صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

توانشهر

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دانشیار بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: مصرف بی‌رویه مُسکن‌ها و عدم بهبودی سردرد فرد مبتلا، می‌تواند نوعی وابستگی به دارو و نیز چرخه‌ای معیوب از سردرد‌های ناشی از مصرف مسکن را ایجاد کند.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر فریبرز رضایی‌طلب اظهار کرد: سردرد یکی از علائم شایع در بین عموم افراد است و کمتر کسی وجود دارد که در طول عمرش، دچار سردرد‌های مختلف اعم از سردرد‌های تنشی، سردرد‌های ناشی از میگرن و... نشده باشد.

وی مصرف بی‌رویه‌ دارو‌های مسکن را زمینه‌ساز تشدید سردرد‌ها در افراد دانست و گفت: فردی که حداقل یک‌روزدرمیان یا هر روز، مصرف مسکن را به مدت حداقل سه ماه دارد و سردردش بهبود پیدا نمی‌کند، باید مصرف داروی مسکن را متوقف کند؛ چون وابستگی به دارو ایجاد شده و در این شرایط، با مصرف زیاد و بی‌رویه مسکن و عدم بهبودی سردرد فرد مبتلا، مشکلات خلقی و اضطراب هم در او ایجاد می‌شود که خود تشدیدکننده سردرد است. بنابراین، فرد در یک چرخه معیوب قرار می‌گیرد و با بروز سردرد ملزم به مصرف مسکن می‌شود؛ پس‌از مصرف آن و عدم بهبودی، مجدداً دچار اضطراب شده و پس از آن سردرد می‌شود. ضمن اینکه مصرف بی‌رویه مسکن می‌تواند عوارضی همچون مشکلات کلیوی و گوارشی را هم ایجاد کند؛ لذا پیشنهاد می‌شود فرد برای هر سردرد، درمان مختص به خودش را با مراجعه به پزشک دریافت کرد.

دانشیار بیماری‌های مغز و اعصاب دانشگاه علوم پزشکی مشهد همچنین گفت: سردردی که طی دو تا سه هفته اخیر به یک‌باره به وجود آمده و موجب ناراحتی و تاری دید در فرد شده، بسیار مهم است و این علائم ممکن است نشانه‌های مشکلات مغزی جدی‌ باشد.

دکتر رضایی‌طلب تأکید کرد: همراه با سردرد، چنانچه فرد با علائمی همچون افت هوشیاری و آگاهی نسبت به محیط، افزایش شدید فشارخون، گزگز و مورمورشدن یک‌طرف بدن روبه‌رو باشد، باید سریعاً به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.