اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) نماینده ایران در سازمان ملل: اسرائیل خطرناک‌ترین تهدید علیه صلح در منطقه است ناتو سامانه دفاع موشکی پاتریوت را در اوکراین مستقر می‌کند پیام رهبر معظم انقلاب به خانواده شهید سلامی ابلاغ شد وزیر دفاع: پاسخی قاطع به آمریکا و رژیم صهیونی دادیم و حالا نوبت دیگران است اظهارات نتانیاهو درباره حمله اسرائیل به سوریه سرلشکر حاتمی در دیدار با فرمانده کل سپاه: ارتش و سپاه دوشادوش هم برای امنیت و اقتدار ایران تلاش می‌کنند سرباز اسرائیلی و یک معلم به اتهام جاسوسی برای ایران دستگیر شدند تکذیب ادعای اختلاط بنزین با آب در قزوین طی سفر رئیس جمهور وزیر اطلاعات: رژیم صهیونیستی باید با راهبرد تهاجم در درون خودش روبه‌رو شود نیروهای زمینی اسرائیل در ۱۰ کیلومتری دمشق (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دستگیری ۲ نفر در گرجستان به‌اتهام فروش اورانیوم کمیسیون حقوقی مجلس از پارلمان‌های ۴۴ کشور خواست برای تحریم اسرائیل قانون‌گذاری کنند ارزیابی جدید رسانه‌های آمریکایی از نتایج حملات تجاوزکارانه به تاسیسات هسته‌ای ایران تسلیت سخنگوی وزارت امور خارجه درپی حادثه آتش‌سوزی در شهر الکوت عراق ویدیو | واکنش طنزپردازان آمریکایی به آبروریزی که ترامپ در جشن قهرمانی چلسی به بار آورد تأکید سرلشکر پاکپور بر آمادگی رزمندگان سپاه برای تکرار ضربه به دشمن در دیدار فرمانده کل ارتش حمایت مجلس از وزارت ورزش برای درخواست تعلیق اسرائیل از رئیس فیفا دیلی‌صباح از تمایل ترکیه برای تقویت قابلیت‌های دفاعی سوریه خبر داد
سرخط خبرها

تعطیلی پنجشنبه‌ها همچنان منتظر تصویب در مجلس است

  • کد خبر: ۲۹۰۵۶۸
  • ۰۴ مهر ۱۴۰۳ - ۱۳:۱۸
  • ۷
تعطیلی پنجشنبه‌ها همچنان منتظر تصویب در مجلس است
رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس آخرین تغییرات و جزئیات طرح تعطیلی آخر هفته‌ها و کاهش ساعات اداری را تشریح کرد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علی بابایی کارنامی درباره آخرین تغییرات و جزئیات طرح تعطیلی آخر هفته‌ها گفت: این طرح هنوز هم در کمیسیون اجتماعی در جریان و در حال چکش کاری است. تلاش می‌کنیم تا انتقادات و نظرات را در بررسی‌ها اعمال کنیم.

وی ادامه داد: احتمالا تا دو هفته آینده این طرح به صحن علنی بیاید. از سوی دیگر هنوز هم پنجشنبه و جمعه به عنوان روز‌های تعطیل هفته در نظر گرفته شده است و چند دستگاه و سازمان را استثنا خواهیم کرد. همچنین دولت نیز به تشخیص خود می‌تواند دستگاهی را استثنا کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۷
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۱:۵۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۰۵
0
8
از کلیه نمایندگان محترم و عدالت خواه مجلس شورای اسلامی، صمیمانه و عاجزانه خواهشمندیم به منظور خاتمه دادن به تبعیض 15 ساله بین کارمندان تهرانی و شهرستانی، در اسرع وقت در صحن علنی مجلس، تصمیمگیری فرمایند. پیشاپیش از لطف و مرحمت شما عزیزان بسیار متشکریم.
ایمان
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۲ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
از مسئولین محترم برای تعطیلی پنجشنبه ها و تنظیم ساعات کاری از ساعت 7 صبح تا 3 ظهر متشکریم. با این روش، دیگه به تشکیلات نهار هم نیازی نیست.
ساناز
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
از مسئولین محترم برای تعطیلی پنجشنبه ها و تنظیم ساعات کاری از ساعت 7 صبح تا 3 ظهر متشکریم. با این روش، دیگه به تشکیلات نهار هم نیازی نیست.
کمال
Iran (Islamic Republic of)
۰۹:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۵
سلام تعطیلی پنجشنبه ها هم اکنون در تهران، در شرکت ها، در مدارس و در دانشگاه ها اجرا می شود چرا برای تصویب چیزی که در حال حاضر در حال اجراست بعضی ها مقاومت می کنند؟
پارسا
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
0
6
از تعلل مجلس، از سستی مجلس، از بهانه جویی مجلس، از کوتاهی مجلس، از اهمال مجلس، از طفره رفتن مجلس، خسته شدیم آیا یک اصلاحیه به یک قانون نه چندان پیچیده اینقدر زمانبر و با تاخیر است؟ آیا مصوبه افزایش سنوات کارکنان برای بازنشستگی هم اینقدر طول کشید؟ این است مجلس کارآمد؟!
سارا
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۰
0
6
در پاسخ به برخی به اصطلاح فعلان اقتصادی، تعطیلی پنجشنبه ها هدیه نیست بلکه جبران این هاست : 1- نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان، زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی از 30 سال به 42 سال افزایش یافته است.
مهدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۱۴ - ۱۴۰۳/۰۸/۱۲
0
6
در پاسخ به برخی به اصطلاح فعلان اقتصادی، تعطیلی پنجشنبه ها هدیه نیست بلکه جبران این هاست : 1- نرخ تورم همیشه بیشتر از حقوق کارکنان بوده. 2- قدرت خرید کارکنان در سالهای اخیر همیشه کاهش یافته. 3- تعداد زیادی از کارکنان، زیر خط فقر قرار گرفته اند.4- ضریب ناامیدی بین کارکنان افزایش یافته. 5- سالهای سنوات اشتغال کارکنان برای بازنشستگی از 30 سال به 42 سال افزایش یافته است.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->