صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار طرح یسنا

  • کد خبر: ۳۲۷۹۲۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۵
معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از شارژ مجدد و تمدید یک‌هفته‌ای استفاده از اعتبار مشمولین خرید بسته­‌های غذایی و بهداشتی رایگان طرح یسنا (ماده ۲۴ قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت) خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسماعیل گرجی پور» گفت: به منظور حمایت از مادران عزیز ایرانی در فرزندآوری و حرکت به سوی جوانی جمعیت که یکی از موضوعات اصلی و محوری نظام جمهوری اسلامی ایران است و در اجرای ماده (۲۴) قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت با همکاری ستاد ملی جمعیت، بسته‌های غذایی و پوشک بچه رایگان به مادران باردار و دارای فرزند شیرخوار (زیر ۲ سال) در ۲۷ فروردین ۱۴۰۴ با جمعیت حدود دومیلیون خانوار در هفت دهک اول درآمدی در بستر کالابرگ الکترونیکی مجددا شارژ شد. 

گرجی‌پور افزود: از ۲۷ فروردین ۱۴۰۴، اعتبار مذکور در حساب سرپرست خانوار مشمول (مادر باردار دارای فرزند شیرخوار زیر ۲ سال) مبلغ ۲۰۰ هزار تومان افزوده شده که با احتساب رقم قبلی شارژ شده، امکان خرید یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومانی برای خانوار مشمول فراهم شده است. 

معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تاکید کرد: خانوار‌های مشمول می‌توانند با استفاده از برنامه کاربردی «شما» از مبلغ اعتبار خود اطلاع یابند. 

گرجی‌پور گفت: خانوار‌های مشمول جهت تهیه سبد غذایی و پوشک رایگان می‌توانند به نزدیکترین فروشگاه طرف قرارداد طرح کالابرگ مراجعه کنند. 

وی گفت: مهلت استفاده از این اعتبار تا پایان امروز ۳۱ فروردین بود که به منظور بهره مندی تعداد بیشتری از مشمولین طرح تا یک هفته (تا هفتم اردیبهشت) تمدید شد.

منبع: ایلنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.