صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سیره فاطمی، مسیرِ همبستگی زنان عالم

  • کد خبر: ۳۰۳۴۱۰
  • ۱۲ آذر ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۶
چهار سالی می‌شود که شبکه‌سازی گفتمان بین‌المللی فاطمی از مشهد آغاز شده است؛ گفتمانی که در نظر دارد با ایجاد اتحاد در جامعه زنان، سبک زندگی فاطمی را در سنین مختلف تقویت کند.

به گزارش شهرآرانیوز؛ چهار سالی می‌شود که شبکه‌سازی گفتمان بین‌المللی فاطمی از مشهد آغاز شده است؛ گفتمانی که در نظر دارد با ایجاد اتحاد در جامعه زنان، سبک زندگی فاطمی را در سنین مختلف تقویت کند.

تشکیل شبکه گسترده زنان، نهادینه‌سازی، الگوی واحد، پرورش سفیران فاطمی و گسترش فعالیت‌های گروهی از مهم‌ترین اهداف گفتمان فاطمی است. در همین راستا، گفت‌وگوی کوتاهی داشتیم با فاطمه علمداری مسئول این شبکه در استان خراسان رضوی.

نهضت مردمی و بین‌المللی زنان فاطمی و مقاومت تا امروز چه کار‌هایی کرده است؟

در واقع، شبکه مقاومت زنان بعد از بیانیه گام دوم انقلاب کار خودش را آغاز کرده است و با سازمان‌هایی مانند حفظ ارزش‌های دفاع مقدس، مؤسسه آینده‌پژوهی اسلام، سازمان تبلیغات اسلامی، ستاد نهضت پیشرفت بانوان، جامعه بسیج، حوزه علمیه، جامعةالمصطفی، مجمع جهانی اهل‌بیت و ... دیدار‌ها و جلساتی گذاشته شده و برنامه‌هایی پیش رفته است.

چند هیئت خارجی از حوزه مقاومت را نیز میزبان بوده‌ایم. هدف اصلی این رویکرد ایجاد وحدت رویه در حوزه زنان است تا با شبکه‌سازی وسیع در راستای ظلم‌ستیزی، ولایت‌مداری و منتظر‌پروری، کارکرد اصلی آن را در جامعه شاهد باشیم. اصلی‌ترین محور هم‌بستگی که در این شبکه به عنوان الگو مطرح شده زندگی حضرت زهرا (س) است که برگرفته از سیره زندگی ایشان خواهد بود.

چطور این الگو معاصرسازی و به زندگی نسل امروز نزدیک‌تر می‌شود؟

برخی برنامه‌ها در چند بعد فرهنگی، عقیدتی، آموزشی و کارآفرینی و آنچه زنان در بستر اجتماع نیاز دارند مورد توجه قرار گرفته است تا همه در راستای تربیت فاطمی قرار گیرند. به هر حال، اگر قرار است جامعه نسلی اخلاق‌مدار و فاطمی تربیت کند، ابتدا باید مادرانی فاطمی داشته باشد.

در این مسیر، شبکه زنان و مقاومت آموزش‌هایی را پیش‌بینی کرده است که در اتاق فکرش خوراک عملی و معنوی برای زنان قالب‌بندی می‌شود. امروز با ادبیات شکاف بین نسلی و جولان فضای مجازی، باید با بررسی سیره و رفتار مادر و فرزند در سیره فاطمی، بخش زیادی از آسیب‌ها را کاهش دهیم.

چشم‌انداز این شبکه چه خواهد بود؟

چشم‌انداز گفتمان فاطمی تحکیم بنیان خانواده است که وحدت‌بخش و هم‌افزا باشد. سنت‌های الهی طبق آیات قرآن تغییر پیدا نمی‌کنند و ارزش‌ها همواره یکسان‌اند که می‌توانیم از مکتب ائمه (ع) در زندگی فردی و اجتماعی به‌خوبی بهره بگیریم. یک وجه مشترک در همه اعصار وجود دارد و آن واژه ظلم‌ستیزی است. ما تلاش می‌کنیم در برنامه‌های مختلف، این روحیه را با کار مشترک بین مادر و فرزندان نیز افزایش دهیم.

با توجه به گستردگی کار، چرا این شبکه هنوز در رسانه‌ها دیده نشده است؟

گستردگی کار نیازمند بودجه است. فعلا سازمان‌ها همه همراهی‌شان معنوی بوده است. همان‌طور که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند، با حمایت زنان تمدن نوین اسلامی محقق خواهد شد. این تحقق، چون آثار و برکات زیادی دارد، با شیب ملایم و عمیق پیش رفته است. زنان باید همگی در کنار هم قرار گیرند تا بتوانند وحدت رویه داشته باشند. زنان مسلمان با ایجاد شبکه گسترده، به لطف خدا موفقیت‌های بی‌شماری در دنیا خواهند داشت.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.