به گزارش شهرآرانیوز؛ پروژه بیمارستان حاشیه شهر مشهد، اکنون هشتمین سال خود را در بلاتکلیفی میگذراند، پروژهای که سال ۹۵ کلنگ آن به زمین خورد و قرار بود حدود پنج سال بعد به نتیجه برسد، اما هنوز هم خبری از بهرهبرداری آن نیست. حجم بالای این پروژه در سال ۱۴۰۰، کار را به جایی رساند که قرار شد بهمرور قطعههای پازل این بیمارستان در کنار هم قرار بگیرد. اولین قطعه، تکمیل بخش اورژانس آن بود که تاکنون هیچکدام از وعدههای مکرر و تاریخهای مختلفی که برایش اعلام شده، سرانجامی نداشته است.
اوایل مهر ماه، اواخر آبان و اواسط آذر ماه جاری، آخرین موعدهایی است که برای افتتاح بخش اورژانس داده شد، اما حال معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علومپزشکی مشهد در اواسط آذر در پاسخی مکتوب به شهرآرا اعلام کرد که «اورژانس بیمارستان حاشیه شهر ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی داشته و عملیات عمرانی آن تا آخر آذر ماه به پایان میرسد.»
البته که پایان این عملیات بهمعنای افتتاح اورژانس نیست، زیرا نیاز به تجهیزات دارد بنابراین زمان بهرهبرداری از این بخش هنوز معلوم نیست. اعلام پیشرفت فیزیکی ۶۰ درصدی این بخش، در حالی است که تیرماه امسال پیشرفت فیزیکی بخش اورژانس ۴۰ درصد اعلام شد و مهر ماه امسال یعنی چهار ماه بعد از آن تاریخ، علیرضا مسلم بیان کرد که پیشرفت فیزیکی این بخش به ۷۰ تا ۷۵ درصد رسیده است.
حال حتی اگر فرض بگیریم اکنون عدد پیشرفت فیزیکی این بخش از بیمارستان نهتنها ۶۰ درصد، بلکه حدود ۷۵ درصد است و طبق گفته مسلم تا پایان آذر عملیات عمرانی آن به پایان برسد؛ آیا پیشبرد فیزیکی ۲۵ درصدی کار در بیست روز باقیمانده از نهمین ماه از سال امکانپذیر است؟ آن هم در وضعیت کنونی کمبود بودجه! زیرا مسلم پیش از این نیز درباره دلیل تغییرهای متعدد در زمان افتتاح آن به شهرآرا گفته بود که این پروژه هیچ منبع اعتباری ندارد و از محل دانشگاه تأمین اعتبار میشود، بنابراین تحت تأثیر درآمدهای این نهاد است.
معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علومپزشکی مشهد با اشاره به اینکه محوطه اورژانس نیز در حال انجام است، اما کمبود اعتبار داریم، اظهار کرد: دلیل تحققنیافتن وعده افتتاح اورژانس در شهریورماه، نبود اعتبار بوده است.
مسلم با بیان اینکه در پی دستور وزیر بهداشت برای تأمین اعتبارات، اینکار در حال انجام است، افزود: برای تسریع روند اورژانس از وزیر و نمایندگان مجلس در حال پیگیری هستیم. ضمن اینکه باید اعتبارات از چندین محل شامل اعتبارات عمومی، مولدسازی، نفت و استانی تأمین شود.