زلزله تربت‌جام خسارت نداشت (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) زلزله تربت جام را لرزاند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۴ شرور تهران با شلیک پلیس دستگیر شدند زلزله تهران را لرزاند | واکنش موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران به اعلام نشدن زمین لرزه (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) کلثوم اکبری قاتل ۱۱ شوهر در دادگاه | ماجرای قتل‌ها چه بود؟ نوروفیدبک برای چه کسانی مناسب است - 5 متخصص زبده نوروفیدبک قوچان، خنک‌ترین شهر ایران در بامداد امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) غرب استان تهران لرزید (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) تسکین درد‌های معده و روده با این دانه تابستانی استفاده از دم‍پایی در پیاده روی اربعین مناسب نیست هشدار وزارت بهداشت نسبت به مخاطرات تابش مستقیم نور خورشید شرایط دریافت مستمری توسط بازماندگان + نحوه محاسبه میزان مستمری تمامی امتحانات علوم پزشکی دانشگاه آزاد حضوری شد وزیر آموزش و پرورش در مشهد: شهادت حق شهید کاظمی بود و حیف بود که این مقام نصیب او نشود ۷ زائر ایرانی در تصادف ون با تریلی در ناصریه عراق مصدوم شدند (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) ۵۷۰۰ مجروح در جنگ اخیر | وزیر بهداشت خواستار پیگیری بین‌المللی جنایات رژیم صهیونیستی شد شروع اعزام‌های حج عمره از ابتدای شهریور | حضور پررنگ بانوان در لیست زائران وزیر آموزش و پرورش: بازنشستگان ۱۴۰۳ در اولویت پرداخت پاداش قرار دارند | پیگیری قرارداد کار معین معلمان خرید خدمات بیشترین علت نیاز زائران به امدادرسانی در پیاده‌روی اربعین، تصادفات جاده‌ای است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۱۶ مرداد ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دما در شمال و غرب کشور سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ی تهیه بلیت پرواز‌های اربعین اطلاعیه صادر کرد آیا شیرین‌کننده‌های غذایی، بلوغ را در کودکان تسریع می‌کنند؟ چگونه احساس تشنگی را در پیاده‌روی اربعین کاهش دهیم؟ بهترین زمان مصرف چای سبز برای لاغری چه موقع است؟ خدمات ویژه مجهزترین بیمارستان سیار کشور در عمود ٩٨٩ زیبایی و طراوت پوست با میوه‌های تابستانی به بهانه ۱۷ مرداد، روز خبرنگار | ۴ روایت از رنج و رسالت  خبرنگارانی که در جنگ ۱۲ روزه پای کار بودند راننده تاکسی اینترنتی در مشهد، سرکرده باند سرقت‌های مسلحانه اهواز از آب درآمد! عجیب اما واقعی؛ صدور سند برای ۲۵ سانتی‌متر زمین در کاشان !
سرخط خبرها

آخرین وضعیت پیشرفت پروژه بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر مشهد (۲۰ تیر ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۸۳۸۸
  • ۲۰ تير ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۲
آخرین وضعیت پیشرفت پروژه بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر مشهد (۲۰ تیر ۱۴۰۳)
بعد از ۸ سال، وعده افتتاح فاز اول بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر مشهد تا هفته دولت داده شد.

به گزارش شهرآرانیوز، پروژه بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر مشهد که قرار بود در منطقه‌ای که فاقد بیمارستان است موجب افزایش دسترسی مردم به مراکز درمانی شود، اکنون وارد هشتمین سالی شده که به بهره‌برداری نرسیده است و باوجوداینکه بار‌ها از سوی مسئولان مختلف، زمانی برای پایان ساخت آن تعیین شده، در نهایت هیچ‌کدام به سرانجام نرسیده است. حال گفته‌ها حاکی از این است که قرار است اورژانس این بیمارستان تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد و سازه بیمارستان نیز تا پایان پاییز امسال تمام شود.

این در حالی است که امسال ردیف بودجه ۱۶۱‌میلیارد‌تومانی به بیمارستان حاشیه شهر مشهد اختصاص داده شده که باوجوداینکه بیشترین اعتباری است که دولت در جدول بودجه کشوری سال‌۱۴۰۳ برای بخش بیمارستانی مشهد در نظر گرفته است، سال اتمام تأمین اعتبار آن را سال‌۱۴۰۷ بیان کرده‌اند، یعنی چهار سال دیگر.

فروردین‌ماه سال ۱۳۹۵ بود که کلنگ بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر مشهد در شهرک شهیدرجایی به زمین خورد و قرار بود ظرف چهار سال این بیمارستان با اعتبار ۲۷۰‌میلیارد‌تومانی و ۴۸‌هزار متر‌مربع زیربنا ساخته شود که متأسفانه به‌علت نبود بودجه، این کار به سرانجام نرسید. پس‌از‌آن، آبان‌ماه‌۱۴۰۰ بود که یعقوبعلی نظری، استاندار خراسان‌رضوی، دستور آغاز عملیات اجرایی این پروژه را داد تا این بار با اعتبار ۱۲۰۰‌میلیارد‌تومانی از محل منابع ملی، ظرف همان بازه زمانی چهار‌ساله ساخته شود. در نهایت وسعت پروژه به‌قدری بود که قرار شد کار به‌صورت فاز‌به‌فاز انجام شود.

اما انگار وعده‌ها برای ساخت و تکمیل این پروژه تمامی نداشت. مرداد سال‌۱۴۰۲ بود که محسن داوری، فرماندار مشهد، نیز از برنامه‌ریزی‌ها برای بهره‌برداری از اورژانس بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی تا دهه فجر همان سال خبر داد که بازهم این زمان تعیین‌شده به تکمیل پروژه ختم نشد. علیرضا مسلم، معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، مسئول بعدی بود که زمان افتتاح فاز اول این بیمارستان را فروردین‌ماه سال‌۱۴۰۳ اعلام کرد که این زمان نیز روز موعود تکمیل پروژه بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی حاشیه شهر حتی در فاز اول آن هم نبود.

پیشرفت فیزیکی اورژانس، ۴۰‌درصد

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد در گفتگو با خبرنگار شهرآرا، در‌خصوص بخش اورژانس بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی حاشیه شهر که تلاش می‌شود تا هفته دولت به بهره‌برداری برسد، بیان کرد: زیربنای این فاز از بیمارستان ۳ هزارو ۵۰۰ مترمربع است که پیشرفت فیزیکی آن تا‌کنون به ۴۰‌درصد رسیده است.

علیرضا مسلم وضعیت فعلی اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد را این‌طور توضیح داد که اکنون در مرحله تکمیل سفت‌کاری و اجرای فاز اول تأسیسات ساختمانی قرار دارد. همچنین ۲۵‌میلیارد تومان اعتبار هزینه‌شده عمرانی این بخش است و اعتبار موردنیاز عملیات عمرانی آن نیز ۱۲۰‌میلیارد تومان خواهد بود.

او بودجه ۱۲۰‌میلیارد‌تومانی را برای تکمیل ساخت اورژانس کافی دانست و گفت: این اعتبار در حال تخصیص است و به‌مرور به پروژه تزریق خواهد شد؛ ضمن اینکه مکاتباتی برای تجهیز اورژانس نیز با حوزه درمان انجام شده است و طبق برآورد‌ها این اقدام، دست‌کم به حدود ۲۰‌میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.

اتمام سازه بیمارستان تا پایان پاییز امسال

مسلم با اشاره به اینکه زیربنای بیمارستان ۵۴۰‌تختخوابی شرق مشهد ۵۶ هزار متر‌مربع است، افزود: اکنون میزان پیشرفت فیزیکی این بیمارستان ۲۰‌درصد و در مرحله تکمیل اسکلت بتنی است؛ ضمن اینکه براساس برنامه‌ریزی‌ها در فاز اول اجرا، سازه این بیمارستان در هفت بلوک و تعداد چهار تا هشت سقف تا پایان پاییز امسال به اتمام خواهد رسید. معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد اضافه کرد: اعتبار موردنیاز عملیات عمرانی این بیمارستان، ۲ هزارو ۵۰۰‌میلیارد تومان است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->