صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

سرپیچی ایرلاین‌ها از ممنوعیت توزیع مواد غذایی ناسالم

  • کد خبر: ۳۲۱۶۸۶
  • ۲۲ اسفند ۱۴۰۳ - ۱۴:۱۸
وزارت بهداشت با اعلام ممنوعیت توزیع برخی اقلام غذایی در پروازها، قدمی جدی در راستای حفظ سلامت مسافران برداشت، با این حال، برخی شرکت‌های هواپیمایی هنوز به ارائه محصولات مضر ادامه می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، دی ماه امسال وزارت بهداشت از ممنوع شدن ارائه برخی اقلام غذایی در پرواز‌ها خبر داد.

آنطور که مسئولان وزارت بهداشت اعلام کرده بودند، پس از جلسات متعدد با سازمان هواپیمایی و نمایندگان خطوط هوایی، توافق شد از ابتدای دی، ارائه نوشابه، دنت، ژله و نوشیدنی‌های میوه‌ای در پرواز‌ها ممنوع شود و به جای آنها از گزینه‌های سالم‌تری مانند آب معدنی، آب گازدار، پوره میوه، سمنو و آبمیوه صددرصد طبیعی استفاده شود.

اما همچنان برخی از شرکت‌های هواپیمایی اقدام به ارائه محصولات مضر سلامتی می‌کنند که این موضوع با واکنش مسئولان وزارت بهداشت همراه بوده است.

احمد اسماعیل‌زاده، مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت، گفت: دفتر بهبود تغذیه جامعه، با همکاری کارشناسان تغذیه و دانشگاه علوم پزشکی، در راستای اصلاح عادات غذایی ناسالم، اقدام به مذاکره با ایرلاین‌ها و سازمان هواپیمایی کشوری کرده است. یکی از مهم‌ترین اهداف این طرح، حذف یا جایگزینی خوراکی‌های پرچرب و پرقند ارائه‌شده در پرواز‌ها بوده است.

حذف خوراکی‌های پرچرب و پرقند از منوی پرواز‌ها

به گفته اسماعیل زاده؛ حذف دنت و ژله‌های صنعتی و جایگزینی آنها با کورن‌فلکس، سمنو، یا سایر محصولات سالم صنعتی موجود در بازار، استفاده از آبمیوه‌های ۱۰۰٪ طبیعی بدون قند افزوده به‌جای آبمیوه‌های صنعتی شیرین‌شده و حذف نوشابه‌های گازدار و جایگزینی آنها با آب معدنی یا آب‌های گازدار بدون قند از تغییرات به وجود آمده است.

چالش‌های اجرای دستورالعمل جدید در ایرلاین‌ها

وی افزود: بر این اساس، در جلسات متعدد برگزارشده تا پایان شهریورماه، توافقی حاصل شد که سه تغییر اساسی در وعده‌های غذایی پرواز‌ها اعمال شود و این تغییرات مورد پذیرش ایرلاین‌ها قرار گرفت و مقرر شد از اول دی‌ماه اجرایی شود.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطرنشان کرد:، اما در بررسی‌های انجام‌شده، مشخص شد که برخی ایرلاین‌ها این اصلاحات را به‌طور کامل اجرا نکرده‌اند. به گفته مسئولان پرواز، علت اصلی عدم اجرای کامل این دستورالعمل، موجودی انبار‌ها و خرید‌های قبلی است که هنوز به پایان نرسیده‌اند.

اسماعیل‌زاده ادامه داد: برای پیگیری دقیق‌تر این موضوع، وزارت بهداشت طی هفته آینده جلسه‌ای با حضور نمایندگان تمامی ایرلاین‌ها برگزار خواهد کرد تا دلایل عدم اجرای کامل دستورالعمل بررسی شود. برآورد‌ها نشان می‌دهد که با پایان‌یافتن خرید‌های قبلی، این تغییرات در یکی دو ماه آینده به‌طور کامل اجرایی خواهد شد.

وی در پیایان خاطرنشان کرد: وزارت بهداشت بر نظارت مستمر بر اجرای این طرح تأکید دارد و پیگیری‌های لازم برای اطمینان از اجرای آن را انجام خواهد داد.

منبع: خبرگزاری مهر

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.