صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

برای مبتلانشدن به آلزایمر چه غذاهایی استفاده کنیم؟

  • کد خبر: ۲۴۵۵۳۸
  • ۲۶ مرداد ۱۴۰۳ - ۱۹:۴۶
نتایج مطالعات متخصصان استرالیایی نشان می‌دهد پیروی از رژیم غذایی غنی از منیزیم، خطر آسیب به دی‌اِن‌اِی و اختلالات دژنراتیو مزمن ازجمله آلزایمر را کاهش می‌دهد.

به گزارش شهرآرانیوز، محققان علوم تغذیه در دانشگاه استرالیای جنوبی با جمع‌آوری و تجزیه‌ و تحلیل نمونه‌های خون ۱۷۲ فرد میان‌سال، ارتباطی قوی بین سطوح پایین منیزیم و مقادیر بالای اسیدآمینه سمی به نام «هموسیستئین» پیدا کردند. هموسیستئین حاوی گوگرد است.

این ترکیب سمی به ژن‌های بدن آسیب می‌زند و افراد را مستعد ابتلا به بیماری‌های آلزایمر و پارکینسون، بیماری‌های گوارشی، طیف وسیعی از سرطان‌ها و دیابت می‌کند.

این مطلب که در «مجله اروپایی تغذیه» منتشر شده، می‌افزاید: غلات کامل، سبزیجات با برگ سبز تیره، آجیل، لوبیا و شکلات تلخ همگی غذا‌های غنی از منیزیم هستند که به بدن در تولید انرژی، استحکام دندان‌ها و استخوان‌ها، تنظیم قند خون و فشار خون، سلامت قلب، ماهیچه‌ها و کلیه‌ها کمک می‌کنند.

به گفته محققان مصرف کم منیزیم (کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز) می‌تواند خطر ابتلا به بسیاری از بیماری‌ها را افزایش دهد و منجر به آسیب دی‌ان‌ای شود.

به نوشته مدیکال‌اکسپرس، منیزیم چهارمین ماده معدنی فراوان موجود در بدن انسان است و بیش از ۲۰۰ آنزیم برای فعال‌کردن فرایند‌های حیاتی در بدن به آن نیاز دارند.

منبع: ایسنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.