صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دبیر اجرایی کمیته ملی پاراالمپیک:

فرصت کسب سهمیه در رشته‌های انفرادی پاراالمپیک وجود دارد

  • کد خبر: ۲۵۷۱۶
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
  • ۳
دبیر اجرایی کمیته ملی المپیک گفت: باتوجه‌به تعویق المپیک و پاراالمپیک از سال ۲۰۲۰ به ۲۰۲۱، فرصت کسب سهمیه‌های جدید برای رشته‌های انفرادی همچنان وجود دارد.
علی صمدی جوان/شهرآرانیوز، هادی رضایی گفت: کرونا باعث به‌تعویق‌افتادن تمام مسابقات، اردو‌ها و تمرینات در سراسر جهان شد و این فرصتی را به وجود آورد تا برخی رشته‌های انفرادی که موفق به کسب سهیمه المپیک نشده‌اند، بتوانند شانس خود را امتحان کنند. البته این نکته در صورتی عملی می‌شود که مسابقات کسب سهمیه المپیک در سراسر جهان برقرار شود.

رضایی ادامه داد: سیاست کمیته ملی پاراالمپیک، اعزام کیفی ورزش‌کاران به پاراالمپیک است؛ دقیقا برعکس رویه ما در اعزام به بازی‌های پاراآسیایی که بیشتر کمی به حساب می‌آید. زیرا در بازی‌های آسیایی، ورزش‌کار ایرانی با ۴۴ کشور رقابت می‌کند و در المپیک با ۱۸۰ کشور رقابت خواهد کرد؛ بنابراین برای کمیته بسیار مهم است که با حداقل ورزش‌کار، حداکثر کارایی را داشته باشد.

تمام اعزام‌های المپیکی با کمیته ملی است

رضایی در ارتباط با اعزام رشته‌هایی که زیر نظر فدراسیون‌های ملی قرار گرفته‌اند، گفت: از سال گذشته که مدیریت ۸ رشته ورزشی از فدراسیون ورزش‌های جانبازان و معلولان سلب و به فدراسیون‌های ملی آن رشته واگذار شد، گمانه‌زنی‌ها برای اعزام ورزش‌کاران معلول آنان به مسابقات برون‌مرزی و وضعیت کسب سهمیه مطرح شد که باید اعلام کنیم، مرجع تمام اعزام‌های برون‌مرزی، شرکت در مسابقات کسب سهمیه رویداد‌های مهم آسیایی و المپیکی و بازی‌های جهانی ویژه ورزش‌کاران معلول، فقط کمیته ملی پاراالمپیک خواهد بود و فدراسیون‌های ملی و همچنین رشته‌های ورزشی که زیر نظر فدراسیون جانبازان و معلولان فعالیت می‌کنند، صرفا امور فنی آن رشته را برعهده دارند.

تکلیف ۸ رشته ورزشی واگذار‌شده به‌زودی مشخص می‌شود

دبیر اجرایی کمیته ملی پاراالمپیک به رشته‌های ورزشی واگذارشده به فدراسیون‌های ملی اشاره کرد و گفت: سال گذشته و در پی تصمیماتی که مدیران ورزشی وقت گرفته بودند، ۸ رشته ورزشی که به‌صورت انجمن در فدراسیون جانباران و معلولان فعالیت می‌کردند، به فدراسیون‌های ملی خود واگذار شدند. طی این یک سال مشخص شد که تنها مدیریت ورزشی این رشته‌ها مطرح نیست و اصولا کارکردن با ورزش‌کاران معلول و فراهم‌آوردن زیرساخت‌های لازم برای ورزش مناسب‌سازی‌شده در فدراسیون‌های ملی آنان مهیا نیست.

رضایی ادامه داد: پس از این مسئله بود که درخواست‌ها مبنی بر بازگشت این ۸ رشته به فدراسیون جانبازان و معلولان که شامل تنیس روی میز، تیراندازی با کمان، بدمینتون، تنیس، قایق‌رانی کانو، تکواندو، دوچرخه‌سواری و اسب‌سواری می‌باشد، مطرح شد.

رضایی با اعلام اینکه هنوز جمع‌بندی‌ها برای بازگشت این رشته‌ها انجام نشده است، افزود: فرم‌هایی را در اختیار کمیته‌های پارا در فدراسیون‌های ملی این رشته‌ها قرار دادیم تا نظر‌های خود را در ارتباط با بازگشتشان اعلام کنند. تاکنون به جز تنیس روی میز که به‌صورت رسانه‌ای موافقت خود را با بازگشت اعلام کرده است، سایر رشته‌ها چیزی اعلام نکرده‌اند.

سرمربی تیم ملی والیبال نشسته ایران درباره انتخاب رؤسای جدید کمیته‌های پاراوزنه‌برداری و فوتبال در فدراسیون جانبازان و معلولان گفت: حضور افرادی، چون حسین رضازاده و بیژن ذوالفقارنسب، اتفاق خوبی برای کمیته‌های تخصصی رشته‌های آنان است. اما باید توجه داشت که این افراد باید از برند و اعتبار ملی یا جهانی‌شان به نفع ورزش معلولان بهره ببرند، نه اینکه سمت جدید برای آنان یک برند باشد.
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
۱۵:۵۸ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
سلام.به نظر بنده زیرنظر فدراسیون بدمینتون باشیم بهتره چراکه به این رشته تخصصی تر نگاه میشه و از فروردین 98که رفتیم زیرنطرشون به فاصله چندماه مسابقه برگزار کردن ولی هیات جانبازان سه سال طول کشید یه مسابقه بذارن.به نظرم به فدراسیون بدمینتون باید زمان داد تا بتونه برای بچه های پارابدمینتون برنامه ریزی کنه.باتشکر_کاظم مولایی از تهران
رامین بتوندی
۱۵:۴۶ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۵
سلام اینجانب رامین بتوندی بازیکن پارا بدمینتون ایران هستم ما تا زمانی که زیر نظر هیئت جانبازان معلولین بودیم امکاناتی مانند توپ سانس مناسب داشتیم الان هیچ گونه امکاناتی که نداریم و حتی سکو مناسب برای ورد افراد ویلچری نداریم و افراد ویلچری توانایی استفاده از سرویس بهداشتی سالن هیئت بدمینتون ندارند و با مشکلات زیادی روبه رو هستیم و اینکه فدارسیون بدمینتون با مشکلات معلولین هیچ گونه اشنایی ندارد حتی برای برگزاری مسابقات با مشکلات زیادی مواجه شد در اخر مسابقات در سالن جانبازان برگزار شد
مهدی ملکی
۱۷:۴۳ - ۱۳۹۹/۰۲/۱۴
با سلام بنده بازیکن پارابدمینتون هستم از سال ۹۳که در مسابقات حضور داشته ام رشته ی پارابدمینتون از سال ۹۳تا به حال حتی یک بار به مسابقات برون مرزی اعزام نشد بنده به فدراسیون جانبازان معلولین مراجعه کرده و خواستار دلیل شدم و به من گفتن چون مدال اور نیست نفرستادیم سوال من اینجاست ایا همه ی رشته ها از اول مدال اور بودن ؟برای پیشرفت یک رشته نیاز به مسابقات پی در پی تمرینات مداوم مسابقات برون مرزی محک زدن خود رو‌به روی حریفان متعدد هست ما نه مربی داریم نه زمین داریم نه به مسابقات اعزام میشیم مسابقاتم هر ۳سال یک بار انجام میشه