برداشت ۲ برابر حد مجاز از آب‌های زیرزمینی دشت مشهد| سد شوریجه تا پایان سال ۱۴۰۴ آبگیری می‌شود شمارش معکوس تنفس در مشهد | آلودگی هوای مشهد امروز به اوج رسید (۵ مرداد ۱۴۰۴) معمای قتل هولناک مادر و ۳ کودک خردسال اعترافات تکان‌دهنده زن جوان به قتل شوهر با سم موش شرایط دریافت گذرنامه اربعین برای سربازان و افراد زیر ۱۸ سال اعلام شد مشاهده یک قلاده پلنگ عظیم‌الجثه در کوه سفید دماوند (۵ مرداد ۱۴۰۴) تلف‌شدن یک توله‌خرس قهوه‌ای طی تصادف جاده‌ای | تأکید فرمانده یگان حفاظت محیط زیست بر امنیت جاده‌ها فواید شگفت‌انگیز گلاب در تابستان که شاید ندانید! مهلت ثبت‌نام سرویس مدارس برای سال تحصیلی ۱۴۰۵-۱۴۰۴ تمدید شد حساب سرپرستان خانوار دارای مادر باردار و دارای فرزند چندقلو زیر ۲ سال، شارژ شد قوه قضائیه خبر داد: اعدام دو تروریست وابسته به گروهک منافقین در ایران بر فرآیند ثبت نام دانش‌آموزان نظارت خواهد شد عادتی که خطر بروز عفونت‌ها را افزایش می‌دهد سامانه کنترل اردو‌های دانش‌آموزی راه‌اندازی شد (۵ مرداد ۱۴۰۴) استقرار بیش از ۱۶۰ موکب درمانی در مراسم اربعین ۱۴۰۴ وزارت آموزش و پرورش ۷۰۰ هزار بازنشسته دارد کاهش وزن اصولی با طب سنتی آمادگی کامل برای ارائه دارو به زائران اربعین در مرزها چرا زایمان زودرس اتفاق می‌افتد؟ دلایل کاهش سهمیه شیرخشک نوزادان چیست؟ هیچ محصولی به عنوان رفع عوارض واکسن کرونا تأیید نشده است پیش‌بینی هواشناسی امروز (۵ مرداد ۱۴۰۴) | ماندگاری توده هوای گرم در کشور تا ۵ روز آینده هشدار خودمراقبتی برای شهروندان در کلانشهر مشهد صادر شد (یکشنبه، ۵ مرداد ۱۴۰۴) ماجرای قتل هولناک خیابان سیدی مشهد | برادر عصبانی خواستگار خواهرش را با چاقو کشت ماجرای گروگانگیری ۳ میلیاردی در مشهد حکم قتل غیرعمد برای مردی که شوهر سابق همسر صیغه‌ای خود را کشت خودکشی پسر خانواده راز قتل پدر را برملا کرد هشدار سازمان امدادونجات درباره باد‌های ۱۲۰ روزه سیستان و وقوع باد و گردوخاک در شرق کشور تاکید وزیر بهداشت به استفاده از تمام ظرفیت‌ها در بهبودی مجروحان حادثه تروریستی زاهدان
سرخط خبرها

دو چالش اصلی در اجرای مصوبه جایگزینی غذا‌های مضر در پرواز‌ها

  • کد خبر: ۳۲۳۲۲۳
  • ۰۲ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۵
دو چالش اصلی در اجرای مصوبه جایگزینی غذا‌های مضر در پرواز‌ها
مدیرکل تغذیه وزارت بهداشت از اجرای ناقص مصوبه حذف غذا‌های مضر در ایرلاین‌ها خبر داد و بر لزوم فرهنگ‌سازی و بررسی راهکار‌های جایگزین تاکید کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، احمد اسماعیل‌زاده گفت: همچنان برخی از شرکت‌های هواپیمایی اقدام به ارائه محصولات مضر سلامتی می‌کنند که این موضوع با واکنش مسئولان وزارت بهداشت همراه بوده است و در جلسه‌ای که اخیراً با حضور نمایندگان ایرلاین‌ها و مسئولین کیترینگ برگزار شد، اجرای مصوبه جایگزینی اقلام غذایی در پرواز‌ها مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: بر اساس این مصوبه که قرار بود از ابتدای دی‌ماه اجرایی شود، مقرر شده بود که برخی از اقلام غذایی موجود در پرواز‌ها با گزینه‌های سالم‌تر جایگزین شوند. بر این اساس، به جای انواع دسر‌ها و ژله‌ها، سمنو یا پوره‌های میوه‌ای ارائه شود و همچنین به جای نوشیدنی‌های میوه‌ای یا نکتارها، آبمیوه‌های صددرصد طبیعی و بدون قند افزوده توزیع گردد. همچنین به جای برخی نوشیدنی‌های دیگر، آب معدنی و آب گازدار در پرواز‌ها ارائه شود.

اعتراض مسافران به حذف نوشابه در پرواز‌ها

به گفته اسماعیل زاده؛ در این جلسه مشخص شد که اکثر شرکت‌های هواپیمایی این مصوبه را تا حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد اجرا کرده‌اند و در دو مورد یعنی پوره‌های میوه‌ای و آبمیوه‌های طبیعی، عملکرد موفقی داشته‌اند. با این حال، دو چالش اصلی در اجرای مصوبه مطرح شد که اعتراض برخی از مسافران به عدم ارائه نوشابه‌های معمول در پرواز‌ها از یکی از مسائل بود و مسائل قیمتی که برخی از مدیران شرکت‌ها عنوان کردند، زیرا جایگزین‌های در نظر گرفته‌شده موجب افزایش هزینه‌های کیترینگ می‌شود.

وی افزود: در مورد نوشابه‌ها، ایرلاین‌ها اعلام کردند که حذف کامل آنها باعث اعتراض شدید مسافران شده است. به همین دلیل، یکی از پیشنهادات مطرح‌شده در جلسه این بود که به جای حذف کامل، حجم نوشابه‌های ارائه‌شده کاهش یابد و از بطری‌های ۱۰۰ تا ۱۲۰ سی‌سی به جای بطری‌های ۲۵۰ سی‌سی استفاده شود و این پیشنهاد به عنوان یک راه‌حل موقت مطرح شد تا هم اعتراض مسافران کاهش یابد و هم گامی به سمت اجرای مصوبه برداشته شود.

به گفته اسماعیل زاده؛ همچنین تصمیم گرفته شد که اطلاع‌رسانی گسترده‌ای در فرودگاه‌ها و داخل هواپیما‌ها درباره این مصوبه انجام شود تا فرهنگ‌سازی لازم در خصوص تغذیه سالم صورت گیرد. این اطلاع‌رسانی قرار است با همکاری وزارت بهداشت انجام شود.

وی افزود: از سوی دیگر، مقرر شد که جلسه‌ای با مدیران شرکت‌های هواپیمایی برگزار شود تا موضوع هزینه‌های جایگزین بررسی شده و راهکار‌های مناسب برای اجرای کامل مصوبه تدوین گردد. در این راستا، قیمت اقلام جایگزین و مقایسه آنها با هزینه‌های فعلی نیز در دستور کار قرار خواهد گرفت.

مدیرکل دفتر تغذیه جامعه وزارت بهداشت خاطر نشان کرد: هنوز هیچ تغییری در مصوبه به صورت رسمی ابلاغ نشده است و تصمیم‌گیری نهایی پس از انجام بررسی‌های بیشتر و برگزاری جلسات تکمیلی با مدیران شرکت‌های هواپیمایی اعلام خواهد شد.

منبع: خبرگزاری مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->