محمد رجبزاده روز پنجشنبه (۱۹ مهر ۱۴۰۳) در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز افزود: طی یک سال گذشته، حدود ۱۲ هزار تن انواع قارچ در استان تولید شده که بیش از ۹۸ درصد این میزان، قارچ دکمهای بوده که با بیشترین اقبال از سوی مصرفکنندگان مواجه شده است.
وی با بیان اینکه یک تا دو درصد تولید استان به تولید انواع دیگر قارچها مانند شاه صدف، یال شیر، شیتاکه و گانودرما اختصاص دارد، ادامه داد: به منظور افزایش سرانه مصرف قارچ خوراکی خانوارها در استان، برنامهریزیهایی انجام شده است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی خراسان رضوی در خصوص توسعه صنعت قارچ خوراکی استان اظهار کرد: ۲۱۰ واحد تولیدکننده قارچ خوراکی در سراسر استان با سطح زیر کشتی معادل ۷۰ هکتار فعالیت دارند.