صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

نخبگان افغانستانی از جایگاه امام خمینی (ره) در جهان اسلام گفتند

  • کد خبر: ۲۳۱۴۹۸
  • ۱۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
نشست نخبگانی «امام خمینی (ره)، اقتدار امت راهبرد‌ها و منویات» با حضور جمعی از نخبگان افغانستانی در مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ نشست نخبگانی «امام خمینی (ره)، اقتدار امت راهبرد‌ها و منویات» به همت بنیاد فرهنگی اجتماعی افغانستانی‌های مقیم ایران در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی با حضور جمعی از نخبگان افغانستانی برگزار شد.

حاضران در این نشست تاکید کردند که ایمان و توکل بر خدا، راهبرد اصلی امام خمینی (ره) در جهت احیای جهان اسلام بود. ایشان معتقد بود که وحدت باید در همه ارکان جامعه و امت اسلامی شکل بگیرد، در این راستا وحدت شیعه و سنی را پایه گذاری کرد.

امام پایه‌گذار وحدت شیعه و سنی بودند

حجت الاسلام حجت گنابادی‌نژاد؛ معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی در این مراسم به شخصیت امام خمینی (ره) پرداخت و گفت: آرمان انقلاب اسلامی و تحقق اسلام ناب و تمام مجاورت‌هایی که امام خمینی (ره) و بعد از آن امام خامنه‌ای داشتند، باعث شد که ایران اسلامی، بتواند اسلام ناب را در کشور خود پیاده سازی بکند.

وی گفت: از منظر امام خمینی (ره) پیاده‌سازی اسلام ناب، یک مسئله نظام سیاسی نیست، بلکه مسئله فرهنگ و اندیشه به انسجام امت اسلامی است.
معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استاندار خراسان رضوی با اشاره به تاکید امام خمینی (ره) بر وحدت امت اسلامی، اظهار داشت: ایشان معتقد بودند که وحدت باید در همه ارکان جامعه و امت اسلامی شکل بگیرد، در این راستا وحدت شیعه و سنی را پایه گذاری کرد.

امام علمای جهان اسلام را در کنار هم قرار داد

حجت الاسلام سید جواد وحیدی؛ مسوول بنیاد فرهنگی و اجتماعی افغانستانی‌های مقیم ایران با اشاره به فرا رسیدن سالگرد رحلت امام خمینی (ره) با اشاره به مسیر‌های اقتدار امت اسلامی از سوی امام خمینی (ره) گفت: ایمان و توکل به خداوند یکی از مسیر‌های مهمی بود که امام خمینی جهت رشد و اقتدار امت اسلامی در راستای آن تلاش کرد. با پیروزی انقلاب اسلامی و راهبرد‌هایی که امام راحل اعلام کرد، امروز وضعیت جهان اسلام اصلا قابل مقایسه با قبل از پیروزی انقلاب اسلامی نیست، چرا که مسیر و هدف، برگرفته از منابع دین، قرآن کریم، روایات، سنت نبوی و معارف اهل بیت علیهم السلام است.

وی با تاکید بر این که ایمان و توکل بر خدا، راهبرد اصلی جهت احیای جهان اسلام از دیدگاه امام خمینی می‌باشد، گفت: در این راستا امام خمینی، وحدت بین امت اسلامی را مطرح کرد، و در آن میان جمع تقریب را تاسیس کرد تا علمای اسلام همه در کنار هم قرار بگیرند.

امام رهبر امت اسلامی بود

مولوی مفلح؛ رهبر حزب نهضت اسلامی افغانستان سخنران دیگر این مراسم گفت: امام خمینی تنها رهبر ایران نبود، بلکه رهبر امت اسلامی بود و در این راستا ظهور و بروز کرد.

وی با اشاره به شرایط جنگ و درگیری در دنیای اسلام گفت: امروزه غزه شرایط سختی رو دنبال می‌کند، آزاده‌ای که اخبار غزه و وضعیت این روز‌های رفح را بشنود، حتما قلبش دردمند می‌شود و همه اینها ریشه در رفتار ظالمانه و فجایع و خیانت‌هایی دارد که امروز رژیم صهیونیستی انجام می‌دهد.

مولوی مفلح بیان کرد:، اما فراموش نکنید آنچه امروز از ناحیه اسرائیل رقم می‌خورد، این‌ها گزارش قدرت و اقتدار رژیم صهیونیستی نیست، امروز آنچه در اسرائیل منعکس و مخابره می‌شود، اسنادی و حکایاتی است و نشانه‌هایی از همان سیلی بزرگ مقاومت در طوفان الاقصی از خودش بروز داد، حقیقتاً هیمنه پوشالی رژیم صهیونیستی از بین رفت.

بازگشت اعتماد به مردم

دکتر احمدی؛ فعال رسانه‌ای به عنوان اخرین سخنران با بیان این که امام خمینی معتقد بود که مردم در ساختار و شکل گیری حکومت باید نقش داشته باشند، گفت: مردم جامعه می‌توانند جلوی استبداد داخلی را بگیرند، این اندیشه امام خمینی (ه) بود.

وی ادامه داد: حرکت و جریان مهم دیگری که امام خمینی آن را احیا کرد، نقش و جایگاه زن به عنوان نیرویی از جامعه انسانی در شکل جامعه توسعه یافته بود؛ در زمینه تربیت، اخلاق، آموزش و سیاست جایگاه و نقش زن در مسیر امت سازی اسلامی چیده شد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.