱۴۰۳) + فیلم و تصاویر حال پاپ فرانسیس وخیم است (۴ اسفند ۱۴۰۳) مشاور وزیر کشور: طرح سرشماری اتباع تا پایان سال اعتبار دارد| مهلت تمدید روادید گذرنامه‌های خانواری تا ۲۵ اسفند ۱۴۰۳ نتانیاهو ادعا کرد: ۶۳ اسیر دیگر در نزد حماس داریم (۴ اسفند ۱۴۰۳) اجتماع باشکوه مردم مشهد هم‌زمان با آیین تشییع پیکرهای شهدای مقاومت، فردا (۵ اسفند ۱۴۰۳) + جزئیات کامل واکنش سردار رادان به تهدیدات اخیر دشمن| درس عبرتی خواهد گرفت که هرگز فراموش نخواهد کرد با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید دریادار ایرانی: ۵ ناوگروه عملیاتی و آموزشی به دریا‌ها اعزام شدند (۴ اسفند ۱۴۰۳) درخشش شهرآرا در کسب رتبه‌های برتر هفتمین جشنواره تولید ملی و رسانه (۴ اسفند ۱۴۰۳) قالیباف: جبهه مقاومت نشان داد که همه تلاش‌های آمریکایی_صهیونیستی بر باد رفته است جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان برگزار شد (۴ اسفند ۱۴۰۳) حماس به ادعا‌های دروغین رژیم صهیونیستی واکنش نشان داد شهروند ایرانی از هلند آزاد می‌شود (۴ اسفند ۱۴۰۳) ترامپ از نتانیاهو برای ازسرگیری جنگ در غزه حمایت کرد شایعه استعفای پاپ تکذیب شد وزیر خارجه هلند با عراقچی درباره توافق هسته‌ای جدید رایزنی کرد عراقچی در مراسم وداع با پیکر سیدحسن نصرالله در بیروت حضور می‌یابد آیت‌الله علم‌الهدی: نخبگان برای فعالیت‌های خود نباید منتظر هماهنگی دیگران باشند ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: در موضوع کمبود آب نباید چشم امیدمان به حقابه آن سوی مرز باشد ویدئو | عراقچی در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: مشهد می‌تواند مرکزیت اجلاس اکو باشد | اجلاس وزرای راه اکو در مشهد برگزار خواهد شد ویدئو | عراقچی در گفت‌و‌گو با شهرآرانیوز: هیچ‌گاه تحت فشار و تهدید و تحریم مذاکره نخواهیم کرد نایب‌رئیس کمیسیون بهداشت مجلس: افزایش ۲۰۰ درصدی قیمت دارو، نتیجه مشکلات ساختاری وزارت بهداشت است | لزوم تعیین تکلیف مابه‌التفاوت نرخ ارز دستگیری یک نوجوان در پایتخت آلمان به اتهام برنامه‌ریزی برای حمله به سفارت رژیم صهیونیستی وزیر امور خارجه روسیه به ایران می‌آید | لاوروف سه‌شنبه (۷ اسفند ۱۴۰۳) وارد تهران خواهد شد
سرخط خبرها

آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی

  • کد خبر: ۲۲۵۷۲۰
  • ۱۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۴۴
آغاز بهره‌برداری از ۲۹۵۰ طرح جهاد سازندگی در خراسان رضوی
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: بهره‌برداری از ۲ هزار و ۹۵۰ طرح جهاد سازندگی خراسان رضوی در بخش‌های مختلف آبرسانی، ساخت مدارس، مراکز فرهنگی و ورزشی، مسکن و آسفالت راه روستایی آغاز شد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار محمد زهرایی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت در نشست ستاد پشتیبانی از حرکت‌های جهادی استان که در سالن شهید باهنر استانداری خراسان رضوی در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: زمانی که عملیات طوفان الاقصی اتفاق افتاد، منجر به بیداری ملت‌های جهان شد.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور به حملات کوبنده سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران در عمق سرزمین‌های اشغالی اشاره کرد و افزود: ادامه این موضوع، عملیات وعده صادق و بیداری جوانان بود که در دانشگاه‌های آمریکا رخ داد، لذا تمام این حرکت‌ها الگوگیری از انقلاب اسلامی است.
وی با بیان اینکه «گروه‌های جهادی» فناوری انقلاب اسلامی هستند و از ادبیات انقلاب اسلامی بهره می‌برند، ادامه داد: کنگره بزرگداشت شهدا و راهیان نور هم مربوط به جریان انقلاب است و در همین مسیر قرار می‌گیرد. بر این اساس باید گفت؛ گروه‌های جهادی حلقه واسط بین امام و امت هستند.
سردار زهرایی با بیان اینکه دولت سیزدهم یک دولت انقلابی و مردمی است، تصریح کرد: مقام معظم رهبری خطاب به ریاست جمهور فرمودند؛ کلید طلایی کار با مردم است؛ لذا باید گروه‌های جهادی را به عنوان حلقه‌های میانی بین مردم و دولت باور کنیم، در این راستا ایجاد قرارگاه نهادی را در وزارتخانه‌ها و سازمان‌های دولتی آغاز کردیم و گروه‌های جهادی را آموزش دادیم.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور با اشاره به اهتمام سازمان جهاد سازندگی مبنی بر شناسنامه دار کردن و صدور گواهی صلاحیت برای گروه‌های جهادی عنوان کرد: از ۵۱ هزار گروه جهادی که در کشور شناسنامه دار شدند، ۲۸ گروه جهادی فقط کار عام انجام می‌دادند که البته گروه‌های موثری در محلات خود و واکنش سریع در حوادث غیرمترقبه به شمار می‌رفتند.
سردار زهرایی ادامه داد: برای تخصصی شدن گروه‌های جهادی در پنج ماه گذشته بررسی صلاحیت فنی گروه‌های جهادی را در پنج سطح آغاز کردیم که ۲ سطح آن مربوط به حوزه استانی و سه سطح مربوط به حوزه کشوری می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: در بررسی صلاحیت فنی گروه‌های جهادی، دستگاه‌های اجرایی آنها را فهرست کرده و در این راستا به هم متصل شده و هم افزایی آنها شکل خواهد گرفت.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اضافه کرد: اجرای طرح جامع محرومیت زدایی را به صورت مردم پایه از ابتدای دولت سیزدهم آغاز کردیم که در آن چند بخش شامل آبرسانی به روستاها، آبخیزداری و ایجاد راه روستایی در اولویت قرار گرفت، در این راستا آبرسانی هزار و ۷۰۰ روستا انجام شد.
سردار زهرایی عنوان کرد: با اینکه این سازمان فقط هشت درصد از سهمیه قیر کشور را در اختیار دارد، اما برای آسفالت راه روستایی در بسیاری از نقاط کشور آماده است.
وی ادامه داد: در حوزه اقتصاد مقاومتی از ۱۰۰ هزار میلیارد تومان اعتبار توزیع شده در کشور، ۶۰ هزار میلیارد تومان به صورت متمرکز توزیع شده که سهم جهاد سازندگی از این میزان سه هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور گفت: سازمان جهاد سازندگی سال گذشته ۲ هزار و ۶۸۰ نیروگاه پنج کیلوواتی را در قالب طرح «جهاد روشنایی» برای مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) و بهزیستی نصب کرد.
سردار زهرایی سهم بسیج از درختکاری سال گذشته سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور را ۲۱ میلیون اصله نهال از مجموع ۳۱ میلیون اصل نهال کاشته شده بیان کرد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->