شهرآرانیوز | فصل بهار، فصل توتفرنگیهای خوشمزه و لذیذ است. حال با این توتفرنگیها میتوانیم انواع دسر و کیک و تارت برای دورهمی و کودکان خود درست کنیم.
توت فرنگی: یک و نیم پیمانهشکر: نصف پیمانهنشاسته ذرت: یک قاشق غذا خوری
شیر: دو پیمانه
تخم مرغ: یکعدد
آرد: یکقاشقونیم
نشاستهی ذرت: یک قاشقونیم
شکر: نصف پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
تخم مرغ: سه عدد
شکر: یک پیمانه
وانیل: یک قاشق چایخوری
شیر: نصف لیوان
روغن: نصف لیوان
آرد: دو پیمانه
بکینگپودر: یک قاشقچایخوری
ابتدا توتفرنگیها را پوره میکنیم، (میتوانید اینکاررا با چنگال انجام دهید) سپس روی حرارت میگذاریم و هنگامی که گرم شد، شکر و نشاستهی ذرت را به آن اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا مخلوط شوند. در ادامه با حرارت کم به مدت ۱۰ دقیقه مواد را رو حرارت میگذاریم تا وقتی که آب توت فرنگی گرفته و مواد کمی غلیظ شوند. سپس آنهارا از روی حرارت برداشته و کنار میگذاریم
شیر، تخم مرغ، شکر و نشاستهی ذرت را هم میزنیم سپس روی حرارت ملایم میگذاریم تا کمی غلیظ شوند، سپس آرد و وانیل را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم تا به غلظت فرنی برسند.
سپس مواد را از روی حرارت برمیداریم و اجازه میدهیم مواد کاملا سرد شوند.
تخم مرغ، شکر و وانیل را در ظرف مناسب میریزیم و با همزن برقی به مدت ۵دقیقه هم میزنیم تا مواد پف کنند و کش دار و کرمی رنگ شوند، سپس به مواد روغن و شیر را اضافه میکنیم و در حد مخلوط شدن هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را مخلوط و در چند مرحله داخل مواد الک میکنیم. (دقت کنید مواد را در یک جهت هم میزنیم تا پف آن نخوابد)
قالب مناسبی را آماده میکنیم، (میتوانیم روغن مالی کنیم یا از کاغذ روغنی استفاده کنیم) یک لایه از مایهی کیک را داخل قالب میریزیم سپس در لایهی بعدی مارمالادها را روی مایهها میریزیم.
در ادامه بقیهی مایهی کیک را روی مواد میریزیم سپس برای لایهی آخر روی موادها کرم کاستارد را پایپ میکنیم.
برای تزئین روی کیک میتوانید توت فرنگی، شکلات یا مغز بادام و مغز پسته بریزید.
سپس کیک را به مدت ۴۵ دقیقه با دمای 180 درجه در فر داغ میگذاریم.(درجه فر را با توجه به فر خود تنظیم کنید.)