به گزارش شهرآرانیوز؛ «اگر این شرکتهای خارجی تولید شیر خشک یک روزی از ایران بروند معلوم نیست چه کار باید بکنیم؟» یک مادر که بچه شیرخواره در بغلش است میگوید.
مدیر عامل شرکت تولید شیر خشک پگاه میگوید که شرکتهای نستله و دنون ۶ میلیون از ۷ میلیون قوطی شیرخشک مصرفی کشور را تولید میکنند که حدود ۸۵ درصد نیاز نوزادان است.
شیر خشکهای نان و گیگوز برای شرکت نستله و آپتامیل و ببلاگ برای شرکت دنون فرانسه است که در ایران فعالیت میکنند.
در تاریخ ۵ مرداد ۱۳۷۳، هیئت وزیران وقت کشور، به شرکت نستله، مجوز مشارکت در طرح تولید شیرخشک و غذای کودک در کرج اعطا کردند و نستله بهطور رسمی سرمایهگذاری خود را در ایران آغاز کرد. اکنون، نستله به تولید برخی از محصولات شیر خشک، سرلاک، نسکافه و نسکوئیک در کارخانه این شرکت در قزوین و همچنین به تولید و توزیع آب معدنی «نستله پیورلایف» (Nestlé Pure Life) در شهرستان پلور میپردازد.
این شرکت سوئیسی در سال ۱۹۹۷ بیش از ۵۰ درصد سهام شرکت اسرائیلی تولید مواد غذایی اوسم را خریداری کرد.
سه شرکت ایرانی بهداشت کار، نیکسان سلامت و پگاه، در مجموع یک میلیون قوطی (۱۴ درصد نیاز نوزادان کشور) را تولید میکنند.
ایران با تولید ۱۱ میلیون تن شیر خام به عنوان ماده اصلی شیر خشک در تولید این محصول خودکفاست.
منبع: فارس