واژگونی خودرو در جاده سبزوار - نیشابور با یک فوتی و ۶ مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) انفجار مهیب گاز پیک‌نیک در مشهد با یک مصدوم (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) آمار نهایی سفرهای نوروزی سراسر کشور اعلام شد | مشهد و خراسان رضوی در جمع مقاصد برتر و پر تردد آخرین آمار داوطلبان کنکور ۱۴۰۴ اعلام شد درباره توصیه‌های غذایی کارشناس‌نماها در فضای مجازی | تغذیه زرد تشیکل کلاس‌های جبرانی رایگان برای دانش آموزان در پایان سال تحصیلی تشخیص سرطان با نانوداروی "تیلمانوسپت" ایرانی فراخوان وزارت علوم برای جذب امریه در دانشگاه‌ها (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) تصادف ساختگی برای زورگیری پویش کافی نیست؛ راه‌ها را  ایمن کنید مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی: در آخرین روز سال نشان دادیم تأمین اجتماعی ورشکسته و بدعهد نیست پیگیری وضعیت نوبت دهی بیمارستان تأمین اجتماعی مشهد | التیام درد‌های بیمارستان فارابی مشهد عدم پرداخت به‌موقع حق بیمه مشکلات جدی برای بحث درمانی بازنشستگان ایجاد کرده است + فیلم ریزش معدن مهاباد به دلیل بارش باران | یک معدن کار جان باخت (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اختلال در سامانه ثبت نام وام بازنشستگان | توضیحات صندوق بازنشستگی: بازنشستگان طی روز‌های آتی به سایت مراجعه کنند هدیه نوروزی بازنشستگان بانک تجارت واریز شد (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) اولین توربین بادی سیمانی کشور در زابل نصب شد اورژانس کشور در نوروز بیش از ۲۰۰ هزار ماموریت انجام داد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (۱۷ فروردین ۱۴۰۴) | کاهش نسبی دمای روزانه در روز سه‌شنبه شبکه زیرزمینی مخازن سوخت قاچاق در ساحل جزیره قشم کشف و منهدم شد + فیلم افزایش چشمگیر استقبال فرهنگیان از اسکان نوروزی در سال ۱۴۰۴ ویتامین‌ها چطور ما را قوی می‌کنند؟ درد در نواحی مختلف سر ناشی از چیست؟ قاچاقچی حرفه‌ای با ۸۸ کیلوگرم حشیش در مشهد دستگیر شد پبش بینی ۵ روز رگبار باران و ورزش باد شدید از امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴ میزان داروی تولیدی در کشور پاسخگوی نیاز داخلی نیست فوتی‌های حوادث جاده‌ای در خراسان رضوی ۱۹ درصد کاهش یافت ۳۸۷ هزار مسافر نوروزی از سیاه چادرهای عشایری خراسان رضوی بازدید کردند آغاز ثبت نام وام ۵۰ میلیونی بازنشستگان کشوری از امروز (۱۷ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟

  • کد خبر: ۳۲۰۲۸۲
  • ۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۱:۰۳
زوج‌های نابارور چه خدماتی از تأمین اجتماعی دریافت می‌کنند؟
مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی با اشاره به اینکه طی ۹ ماهه امسال ۶۵ هزار و ۲۶۳ پرونده برای زوجین نابارور تشکیل و رسیدگی شد، گفت: در این رابطه ۳۱۶ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان به مراکز طرف قرارداد و بیمه‌شدگان در قالب خسارت متفرقه پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، داریوش پناهی‌زاده در تعریف زوجین نابارور اظهار داشت: همچنین ۱۹۵ میلیارد تومان بابت دارو‌های نازایی و در مجموع ۵۱۱ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان از سوی این سازمان هزینه شده است.

وی با بیان اینکه در همه استان‌ها این خدمات ارایه می‌شود، به زوجین توصیه کرد در صورتی که مایل به درمان هستند باید سریع‌تر تصمیم بگیرند تا شانس بیشتری برای باروری داشته باشند چراکه سن عامل مهمی در تصمیم گیری برای فرزندآوری است.

وی ادامه داد: ناباروری اولیه شامل زوج بدون فرزند است که پس از یک سال تلاش برای باروری، موفق به بارداری طبیعی نبوده‌اند و در ناباروری ثانویه هم زوجی که دارای فرزند زنده بوده و از تولد آخرین فرزند، فاصله حداقل ۲ سال گذشته باشد و برای بارداری مجدد دچار مشکل هستند و پس از یک سال نتوانسته‌اند به طور طبیعی باردار شوند.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این سوال که اگر زوج‌هایی بخواهند از امکانات و حمایت‌های تامین اجتماعی در مورد ناباروری استفاده کنند باید دارای چه شرایطی باشند؟ تصریح کرد: ما از افرادی که تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی باشند، زنان متاهل تا ۴۹ سال تمام و مردان متاهل که شرایط ناباروری اولیه یا ثانویه را داشته باشند، حمایت می‌کنیم.

وی درباره زمان آغاز حمایت‌های درمان ناباروری در تامین اجتماعی و بودجه اختصاص یافته در این زمینه توضیح داد: در راستای بند یک سیاست‌های جمعیتی ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و ارتقای بالندگی و جوان سازی جمعیت با هدف افزایش نرخ باروری و به استناد بند» «ح» تبصره ۱۷ ماده واحده قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و به دنبال تصویب هیات وزیران در مورخ دوم شهریور ماه ۱۴۰۰، خدمات درمان ناباروری از دوم آذر ماه سال ۱۴۰۰ در تعهد سازمان‌های بیمه‌گر قرار گرفت.

حمایت ما از افرادی است که تحت پوشش سازمان تامین اجتماعی باشند و خانم‌های متاهل تا ۴۹ سال تمام و آقایان متاهل که شرایط ناباروری اولیه یا ثانویه را داشته باشند.
پناهی زاده افزود: در این راستا سازمان تامین اجتماعی بلافاصله دستورالعمل خرید راهبردی خدمات درمان ناباروری ابلاغی از سوی دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت را برای اجرا به مدیریت درمان استان‌ها ارسال کرد.

سازمان تامین اجتماعی تاکنون بودجه‌ای در قالب قانون جوانی جمعیت دریافت نکرده است

وی تاکید کرد: از سال ۱۴۰۰ هر ساله در قالب قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت بودجه‌ای برای درمان ناباروری لحاظ می‌شود ولی تا امروز این بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه به سازمان تامین اجتماعی پرداخت نشده است.

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این سوال که گفته می‌شود که حمایت‌های تامین اجتماعی در این خصوص بسیار اندک است و شامل بسیاری از درمان‌ها و حتی آزمایش‌های تخصصی نمی‌شود؟ خاطر نشان کرد: دستورالعمل خرید راهبردی مصوب شورای عالی بیمه سلامت برای همه سازمان‌های بیمه‌گر یکسان است و سازمان تامین اجتماعی ملزم به اجرای مفاد این دستورالعمل است.

وی در تشریح این دستورالعمل گفت: خدمات درمان ناباروری شامل: خدمات اصلی (IVF –IUI -ICSI -ZIFT -GIFT و انتقال جنین) یا خدمات عمومی درمان ناباروری (ویزیت و پیگیری، پاراکلینیک، دارو و لوازم مصرفی) برای بیمه شده (زوج و یا زوجه) است.

سهم مشارکت سازمان بیمه گر پایه

پناهی زاده در مورد سهم مشارکت سازمان بیمه‌گر پایه گفت: در مراکز دولتی ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی بسته‌های خدمتی تدوین شده را شامل می‌شود و درمراکز عمومی غیردولتی هم ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیردولتی بسته‌های خدمتی تدوین شده را شامل می‌شود و همچنین در مراکز خیریه و خصوصی هم ۷۰ درصد تعرفه مصوب آن بخش‌ها از سوی این سازمان پرداخت می‌شود.

وی در توضیح مابه التفاوت تعرفه خصوصی یا خیریه‌ها نیز گفت: ۷۰ درصد توسط بیمار یا در صورت داشتن بیمه تکمیلی توسط بیمه مربوطه قابل محاسبه و پرداخت است و همچنین در بخش دولتی، در صورت تمام وقتی پزشک، ضریب پزشک تمام وقت به رقم تعرفه دولتی اضافه می‌شود.

خدمات قابل ارایه در دوران بارداری

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در خصوص خدمات قابل ارایه در دوران بارداری نیز اعلام کرد: این خدمات شامل ویزیت، آموزش، مشاوره، دارو، پاراکلینیک، واکسیناسیون و ایمن سازی می‌شود.

وی ادامه داد: سهم مشارکت سازمان‌های بیمه گر پایه هم درمراکز دولتی شامل ۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی برای مراقبت‌های سرپایی و خدمات تشخیصی و درمانی دوران بارداری و ۱۰۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی برای خدمت زایمان طبیعی است.

خدمات قابل ارایه در دوران بارداری شامل: ویزیت، آموزش، مشاوره، دارو، پاراکلینیک، واکسیناسیون و ایمن سازی است وی افزود: درمراکز عمومی غیردولتی هم۹۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیردولتی برای مراقبت‌های سرپایی و خدمات تشخیصی و درمانی دوران بارداری و ۱۰۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیردولتی برای خدمت زایمان طبیعی است.

پناهی زاده خاطرنشان کرد: در مراکز خیریه و خصوصی هم ۱۰۰ درصد تعرفه مصوب بخش عمومی غیردولتی برای خدمت زایمان طبیعی و مابه التفاوت تعرفه بخش مربوطه و تعرفه عمومی غیردولتی به عنوان سهم بیمار توسط بیمار قابل پرداخت است.

وی گفت: همچنین خدمات بهداشت باروری، انجام مراقبت‌های دوران بارداری، مراقبت‌های اولیه نوزادان و شیرخواران، آموزش و مشاوره سلامت جنسی و بارداری زنان و مشارکت سازمان‌های بیمه گر پایه در هزینه مراقبت‌های سرپایی و خدمات تشخیصی و درمانی مامایی، در مراکز دولتی، عمومی غیردولتی، خصوصی، ۷۰ درصد تعرفه مصوب بخش دولتی است و فرانشیز ۳۰ درصد و مابه التفاوت تعرفه بخش مربوطه و تعرفه دولتی به عنوان سهم بیمار توسط بیمار قابل پرداخت است.

۱۵۰ مرکز دانشگاهی و غیردانشگاهی ارائه دهنده خدمات درمان ناباروری در کشور

مدیرکل درمان غیرمستقیم سازمان تامین اجتماعی در پاسخ به این سوال که آیا درمان ناباروری فقط در مراکز درمانی وابسته به تامین اجتماعی ارایه می‌شود؟ گفت: در زمان حاضر حدود ۱۵۰ مرکز دانشگاهی و غیردانشگاهی ارائه دهنده خدمات درمان ناباروری در کشور داریم که قسمت زیادی از آنها غیرسازمانی هستند که برای بهره مندی بیمه شدگان سازمان تامین اجتماعی، در سال ۱۴۰۳ معاونت خرید راهبردی این سازمان در سراسر استان‌های کشور با ۱۱۷ مرکز عقد قرارداد منعقد کرده که نسبت به سال قبل افزایش چشمگیری داشته است.

جزئیات خدمات ارایه شده به زوجین نابارور

وی در توضیح اینکه از ابتدای تصویب ارایه خدمت به زوجین نابارور تا کنون چه خدماتی و به چند نفر در چه قالب‌های ارایه شده است؟ تصریح کرد: سازمان تامین اجتماعی برای پوشش درمان ناباروری در سال ۱۴۰۰، ۳ هزار و ۶۶۲ پرونده تشکیل و رسیدگی و از این بابت مبلغ ۱۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان به مراکز طرف قرارداد وبیمه شدگان در قالب خسارت متفرقه پرداخت کرده است

پناهی زاده با اشاره به اینکه دراین راستا ۱۳۰ میلیارد تومان بابت دارو‌های نازایی و در مجموع ۱۴۰ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان از سوی این سازمان هزینه شده است، در مورد خدمات ارایه شده در سال ۱۴۰۱ هم گفت: در این سال ۴۷ هزار و ۴۷۲ پرونده تشکیل و رسیدگی و ۱۲۵ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد و بیمه شدگان در قالب خسارت متفرقه پرداخت شد و در این راستا هم ۱۴۰ میلیارد تومان بابت دارو‌های نازایی، و در مجموع ۲۶۵ میلیارد تومان توسط این سازمان هزینه شده است.

وی در خصوص خدمات ارایه شده در سال ۱۴۰۲ نیز افزود: ۶۶ هزار و ۳۶۱ پرونده تشکیل و ۲۲۰ میلیارد تومان به مراکز طرف قرارداد و به بیمه شدگان در قالب خسارت متفرقه پرداخت شد و در این راستا ۲۰۰ میلیارد تومان بابت دارو‌های نازایی و در مجموع ۴۲۰ میلیارد تومان از سوی این سازمان هزینه شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->