صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

دولت درباره اعمال تغییر در سازمان عشایر، باید با مجلس هماهنگ باشد

  • کد خبر: ۳۶۴۰۵۵
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۰۹:۳۹
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به تذکر یکی از نمایندگان درباره طرح موضوع انحلال یا ادغام سازمان عشایر از سوی دولت، تأکید کرد: چون سازمان عشایر و روستا یک قانون دارد، چنانچه دولت تصمیمی مبنی بر ادغام یا اعمال هر تغییری در این باره داشته باشد، طبیعتاً باید به مجلس لایحه بدهند.

به گزارش شهرآرانیوز، حسنعلی محمدی، نماینده مردم فسا در مجلس شورای اسلامی، در جلسه روز چهارشنبه (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صحن مجلس، در تذکری گفت: با توجه به تأکید رهبری بر اتحاد مقدس، نیاز است که این اتحاد و وفاق به هر نحو ممکنی حفظ شود اما متأسفانه درباره قشر شجاع و دلیر عشایر، موضوعی درباره انحلال سازمان عشایر مطرح شده است.

وی با تأکید بر ضرورت حمایت از عشایر افزود: متأسفانه به‌جای حمایت از عشایر، موضوع انحلال آن‌ها مطرح شده است.

در ادامه، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این تذکر تأکید کرد: چون سازمان عشایر و روستا یک قانون دارد، چنانچه دولت تصمیمی مبنی بر ادغام یا اعمال هر تغییری در این باره داشته باشد، طبیعتاً باید به مجلس لایحه بدهند؛ بنابراین از این جهت، نمایندگانی که دغدغه دارند و هم عشایر عزیز بدانند که اگر دولت بنا به تغییری داشته باشد، باید لایحه مربوطه را به مجلس بدهند و این‌گونه نیست که گفته شود ادغام شده است.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.