صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

مخالفان تعطیلی پنجشنبه‌ها چه می‌گویند؟

  • کد خبر: ۲۹۰۰۵۶
  • ۰۲ مهر ۱۴۰۳ - ۱۰:۳۳
  • ۳۳
عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی تهران گفت: تعطیلی پنجشنبه و جمعه تأثیر زیادی بر روی کار ما دارد و باعث می‌شود یک‌چهارم زمان کاری ما کم شود.

به گزارش شهرآرانیوز، مهراد عباد بیان کرد: نظر بخش خصوصی این است که اگر قرار است تعطیلات افزایش پیدا کند، بهتر است جمعه و شنبه به جای پنجشنبه و جمعه تعطیل باشد. 

وی افزود: اگر تعطیلات کشور پنجشنبه و جمعه باشد، تعداد روزهای کاری مشترک ما در بحث تجارت خارجی با برخی کشورها که جمعه و شنبه تعطیل هستند به چهار روز و با کشورهای دیگری که شنبه و یکشنبه تعطیل هستند به سه روز در هفته محدود می‌شود.  

وی ادامه داد: تعطیلی پنجشنبه و جمعه تاثیر زیادی دارد و باعث می‌شود یک چهارم زمان کاری ما کم شود. با توجه به تحریم‌ها و شرایط سخت کار داخلی با سختی‌هایی در بحث تجارت خارجی مواجه هستیم که با تعطیلی پنجشنبه این وضعیت تشدید می‌شود.

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران گفت: تحقیقات انجام شده روی ساعت کاری پرسنل نشان می‌دهد که ۴۰ ساعت کار در هفته، بهره‌وری کاری را افزایش می‌دهد. با این موضوع که ساعت کاری و تعداد روزهای کاری هفته کاهش یابد، موافق هستیم، اما به شرطی که روزهای تعطیل جمعه و شنبه باشد، چرا که با این کار تعداد روزهای کاری مشترک ما با کشورهای دیگر بیشتر می‌شود. 

عباد توضیح داد: در حال حاضر در بخش خصوصی پنجشنبه‌ها نصفه و نیمه تعطیل است، اگر شنبه تعطیل شود، پنجشنبه‌ای که همه دنیا در حال کار کردن هستند، سرکار می‌آیند و برای همین می‌توانیم زمان بیشتری برای تعامل با بقیه داشته باشیم. 

وی بیان کرد: مخالفین تعطیلی شنبه دو دسته هستند، یک‌سری از افراد اعتقاد مذهبی و ایدئولوژیک دارند و می‌گویند شنبه روز مقدس یک قوم خاص است و ما نباید این روز را تعطیل کنیم. یک‌سری دیگر از مخالفان تعطیلی شنبه نیز می‌گویند تمام امور دیجیتال شده و همه می‌توانند از خانه نیز کار خود را انجام دهند، در حالی که این حرف کاملا اشتباه است. در روز تعطیل می‌شود ایمیل زد، اما باید صبر کرد تا طرف خارجی سرکار بیاید و ایمیل‌اش را چک کند و به این شکل یک فاصله زیادی ایجاد می‌شود.  

این فعال اقتصادی گفت: در حال حاضر گمرکات همه کشورها به هم وصل هستند، اما متاسفانه ما به دلیل تحریم‌ها به کشورهای دیگر وصل نیستیم. تعطیلات غیرمشابه با دیگر کشورها باعث می‌شود ارتباطات گمرکی ما کاهش یابد و در کار تجاری وقفه ایجاد شود. همین وقفه‌های زیاد هزینه تجارت خارجی ما را به شدت افزایش می‌دهد. در حال حاضر هزینه‌های تجارت خارجی ما به دلیل تحریم‌ها ۲۰ تا ۳۰ درصد بالاتر از حد معمول است. موارد جدید مانند تعطیلی پنجشنبه هم سبب کاهش تعامل ما با دنیا کم می‌شود.

عباد گفت: اگر می‌خواهیم توسعه پیدا کنیم باید بدانیم که هیچ کشوری به تنهایی توسعه نیافته و از کمک کشورهای دیگر به معنای تبادل تجاری با آن‌ها استفاده کرده است. ما نیازمند کمک غیرمستقیم خارجی مانند فناوری‌های جدید و ماشین‌آلات به‌روز برای توسعه یافتگی هستیم و برای تحقق این موضوع نیاز به ارتباط خوب و سازنده با دنیا داریم.

عضو هیات نمایندگان اتاق تهران در پایان گفت: خوشحال می‌شویم رئیس‌جمهور که برای نشست مجمع عمومی سازمان ملل به نیویورک سفر کرده‌اند، ایده جدیدی داشته باشند و کشور ما نماینده صلح در دنیا باشد تا اقتصادمان هم پیشرفت کند.
منبع: اقتصادآنلاین

 

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۳۳
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱۵
علی
۱۵:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۷
رای گیری در صحن علنی مجلس در خصوص تعطیلی پنجشنبه ها مثل یک رفراندوم است که در آن نمایندگان محترم بین مستضعفان(کارکنان‌) و سرمایه داران انتخاب خواهند کرد.
حامد
۱۳:۲۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۳۰
از نمایندگان محترم مجلس، خواهشمندیم قبل از اعلام نظر در خصوص لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری(تعطیلی پنجشنبه ها) مطلب ذیل را بررسی و لحاظ فرمایند. مقایسه کارمندان تهرانی و شهرستانی: حقوق و مزایا: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ نهار: تهرانی بخورد، شهرستانی نخورد؛ پرداخت اضافه کاری: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ دریافت رفاهی: تهرانی بیشتر، شهرستانی کمتر؛ پنجشنبه ها: تهرانی تعطیل باشد، شهرستانی تعطیل نباشد؛ بن کارمندی و تسهیلات: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر و ... آیا عادلانه است؟!
حامد
۱۳:۲۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۳۰
از نمایندگان محترم مجلس، خواهشمندیم قبل از اعلام نظر در خصوص لایحه اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری(تعطیلی پنجشنبه ها) مطلب ذیل را بررسی و لحاظ فرمایند. مقایسه کارمندان تهرانی و شهرستانی: حقوق و مزایا: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ نهار: تهرانی بخورد، شهرستانی نخورد؛ پرداخت اضافه کاری: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر؛ دریافت رفاهی: تهرانی بیشتر، شهرستانی کمتر؛ پنجشنبه ها: تهرانی تعطیل باشد، شهرستانی تعطیل نباشد؛ بن کارمندی و تسهیلات: تهرانی زیادتر، شهرستانی کمتر و ... آیا عادلانه است؟!
ناشناس
۱۲:۰۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
آقای محمود نجفی عرب، مسئول اتاق بازرگانی تهران، حیطه وظایف و اختیارات اداری شما محدود به تهران است و اجازه دخالت در مورد کل کشور را ندارید پس بجای مداخله در وظایف دیگران، به دنبال لغو تعطیلی پنجشنبه های کارمندان دستگاه های اجرایی محدوده اختیارات خود که مرکز مبادلات تجاری و اقتصادی کشور است باشید. برای همه عجیب است که اگر تعطیلی پنجشنبه ها به اقتصاد آسیب می زند چرا تاکنون در مورد تعطیلی کارکنان استان تحت اختیار خود، هیچ سخنرانی، انتقاد و اعتراضی نکرده اید؟ آیا این مصداق نفاق و تبعیض نیست؟ اگر شما توانمندی دارید بهتر است به معضلات تجاری و اقتصادی کشور بپردازید؛ مساله چای دبش را که فراموش نکرده اید!
ایرج
۱۲:۰۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۴
اگرچه مخالفین تعطیلی پنجشنبه ها سعی می کنند ادعاهای واهی و سخنان کذب خود را با اصطلاحات اقتصادی، توجیه کنند اما ریشه و مفهوم اصلی اظهارات سخیف آنان سه چیز بیشتر نیست: 1- اینکه کارمندان تهرانی اگرچه از 15 سال پیش تا حالا، پنجشنبه ها تعطیل بوده و هستند لیکن برای تجارت کشور مشکلی ایجاد نمیکند، ولی اگر کارمندان شهرستانی پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور نابود میشود! 2- اینکه 100 درصد سازمانها و دستگاه های اجرایی تهران، یعنی جایی که مرکز مبادلات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمانهای ستادی و وزارتخانه ها است پنجشنبه ها تعطیل می باشند مشکلی ندارد، اما اگر فقط 5 درصد از دستگاه های اجرایی استانها که مرتبط با تجارت هستند پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد کشور مختل میگردد! 3- اینکه تهران هیچ نقشی در تجارت کشور ندارد بنابراین وقتی پنجشنبه ها تعطیل هستند اقتصاد آسیب نمی بیند؛ اما شهرستان ها نقش اساسی در امور صادرات و واردات دارند و نباید پنجشنبه ها تعطیل باشند! آیا از اهانت و توهین به فهم و شعور مخاطبان، شرم نمی کنند؟!
مهدی
۱۳:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
به خاطر یک اشتباه و یک روسری، کشور دوسال درگیر بحران زن، زندگی، آزادی شد و خسارات اجتماعی و اقتصادی زیادی تحمیل گردید. نمایندگان محترم مجلس را به خون شهدا قسم می دهیم با مخالفت تبعیض آمیز با تعطیلی پنجشنبه ها، در این شرایط حساس، بحران دیگری ایجاد نکنند و به این انبار باروت که زیر بار مسائل معیشتی داغ شده، جرقه نزنند.
علی
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
وقتی علما و صاحبنظران، تعطیلی پنجشنبه ها را تایید کرده اند افراد مسئول باید در اسرع وقت اقدام نمایند و دیگران نیز از انتقاد بیجا و بهانه گیری دست بردارند. مخالفان محترم تعطیلی شنبه ها و موافقان عزیز تعطیلی پنجشنبه ها عبارتند از: آیت الله العظمی جعفر سبحانی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله العظمی ناصر مکارم شیرازی، مرجع عالیقدر شیعه؛ آیت الله محمد باقر محمدی لائینی، نماینده ولی فقیه در مازندران؛ حجت الاسلام مرتضی مطیعی، نماینده ولی فقیه در سمنان ؛ حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری، رئیس دیوان عالی کشور؛ حجت الاسلام محمدجواد حاج‌علی‌اکبری، خطیب نماز جمعه تهران و رئیس شورای سیاست‌گذاری ائمه جمعه؛ حجت الاسلام سید احمد خاتمی، خطیب نماز جمعه تهران؛ حجت الاسلام سید سلمان ذاکر؛ حجت‌الاسلام سیدمحمدرضا میرتاج‌الدینی، حجت‌الاسلام علیرضا سلیمی و ... همچنین نهادهایی از قبیل سازمان اداری و استخدامی کشور، هیات دولت، اکثریت مرجعیت شیعه، شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت نظام و کمیسیون اجتماعی مجلس.
راهبه
۱۳:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
پنجشنبه ها ساعت 6 صبح که به خاطر آماده شدن برای حضور در محل کار، بیدار می شوم از خودم می پرسم فرق من با همکارم در تهران چیست که او در خواب ناز است و من در محل کار، چرا ؟!
ناشناس
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
استدلال عجیب مخالفین تعطیلی پنجشنبه: اینکه 100 درصد دستگاه های اجرایی تهران، یعنی محل مرکز مبادلات اقتصادی کشور، پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ندارد، اما اگر 5 درصد از دستگاه های اجرایی استانها که مرتبط با تجارت اند پنجشنبه ها تعطیل شوند اقتصاد نابود میشود!
کریم
۱۳:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۳
موقع انتخابات فکر می کردیم نماینده به مجلس می فرستیم، نمی دانستیم شاید خدای نکرده بعضی از این افراد به حافظان منافع شخصی، به جیره خواران بخش خصوصی و کارگزاران تجار تبدیل شوند پس باید در انتخابات، بیشتر دقت کنیم.
علی
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
عدالت جزء اصول مذهب و قانون اساسی هست. اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه باید تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی هم لغو بشه.
ناشناس
۱۰:۲۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
تعطیلی پنجشنبه ها هم اکنون در تهران، در شرکت ها، در مدارس و در دانشگاه ها اجرا می شود چرا برای تصویب چیزی که در حال حاضر در حال اجراست مقاومت می شود؟
مریم
۱۲:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
وقتی مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها می گویند کارمندان موسسات و سازمانها و مراکز تجاری و اقتصادی کشور مستقر در تهران 15 ساله که پنجشنبه ها تعطیل هستند به اقتصاد صدمه نمی زند اما من که کارمند مثلا اداره ثبت احوال، اداره اوقاف، اداره شهرسازی فلان شهرستان هستم پنجشنبه ها نباید تعطیل باشم چون اقتصاد آسیب می بیند. احساس حقارت، افسردگی و ستم دیدگی میکنم!
ناشناس
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
از تعلل مجلس، از سستی مجلس، از بهانه جویی مجلس، از کوتاهی مجلس، از اهمال مجلس، از طفره رفتن مجلس، خسته شدیم آیا یک اصلاحیه به یک قانون نه چندان پیچیده اینقدر زمانبر و با تاخیر است؟ آیا مصوبه افزایش سنوات کارکنان برای بازنشستگی هم اینقدر طول کشید؟ این است مجلس کارآمد؟!
ناشناس
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
اهداف، سیاست ها و برنامه هایی که در سازمانهای ستادی و وزارتخانه های مستقر در تهران تدوین می شوند درصورت نارضایتی شغلی کارمندان استانها و شهرستانها، هرگز به درستی اجرایی و عملیاتی نمی گردند پس این بخش از کارکنان را دست کم نگیرید و ستم نکنید.
ناشناس
۱۰:۲۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
وقتی مردم از نمایندگان مجلس و مسئولین داخل کشور ناامید شوند بطور اجتناب ناپذیر به سوی نمایندگانی جعلی در بیرون کشور گرایش پیدا می کنند. مجازات بانیان این خیانت چیست؟
ناشناس
۱۰:۲۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
اگر کارکنان شانزده استان مرزی کشور بخاطر موضوع تعطیلی پنجشنبه ها مورد تبعیض قرار بگیرند و دچار نارضایتی شوند، آنوقت ممکن است چشم های شان را روی خیلی از چیزها ببندند آنوقت برای اداراتی مثل استانداری، فرمانداری، بخشداری، دهداری، دادگستری، زندانها، تعزیرات حکومتی و... باید از تهران کارمند بفرستند!
ناشناس
۱۰:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
ما گرسنگی را تحمل کرده و می کنیم اما تبعیض را هرگز. تا ابد، لحظه به لحظه، ثانیه به ثانیه، منتظر تصویب تعطیلی پنجشنبه ها هستیم.
داریوش
۱۲:۳۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۱۵
سلام مصوبه تعطیلی شنبه ها توسط سه نهاد یعنی شورای نگهبان، مجمع تشخیص مصلحت و مرجعیت به دلیل شرعی، درست یا نادرست، رد شده و هرگز در آن تجدیدنظر نخواهد شد. درصورت عدم تصویب تعطیلی پنجشنبه ها، کسانی که هم اکنون پنجشنبه ها تعطیل اند مثل کارمندان تهرانی و شرکت ها، به دلیل وحدت رویه در تعطیلات کارکنان و برقراری عدالت اداری، تعطیلی پنجشنبه های آنان هم لغو خواهد شد. پس بجای انتقاد و پراکنده گویی، می بایست مطالبه همه کارمندان دولت، تعطیلی پنجشنبه ها باشد. شاید از این طریق، مصوبه افزایش سنوات بازنشستگی از 30 سال به 42 سال جبران شود.
میترا
۱۱:۴۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۹
قابل توجه دلواپسان تعطیلی پنجشنبه ها: 1- لاحیه دولت برای اصلاح ماده 87 قانون مدیریت خدمات کشوری، مبتنی بر پیشنهاد تعطیلی پنجشنبه ها برای کارمندان اداری بخش دولتی است و دستگاه های خدمت رسان و عملیاتی را در برنمی گیرد. 2-اگر تعطیلی شنبه ها خواسته واقعی تجار بوده آنرا به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد می دادند تا بصورت لایحه در مجلس مطرح شود. 3- کارمندان دولت مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور، حدود پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند و مشکلی ایجاد نشده بنابراین اگر کارمندان شهرستانی هم مشمول این تعطیلی شوند مشکلی پیش نخواهد آمد. 4-اگر تعطیلی پنجشنبه ها مهم بود قطعا فعالان اقتصادی تاکنون در مورد تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی اعتراض می کردند. 5- کشورهای پیشرفته به سوی سه و چهار روز تعطیلی در هفته می روند چون دریافته اند استراحت کافی و نشاط کارکنان مانع بروز اشتباهات کاری و اتلاف منابع شده و موجب افزایش بهره وری میگردد بنابراین، کیفیت کار، مهمتر از کمیت آن است درغیراینصورت، کار کردن معادل خرابکاری، کارنمایشی، اشتباهات کاری و اتلاف منابع می باشد. 6- کشوری که تحریم شده و مخصوصا به لحاظ سیستم بانکی بین المللی، دچار چالش است باید تحریم ها را دور بزند و تبعا با روش های رایج تجارت، این امر میسر نیست لذا افزایش یک روز کاری مشترک با کشورهای دیگر، معجزه اقتصادی ایجاد نمی کند. 7- وقتی بازرگانان نمی توانند از ظرفیت های سه روز مشترک کاری با دیگر کشورها بطور مناسب استفاده کنند مطرح کردن روز چهارم، بی معنی است. 8-باظهور اقتصاد دیجیتال و تجارت الکترونیک، موضوع زمان در مراودات تجاری، کمرنگ شده بنابراین مساله تعطیلی یا عدم تعطیلی فلان روز برای امور بازرگانی، چندان موضوعیت ندارد. 9- تصمیم گردشگران خارجی برای بازدید از کشور دیگر، قاعدتا مبتنی بر برنامه ریزی است و قطعا خود را با مقتضیات اداری (تعطیلات) کشور مقصد هماهنگ می کنند.10- تقریبا اغلب بازرگانی ما، واردات از نوع زباله های چینی و صادارات از نوع خام فروشی است که چندان قابل افتخار نیست. 11- کارگران و کارمندان بخش خصوصی، تابع قانون کار می باشند و با قانون مدیریت خدمات کشوری ارتباطی ندارند. 12- طبق مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس، سازمان هایی که مرتبط با صادرات و واردات هستند مثل گمرک، پنجشنبه ها تعطیل نخواهند بود. بنابراین، با تعطیلی پنجشنبه ها، کماکان برای بخش خصوصی و اقتصاد کشور، مسئله ای ایجاد نمی شود.
وحید
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۵
بعضی مسئولین ، مانع اصلی رفاه حداقلی مردم را محدودیت بودجه، عنوان می کنند. تعطیلی پنجشنبه های کارمندان که 15 سال است در تهران اجرا میشود نه تنها بار مالی ندارد بلکه به حل بخش مهمی از معضلات کشور یعنی رفاه حداقلی، بهره وری و تقویت بنیان خانواده کمک میکند.
علی
۱۰:۰۳ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
لطفا مخالفان تعطیلی پنجشنبه ها پاسخ دهند که1- اگر تعطیلی شنبه ها خواسته تجار بود چرا تشکل های اقتصادی، در دولت های یازدهم، دوازدهم و سیزدهم، موضوع تعطیلی شنبه ها را به وزارت اقتصاد و دارایی، پیشنهاد ندادند تا بصورت لایحه از طرف دولت در مجلس مطرح شود؟ 2-چطور وقتی کارمندان بخش دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور و محل استقرار سازمان های مرکزی و وزارتخانه ها ، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اقتصاد کشور منفجر می شود؟ 3-چرا تاکنون در مورد تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی و برای لغو آن حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟ 4-در استان ها، کمتر از ده درصد سازمانها مربوط به تجارت هستند چرا میخواهید نود درصد دیگر هم، پنجشنبه ها در محل کار حاضر باشند؟ 5-وقتی با وجود تجارت الکترونیک، تحریم های اقتصادی و چالش های سیستم بانکی بین المللی، موضوع زمان در مراودات تجاری، کمرنگ و کم اولویت شده، چرا میخواهید کارمندان دولت عذاب بکشند؟ 6- طبق مصوبه کمیسیون اجتماعی مجلس، سازمان هایی که مرتبط به صادرات و واردات هستند مثل گمرک، پنجشنبه ها تعطیل نخواهند بود.
فرامرز
۱۰:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۷
در هر استان از حدود بیش از 80 دستگاه اجرایی، کمتر از 8 دستگاه اجرایی بطور اورژانسی به امور صادرات و واردات مربوط می شوند. چرا بخاطر این بخش جزئی، بعضی تجار تقاضا دارند کل دستگاه های اجرایی استان پنجشنبه ها تعطیل نشوند؟ اداره کانون پرورش فکری، اداره هواشناسی، اداره شهرسازی، اداره نوسازی مدارس، اداره انتقال خون، بخشداری، اداره اوقاف، اداره بهزیستی، اداره کمیته امداد، اداره پست، اداره ثبت احوال، اداره محیط زیست و غیره چه ارتباطی با تجارت دارند که بعضی تجار بر عدم تعطیلی آنها در پنجشنبه ها اصرار دارند؟!!
یاسین
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
در خوشبینانه ترین شکل ممکن، نرخ متوسط تورم سالانه در چهارسال گذشته حدود 45 درصد بوده درحالیکه متوسط افزایش حقوق سالانه کارکنان حدود 35 درصد میباشد. این یعنی همیشه حقوق کارکنان از تورم عقب افتاده و آنها سال به سال فقیرتر شده اند. کارفرمایان و سرمایه داران چطور به خود اجازه می دهند با این وضع افزایش حقوق کارکنان، با دلخوشی کوچک آنها برای تعطیلی پنجشنبه ها مخالفت کنند؟ !!!
آتش به اختیار
۱۳:۱۰ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۴
بسم الله الرحمن الرحیم
آقایان محمود نجفی عرب و دیاکو حسینی و محمدرضا غفراللهی و مهرداد عباد و حسن فروزان‌فر و عباس آرگون اعضای اتاق بازرگانی تهران
آقایان مجتبی صفایی و غلامرضا غضنفری اعضای اتاق اصناف ایران
آقای سید شمس الدین حسینی، نماینده مجلس شورای اسلامی
آقایان صمد حسن‌زاده و یوسف نجفی و محمد لاهوتی و هامان هاشمی اعضای اتاق ایران
آقای محمد آقاجانی، عضو خانه صنعت معدن و تجارت استان قم
آقای امیر کشانی، عضو اتاق بازرگانی صنایع، معادن و کشاورزی اصفهان
باسلام، چرا وقتی کارمندان بخش دولتی تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی و محل استقرار وزارتخانه ها و سازمانهای ستادی کشور، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند اعتراضی مطرح نکرده اید؛ اما حالا به دنبال لغو تعطیلی پنجشنبه های کارمندان بخش دولتی افتاده اید؟ رفتار متناقض و اظهارات شائبه برانگیز برخی افراد، اهداف غیر اقتصادی تعطیلی شنبه ها را عیان کرده که خوشبختانه توسط علمای اسلام خنثی شد. درصورتی که لج بازی، ارائه مطالب واهی، غیرعلمی و بهانه تراشی در مخالفت با نظر عادلانه علما در مورد تعطیلی پنجشنبه ها، باعث تضعیف موقعیت روحانیت و تحقیر مقام شامخ مرجعیت شود، ما نیز به وظیفه شرعی خود عمل خواهیم کرد. و ارسل علیهم طیرا ابابیل فجعلهم کعصف ماکول.
اسد
۱۱:۳۲ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۳
چطور وقتی کارمندان دولتی مستقر در تهران به عنوان مرکز مبالات اقتصادی کشور، پانزده سال است که پنجشنبه ها تعطیل اند مشکلی ایجاد نشده ولی حالا که قرار است کارمندان شهرستانی مشمول این تعطیلی شوند اینقدر به اقتصاد کشور صدمه وارد می شود؟ آیا این حرف های به اصطلاح فعالان اقتصادی، شائبه برانگیز نیست؟ ضمنا چرا تاکنون در مورد تعطیلی کارمندان تهرانی حتی یک بار اعتراض نکرده اند؟
زینب
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
پنجشنبه ها ساعت 6 صبح که برای آماده شدن برای رفتن به محل کار، بیدار می شوم از خودم می پرسم فرق من با همکارم در تهران چیه که اون در خواب نازه و من در سر کار! اونوقت من هم احساس افسردگی و ترس می کنم :
من هم می ترسم کارد به استخوان برسه و صبر کارمندان تمام بشه!
من هم از تبدیل خودی به غیر خودی درصورت تصمیم تبعیض آمیز بعضی مسئولین درباره تعطیلی پنجشنبه ها می ترسم!
اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه من هم از انتقام یک میلیون کارمند و خانواده هایشان می ترسم!
من از واکنش های پنهانی و زیرزمینی مردم در صورت تصویب نشدن پنجشنبه ها می ترسم!
من هم می ترسم انبار باروتی که به خاطر مشکلات معیشتی داغ شده بخاطر یک تصمیم اشتباه در مورد تعطیلی پنجشنبه ها، منفجر بشه!
من هم از تلاش نفوذی ها برای تاثیر گذاری بر تصمیمات نمایندگان مجلس برای تعطیلی پنجشنبه ها می ترسم!
من هم از حضور خائنین در اجزاء نظام اقتصادی کشور می ترسم، وقتی کارمندان تهرانی پنجشنبه ها تعطیل اند چرا شهرستانی ها تعطیلی نباشند؟!
من هم از سیطره سرمایه داران زالو صفت بر اقتصاد کشور می ترسم؛ آیا بخش خصوصی حقوق کارکنان را متناسب با نرخ تورم پرداخت می کند؟
مهرداد
۱۳:۳۸ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۲
پنجشنبه های تهران تعطیله یک چهارمت کم نشده؟؟؟؟ رو که زیاد باشه همینه
سهیل
۱۰:۲۱ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۲
موقع انتخابات فکر می کردیم نماینده به مجلس می فرستیم، نمی دانستیم بعضی از این افراد به حافظان منافع شخصی، به جیره خواران بخش خصوصی و کارگزاران تجار، بدل خواهند شد.
سهیلا
۱۱:۱۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۶
بعضی منتقدین، تعطیلی پنجشنبه ها را هدیه به کارمندان و ضربه به اقتصاد تلقی می کنند لیکن موارد ذیل را نادیده گرفته اند: 1- نرخ افزایش حقوق کارکنان همیشه کمتر از نرخ تورم بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای گذشته همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان در سالهای اخیر زیر خط فقر قرار گرفته اند.4-افزایش ضریب ناامیدی بین کارکنان . 5- افزایش سالهای سنوات اشتغال کارکنان از 30 سال به 42 سال برای بازنشستگی.
احمد
۱۱:۱۶ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۲
برادر من 5 شنبه ها که کلا تهران تعطیل است اگر لغو بشود باید برای ههمه باشد
مهدی
۱۲:۱۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۲۱
عدالت جزء اصول مذهب و قانون اساسی هست. اگر تعطیلی پنجشنبه ها تصویب نشه باید تعطیلی پنجشنبه های کارمندان تهرانی هم لغو بشه.
حکیم
۱۲:۵۶ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۸
تعطیلی پنجشنبه ها و کاهش ساعت کاری در هفته، هدیه نیست بلکه جبران این تنگنا هاست : 1- نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان، زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی از 30 سال به 42 سال افزایش یافته است.