به گزارش شهرآرانیوز - کیک هلوگلاب، یکی از کیکهای ساده و خوشمزه ایرانی است که علاوه بر راحتی پخت، طعم و عطر بسیار دلپذیری دارد.
ابتدا در ظرف مناسب، تخممرغ و شکر و وانیل و هل را ۵ دقیقه با همزن برقی هممیزنیم تا حجم آن چندبرابر شود.
سپس شیر و گلاب را به مواد اضافه میکنیم و مقداری هم میزنیم. در ادامه، روغن را به مخلوط اضافه میکنیم و به مدت ۳۰ ثانیه با همزن برقی، مواد را هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را الک میکنیم و به مواد بهصورت مرحلهای اضافه میکنیم و بهصورت دورانی هم میزنیم تا پف مواد نخوابد.
قالب را با کره چرب و بعد آرد پاشی میکنیم یا کاغذ روغنی کف قالب میگذاریم. مواد کیک را داخل قالب میریزیم و سپس در فر داغ، با دمای ۱۸۰ درجه، به مدت ۴۰ تا ۵۰ دقیقه (بستگی به فرتان دارد) میگذاریم تا بپزد.
ابتدا شیر و شکر و نشاسته ذرت را روی شعله ملایم میگذاریم و با همزن دستی سریع هم میزنیم تا نشاستهها گلوله نشوند.
در ادامه، هنگامیکه مواد به غلظت فرنی رسید، شعله گاز را کمتر میکنیم و گلاب و پودر هل و زعفران (قابل حذف) و در آخر کره را به مواد اضافه میکنیم و بعداز ۲ دقیقه، مواد را از روی حرات برمیداریم.
پس از سرد شدن مواد، آنها را روی کیک میریزیم.