صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

فراگیرشدن تجرد قطعی دختران، عامل بالابردن حساسیت زنانه‌شدن سالمندی در کشور

  • کد خبر: ۳۳۴۵۲۲
  • ۰۴ خرداد ۱۴۰۴ - ۰۹:۵۳
یک پژوهشگر اجتماعی با اشاره به اینکه تجرد قطعی دختران و فراگیرشدن این موضوع، حساسیت زنانه‌شدن سالمندی را دوچندان کرده است، گفت: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی‌گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد مغفول مانده است.

به گزارش شهرآرانیوز؛ امان الله باطنی اظهار کرد: در بحران جمعیت تنها با مفاهیم فرزندآوری، مرگ و میر و یا ازدواج مواجه نیستیم بلکه لایه‌های زیرین این مقوله به تدریج در حال رخ نمایی است.

وی افزود: پیامد‌های فردی و اجتماعی پیشی گرفتن آمار سالمندان زن از تعداد سالمندان مرد به‌عنوان یکی از لایه‌های پنهان پیری جمعیت در استان و کشور مغفول مانده است.

این پژوهشگر اجتماعی در اصفهان افزود: تجرد قطعی دختران و فراگیر شدن این موضوع، حساسیت زنانه شدن سالمندی را دوچندان کرده است.

وی افزود: زنان مطلقه‌ای که هرگز ازدواج نمی‌کنند نیز بر فراگیری پدیده زنانه شدن سالمندی تاثیر می‌گذارند.

باطنی گفت: بر اساس آمار، در سال ۱۴۰۵ به ازای هر ۱۰۰ زن سالمند در کشور، ۸۸ مرد سالمند خواهیم داشت که این پیش بینی گواه بر پدیده زنانه شدن سالمندی است.

این پژوهشگر اجتماعی ادامه داد: اکنون تعداد زنانی که به دنبال افزایش امید به زندگی، کم بودن مرگ و میر در مقایسه با مردان و ارتقای مراقبت‌های بهداشتی و درمانی به سالخوردگی و کهنسالی می‌رسند، بیشتر شده است.

منبع: ایرنا

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.