به گزارش شهرآرانیوز؛ دکتر چین توضیح میدهد که وقتی سلولهای چربی زیر پوست رشد میکنند به سمت بافت همبند زیر پوست فشار میآورند. این فشار، بافت همبند پوست را به سمت پایین میکشد و چربی را به سمت بالا هل میدهد و در نتیجه، پوست حالتی موجدار پیدا میکند. عوامل مختلفی همچون ژنتیک، سبک زندگی و تغییرات هورمونی نیز در این فرایند دخیل هستند.
سلولیت در مردان نیز میتواند ایجاد شود، اما به دلیل تفاوتهای ساختاری بدن، در زنان بسیار رایجتر است. بافتهای همبند در زنان به صورت عمودی و موازی قرار گرفتهاند که اجازه میدهد چربی راحتتر به سمت بالا فشار بیاورد و ظاهر موجدار ایجاد کند. در حالی که در مردان، این بافتها بهصورت متقاطعند و چربی را بهتر در جایشان نگه میدارند. همچنین زنان به طور طبیعی چربی زیرجلدی بیشتری دارند که در ناحیه ران تجمع میکند.
از سوی دیگر، هورمون استروژن نیز در تشکیل سلولیت نقش بزرگی دارد. این هورمون که گاهی «هورمون زنانه» نیز نامیده میشود، بر توزیع چربی، تولید کلاژن و خاصیت ارتجاعی پوست تاثیر میگذارد.
با کاهش سطح استروژن در دوران یائسگی، تولید کلاژن کاهش مییابد، سلولهای چربی بزرگتر میشوند و نوارهای فیبری زیر پوست شروع به افتادگی میکنند. این مسئله موجب افزایش سلولیت میشود.
منبع: همشهری آنلاین