تفاهم ایران و افغانستان درباره انتقال زندانیان دستگیری دزد باغ ویلاهای اطراف مشهد شهادت ۹ نفر در حملات هوایی اسرائیل به غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) وزیر کشور پاکستان به حرم مطهر رضوی مشرف شد حماس به حملات مجدد اسرائیل واکنش نشان داد (۶ آبان ۱۴۰۴) کاتز: حماس بهای سنگینی پرداخت خواهد کرد نتانیاهو آمریکا را در جریان حمله به غزه قرار داد علی لاریجانی: روابط ایران و پاکستان می‌تواند به سطح شراکت راهبردی ارتقا یابد حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ آبان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است
سرخط خبرها

قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند

  • کد خبر: ۳۶۴۱۳۴
  • ۱۶ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۳
قالیباف: کمیسیون‌ها سریع‌تر طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند
رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به نماینده مردم تهران، با بیان اینکه بعضی طرح‌ها مخالف سیاست‌های کلان و قانون اساسی است، گفت: کمیسیون‌ها باید ظرف سه ماه، طرح‌ها را تعیین تکلیف کنند.

به گزارش شهرآرانیوز، محمدباقر قالیباف این مطلب را در پاسخ به تذکر حمید رسایی، نماینده مردم تهران، بیان کرد و افزود: بند ۹ سیاست‌های ابلاغی قانون‌گذاری که در مورد رعایت اصول قانون‌گذاری و قانون نویسی برای انطباق قانون با تاکید بر قابل اجرا بودن آن است بیان می‌کند، بعضی از موضوعات مخالف سیاست‌های کلان و قانون اساسی است.

وی ادامه داد: در جلسه یکشنبه هیات رئیسه بنا شد دو نفر از دوستان موضوعات را دنبال کنند و طرح‌ها را در دستور کمیسیون قرار دهند، کمیسیون‌ها باید ظرف سه ماه طرح را در کمیسیون تعیین تکلیف کنند. فقط یک بار فرصت دارند که موضوع را در کمیسیون تمدید کنند، در غیر این صورت باید بایگانی شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه برای طرح‌های دو فوریتی بیش از ۳۰ نفر در نوبت هستند که باید ظرف سه روز به کمیسیون بیاید، اما آنجا می‌ماند، اظهار کرد: ما مکلف هستیم این موضوع را رعایت کنیم. این بحث درستی است و نباید زمان ببرد ولی اگر طرحی با قانون اساسی مغایرت دارد ما می‌وییم آن بخش را اصلاح کنند که در جای دیگر به مشکل نخوریم.

حجت الاسلام حمید رسایی در جلسه علنی امروز چهارشنبه مجلس در تذکری گفت: همکاران نماینده، طرح‌های مختلفی ارائه می‌کنند. طبق تنقیح قوانین و مقررات کشور باید مورد رسیدگی قرار گیرد ولی ما شاهدیم همه این طرح‌ها در معاونت قوانین مجلس جمع می‌شود، آنجا یک کارشناس نشسته و برای ما تعیین تکلیف می‌کند.

وی افزود: من خطاب به ملت ایران می‌گویم، اگر این طور است که باید یک کارشناس معاونت قوانین برای طرح‌ها نظر دهد؛ ما نماینده نیستیم بلکه کارشناس معاونت قوانین نماینده مردم است، بنده طرحی دادم و این کارشناس نظر داد که در حیطه نظر شورای عالی امنیت ملی است. سوال من این است که به ایشان چه ربطی دارد که در این خصوص نظر می‌دهد؟

نماینده مردم تهران در مجلس اظهار کرد: قانون می‌گوید تدوین و تنقیح قوانین به عهده معاونت قوانین است، بلافاصله می‌گوید اعمال وظایف این معاونت شامل حیطه اختیارات تقنینی نمایندگان نمی‌باشد. در ماده ۴ هم می‌گوید نمایندگان مجلس، دولت و شورای عالی استان‌ها قبل تقدیم لایحه باید از معاونت استعلام کنند؛ آنها باید ببینند که طرح معارض دارد یا نه ولی حق ندارند جلوی ما را بگیرند. خود معاون قوانین مجلس هم نمی‌تواند جلوی ما را بگیرد چه برسد به کارشناس این معاونت!

رسایی تاکید کرد: الان طرحی مطرح است که آرای هیات رئیسه برای نمایندگان شفاف باشد، این چه ربطی به خلاف قانون اساسی دارد که می‌گویند نمی‌شود؟ چون خلاف قانون اساسی است، باید جلوی این موارد گرفته شود.

وی گفت: ما امروز طرح‌هایی داریم که اجازه مطرح شدن آن را نمی‌دهند، حتی طرح‌هایی داریم که اعلام وصول شده، اما معاونت قوانین جلوی آن را گرفت و نمی‌گذارد در کمیسیون بررسی شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->