صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

چاقی و اختلالات فشارخون در بارداری، تهدیدی برای سلامتی کودکان

  • کد خبر: ۳۳۱۶۶۱
  • ۲۰ ارديبهشت ۱۴۰۴ - ۰۸:۵۶
یافته‌های یک مطالعه جدید نشان می‌دهد کودکانی که مادران‌شان مبتلا به چاقی، دیابت بارداری یا اختلالات فشار خون در دوران بارداری هستند، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بالاتری نسبت به کودکانی دارند که مادران‌شان این عوامل خطر را نداشته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز، براساس مطالعه جدیدی که در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی (USC) انجام شده، کودکانی که مادرانشان مبتلا به چاقی، دیابت بارداری یا اختلالات فشار خون در دوران بارداری هستند، فشار خون سیستولیک و دیاستولیک بالاتری نسبت به کودکانی دارند که مادرانشان این عوامل خطر را نداشته‌اند.

این مطالعه همچنین نشان داد که در میان کودکانی که مادران‌شان حداقل یک عامل خطر ذکرشده را داشتند، فشار خون سریع‌تر افزایش می‌یافت. این یافته‌ها نشان می‌دهد ممکن است نیاز باشد که مداخلات برای کاهش فشار خون از دوران بارداری آغاز شود. 

در سراسر جهان، فشار خون بالا به طور روزافزونی افراد بیشتری را تحت تاثیر قرار می‌دهد و این مشکل در سنین پایین‌تر ظاهر می‌شود. در عین حال شواهد فزاینده‌ای وجود دارد که نشان می‌دهد سطح فشار خون ممکن است تحت تاثیر رشد اولیه قرار گیرد.

مطالعه جدیدی از دانشکده پزشکی دانشگاه USC ارتباطات و تعاملات میان سلامت مادر در دوران بارداری و فشار خون کودک تا سن ۱۸ سالگی را بررسی کرده است. این مطالعه شامل تقریباً ۳۰ سال داده از ۱۲,۴۸۰ نفر مادر و کودک از سراسر ایالات متحده بود.

محققان این مطالعه دریافتند که کودکانی که مادران‌شان حداقل یک عامل خطر از عوامل ذکرشده را داشتند، به طور متوسط ۴.۸۸ درصد بیشتر از کودکانی که مادرانشان هیچ عامل خطری نداشتند، فشار خون سیستولیک بالاتری داشتند. فشار خون دیاستولیک آنها نیز به طور متوسط ۱.۹۰ درصد بیشتر بود.

فرزان، نویسنده ارشد این مطالعه، گفت: هنوز چیز‌های زیادی برای یادگیری در مورد چگونگی پیشگیری از بیماری‌های قلبی وجود دارد. یافتن عواملی که می‌توانیم در دوران بارداری و کودکی به آنها پرداخته و مداخلات زودهنگام را اعمال کنیم، ممکن است کلید تغییر مسیر‌های سلامت برای نسل‌های آینده باشد.

یافته‌ها نشان می‌دهند که سلامت قلب در دوران باروری علاوه بر فواید مستقیم آن برای زنان، می‌تواند به سلامت نسل بعدی نیز کمک کند. همچنین غربالگری زودهنگام فشار خون برای کودکان، حتی کودکانی که از نظر دیگر شاخص‌ها سالم هستند، می‌تواند کمک کند تا پیش از بروز مشکلات، کودکان مستعد، برای مداخله شناسایی شوند.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.