صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

ایجاد مراکز رویش کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار در منطقه ۶ مشهد

  • کد خبر: ۳۰۴۶۸۷
  • ۱۹ آذر ۱۴۰۳ - ۱۸:۴۵
رئیس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد بر لزوم ایجاد مراکز رویش کارآفرینی برای زنان سرپرست خانوار در منطقه ۶ این کلانشهر تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، ظهر امروز دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳ کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد با شهردار منطقه ۶ و بانوان شورای اجتماعی محلات این منطقه نشستی برگزار کرد.

در این نشست که در اتاق جلسات شورای شهر مشهد برگزار شد، بانوان فعال در شورا‌های اجتماعی محلات شود ضمن معرفی پتانسیل‌ها و اقدامات شاخص در محلات به بیان دغدغه‌ها پرداختند.

حسین بنایی منش شهردار منطقه ۶ مشهد در این جلسه با اشاره به تلاش شورای ششم برای تقویت نقش شورا‌های اجتماعی محلات گفت: اعتبارات شورا‌های اجتماعی مناطق رشد ۲۰۰ تا ۳۰۰ درصدی داشت.

وی افزود: طرح ترنم زندگی در منطقه ۶ بیش از ۴۰۰ جلسه مشاوره ویژه بانوان و دختران و نوجوانان در مساجد و مدارس از ابتدای تیر تاکنون داشته است.

شهردار منطقه ۶ مشهد به طرح باهم برای زوجین اشاره کرد و از اهمیت این اجرای این طرح برای افزایش مهارت‌های زندگی و پیشگیری از طلاق گفت.

یکی دیگر از نکاتی که بنایی منش به آن اشاره کرد بحث افزایش امنیت و زیست پذیری محلات این منطقه برای بانوان بود.

وی گفت: امنیت پارک‌ها را با افزایش و تقویت حضور خانواده‌ها از طریق روش‌هایی مثل برگزاری جشنواره‌ها و افزایش وسایل بازی برای کودکان یا تعبیه آلاچیق‌ها بیشتر کردیم چراکه وقتی خانواده در پارک حضور داشته باشد رفت و آمد اراذل و اوباش کم میشود.

شهردار منطقه ۶ مشهد همچنین به تلاش‌های این منطقه برای ورزش بانوان و خانواده اشاره کرد و افزود: تا کنون ۱۳۰۰ جلسه ورزش صبحگاهی در محلات برگزار کرده‌ایم، همچنین مسابقات ووشو را با حضور نمایندگانی از ۱۸ استان داشتیم.

وی با بیان اینکه شهرداری منطقه ۶ در حوزه ورزش بانوان رتبه برتر در بین مناطق شهر مشهد را کسب کرده است، از برگزاری جشنواره‌های ورزشی با مشارکت مدارس، کوهپیمایی خانوادگی در کوهپارک و خلج و تجهیز ۶ مدرسه دخترانه به امکانات ورزشی خبر داد.

بنایی منش بر ضرورت ایجاد پارک علم و فناوری در این منطقه برای استفاده جوانان نخبه حاشیه شهر تاکید کرد.

فاطمه سلیمی رییس کمیسیون بانوان و خانواده شورای شهر مشهد هم عنوان کرد: در محلات ما زنان توانمند و فعالی هستند که اقدامات موثری انجام میدهند، اما از توانایی‌های یکدیگر اطلاع ندارند، به همین سبب چنین جلساتی را با زنان فعال هر منطقه با محوریت شورا‌های اجتماعی محلات برگزار می‌کنیم تا زمینه این آشنایی و هم افزایی فراهم شود.

وی بر شناسایی و شبکه سازی زنان توانمند و معرفی الگو‌های موفق برای دختران تاکید کرد

رییس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد همچنین بر اهمیت غربالگری‌های سرطان‌های زنانه و آمار پیشرونده این بیماری‌ها بین زنان تاکید کرد و از بانوان فعال در محلات خواست از طریق ارتباط با مراکز بهداشت زمینه این غربالگری‌ها را برای بانوان محلات منطقه ۶ فراهم سازند.

وی از حاضران در جلسه خواست سقط جنین را مورد توجه قرار دهند و نسبت به آن حساس باشند چراکه ۹۳ درصد سقط جنین‌ها مربوط به خانواده هاست و متاسفانه بیشترین موارد در فرزندان سوم و چهارم آن هم به خاطر حرف اطرافیان و باور نادرست «دو فرزند کافیست» اتفاق می‌افتد.

رییس کمیسیون ویژه بانوان و خانواده شورای شهر مشهد در ادامه به شاخص‌ترین اقدامات شورای ششم در حوزه بانوان و خانواده اشاره کرد و گفت: برای اولین بار در کشور کمیسیون ویژه بانوان را در شورای شهر ایجاد و تلاش کردیم با تشکل سازی، زنان را توانمند سازیم.

سلیمی از ایجاد جایگاه ویژه برای بانوان در شورا‌های اجتماعی محلات و همچنین هیئت امنای مساجد در دوره ششم شورا خبر داد.

بنا بر اظهارات رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اجتماعی شورای شهر مشهد طی ۳ سال اخیر ۷۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای حوزه بانوان در نظر گرفته شده است که از جمله مهم‌ترین اقدامات می‌توان به توسعه پارک‌های بانوان در شهر اشاره کرد.

سلیمی خاطرنشان کرد: از هزار و ۸۰۰ دوچرخه بایدو در مشهد ۱۷۰ دوچرخه در بوستان‌های بانوان قرار دارد، اما نکته جالب اینجاست که همین تعداد ۲۰ هزار اشتراک از مجموع ۵۰ هزار اشتراک دوچرخه‌های بایدو در مشهد را به خود اختصاص داده است.

وی به مراکز کارآفرینی رویش برای توانمندسازی زنان بویژه زنان سرپرست خانوار اشاره کرد و گفت: در حال حاضر ۷ مرکز رویش در مشهد داریم و ۹ مرکز در حال ساخت است، در منطقه ۶ برای این موضوع باید اقدام کنیم.

سلیمی در پایان به تشریح مهمترین اقدامات هویت بخشی در جهت تعالی جایگاه بانوان و خانواده و جریانسازی زنان مشهدی پرداخت و به باشگاه‌های مخاطب محور مانند برنا، ریحانه، با هم، کهکشان کودکی، نور چشمی، ترنم زندگی، صدای پای زندگی و مانا اشاره کرد.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.