۷۰ درصد مسافران قطار مبدأ یا مقصدشان مشهد است آمار تکان‌دهنده از تلفات سوانح رانندگی تعطیلات نوروزی (۸ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | تصاویری از زلزله وحشتناک تایلند بیمارستان‌های کشور ۱۰۰ هزار پرستار کمبود دارند زلزله ۷.۷ ریشتری میانمار را لرزاند | لرزش‌ها در تایلند و مناطق اطراف احساس شد + عکس و فیلم پذیرش بیش از ۱۵ هزار خانوار در اسکان مدارس خراسان رضوی (۸ فروردین ۱۴۰۴) جابه‌جایی ۵ میلیون نفر در بخش جاده‌ای تا ۶ فروردین ۱۴۰۴ پیش‌بینی سازمان هواشناسی از بارش باران در ۱۱ استان تا سه‌شنبه آینده (۸ فروردین ۱۴۰۴) حادثه تروریستی در ایرانشهر | تیراندازی به خودرو گشت پلیس | یک نفر شهید و دو نفر مجروح شدند + فیلم زمان واریز مرحله دوم کالابرگ الکترونیک مشخص شد + جزئیات ژاپنی‌ها با استفاده از روشی جدید دو معلول نخاعی را درمان کردند غرق شدن ۴ عضو یک خانواده مشهدی در سواحل قشم + جزئیات سقوط درخت در پارک جنگلی نور جان دو مسافر نوروزی را گرفت ارائه خدمت به بیش از ۱۷۹ هزار نفر در مراکز جامع سلامت مشهد در نوروز ۱۴۰۴ ۷۱ درصد گنجایش اقامتی مشهد تکمیل شده است (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۱۱۶ حادثه توسط امدادگران هلال احمر خراسان رضوی امدادرسانی شد (۷ فروردین ۱۴۰۴) ۴.۸ میلیون مسافر نوروزی با ناوگان حمل‌ونقل عمومی جابه‌جا شدند (۷ فروردین ۱۴۰۴) وزیر میراث فرهنگی: ۴۵ میلیون نفر از مردم به سفر رفتند توزیع ۲۵۰ هزار سبد غذایی بین نیازمندان خراسان رضوی در قالب طرح اطعام مهدوی میزان بارش باران و برف در مشهد و سایر شهرستان‌های خراسان رضوی طی ۲۴ ساعت گذشته (۷ فروردین ۱۴۰۴) اسکان بیش از ۱۴ هزار خانوار در مدارس خراسان رضوی (۷ فروردین ۱۴۰۴) ورود سامانه بارشی جدید از یکشنبه آینده (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار به مسافران نوروزی | کاهش دید و لغزندگی محور‌های خراسان رضوی (۷فروردین۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۷ فروردین ۱۴۰۴) | آغاز روند افزایش دما از امروز سقف حقوق بازنشستگان و کارمندان اعلام شد + جزئیات مترو و ۴۱۰ دستگاه اتوبوس در روز راهپیمایی قدس در مشهد رایگان شد اورژانس مشهد نسبت‌به افزایش گازگرفتگی‌ها هشدار داد | ۳۰ مسموم با گاز مونوکسیدکربن طی ۴۸ ساعت (۷ فرورودین ۱۴۰۴) چطور والدین افسرده را راضی کنیم پیش روان‌شناس بروند؟ چگونه اسید معده را در ماه رمضان کنترل کنیم؟ کلید کاهش سرعت پیری عضلات پیدا شد ثبت تقاضای وام تحصیلی دانشجویی تا ۳۰ فروردین ۱۴۰۴ ادامه یافت + مبلغ وام
سرخط خبرها

ساخت اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد در چندقدمی خط پایان

  • کد خبر: ۳۱۶۷۹۵
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۳:۴۳
ساخت اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد در چندقدمی خط پایان
به‌گفته معاون توسعه دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد، با تخصیص ۵۰ میلیارد تومان اعتبار، فاز یک بیمارستان ۵۴۰تختخوابی در یک‌ماه به بهره‌برداری می‌‎رسد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «سرنوشت نامعلوم بهره برداری از اورژانس بیمارستان حاشیه شهر مشهد» تیتر خبری است که ۱۲ آذرماه در روزنامه شهرآرا به چاپ رسید و در آن، از تاریخ‌های مختلفی که برای بهر‌ه‌برداری از فاز یک بیمارستان، یعنی بخش اورژانس آن اعلام شده بود، گفتیم که البته هیچ‌کدام آنها به نتیجه نرسید. اما در تازه‌ترین گفت‌وگویی که با معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد داشتیم؛ گویا این پروژه از نفس افتاده در چند قدمی خط پایان است و فقط ۵۰ میلیارد تومان اعتبار می‌تواند سکوی پرتاب بخش اورژانس به نقطه بهره‌برداری باشد.

البته ۱۸ آذر ماه بود که حجت‌الاسلام‌والمسلمین نصرا... پژمانفر از تصمیمات کلیدی برای حوزه درمان مشهد در پی نشست با وزیر بهداشت خبر داد که یکی از آن موضوعات «پروژه ساخت بیمارستان ۵۴۰تختخوابی مشهد» بود؛ او اعلام کرده بود که «اعتبار ۱۰۰میلیارد تومانی برای این پروژه نیاز است تا به مرحله بهره‌برداری از اورژانس برسد.»

پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی مشهد که از سال ۹۵ کلنگ آن به زمین خورده، هنوز سر پا نشده است و دلیلی که متولیان امر هر بار برای این تأخیر بیان کرده‌اند، کمبود اعتبارات بوده است که حتی این امر در برخی از اوقات منجر به توقف نسبی پروژه نیز شده است؛ ضرورت راه‌اندازی هرچه سریع‌تر این اورژانس این است که سبب دسترسی راحت‌تر جمعیتی بالغ بر یک میلیون و۳۵۰هزار نفر در حاشیه شهر مشهد خواهد شد. حال باید دید با تخصیص مبلغ اعلام شده، اورژانس آن به مدار درمان افزوده خواهد شد؟

وعده نمایندگان برای حل مشکل فرایندی

علیرضا مسلم گفت: برای تکمیل پروژه بیمارستان ۵۴۰ تختخوابی شرق مشهد، دو زمین را برای فروش از طریق مولدسازی در نظر گرفتیم، اما اکنون یک‌سری فرایند‌های قانونی آن که مربوط به خود دانشگاه است، مشکل دارد. در طی روز‌های اخیر، جلسات متعددی با نمایندگان و سازمان‌های نظارتی داشتیم که وعده دادند مشکل فرایندی آن حل شود.

او بیان کرد: بخشی از بودجه نیز مربوط به وزارتخانه بود که باید مبلغی را به این مرکز اختصاص می‌داد. اخیرا نیز یکی از نمایندگان مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی، جلسه‌ای با وزارت کشور داشته و در پی آن دستوری مبنی بر اختصاص ۵۰ میلیارد تومان برای اورژانس این بیمارستان داده شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه مبلغ اعلام‌شده، برای تکمیل اورژانس کافی است، ادامه داد: هنوز این موضوع در دفتر بودجه وزارتخانه قرار دارد و در حال پیگیری برای تخصیص هستیم.

فقط تأسیسات بیمارستان باقی‌مانده

مسلم در پاسخ به اینکه اکنون وضعیت اورژانس بیمارستان حاشیه در چه مرحله‌ای است؟ اضافه کرد: حدود ۹۵ درصد بخش آن از نظر سرامیک، تأمین وسایل بهداشتی و... تکمیل شده و فقط تأسیسات موتورخانه آن باقی‌مانده است.

او درباره اینکه سرانجام چه زمانی برای بهره‌برداری از این پروژه اعلام می‌شود؟ بیان کرد: شاید مجموع عملیات بیشتر از بازه زمانی یک‌ماهه کار نداشته باشد بنابراین در صورتی که تخصیص اعتبار بدهند، کار سریع‌تر انجام خواهد شد.

بودجه ۳۵۰ میلیارد تومانی از ابتدا تاکنون

مسلم درباره میزان بودجه در نظر گرفته شده و هزینه‌شده بخش اورژانس از ابتدا تاکنون، بیان کرد: اورژانس، بخشی از کل پروژه بیمارستان است و درمجموع از ابتدا تاکنون حدود ۳۵۰ میلیارد تومان بودجه به این بیمارستان اختصاص داده شده که بخشی از آن را در اورژانس صرف کرده‌ایم و بخش دیگر آن نیز از محل منابع دانشگاه تأمین شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم‌پزشکی مشهد با اشاره به اینکه فاز اول بیمارستان که همان اسکلت‌بندی آن بوده، تمام شده است، افزود: فاز دوم شامل سفت‌کاری و اجرای دیوار‌های داخلی آن است که برای تکمیل آن نیازمند حدود ۵۰۰ میلیارد تومان هستیم و امیدواریم این‌کار نیز زودتر پیش برود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->