نماینده حماس در تهران: حماس زنده است و اجازه نمی‌دهد سلاح مقاومت گرفته شود مجلس، سه شنبه ۲۲ مهر درباره CFT تشکیل جلسه خواهد داد | انتقاد نماینده مشهد از تصویب CFT سؤال ملی نماینده مردم شیراز از وزیر آموزش و پرورش اعلام وصول شد استاندار خراسان رضوی: ۳۰۱ فضای آموزشی جدید در خراسان رضوی افتتاح می‌شود آیت‌الله علم‌الهدی: مهم‌ترین دغدغه مردم معیشت و مشکلات اقتصادی است | ضرورت حفظ وحدت و انسجام در کشور نایب‌رئیس مجلس: آخرین فرصت مجلس به دولت برای اجرای دقیق قانون کالابرگ، آبان اعلام شد کاهش ۵ درصدی تخلفات مربوط به اتباع | ۳۰۰ هزار تبعه غیرمجاز در پایتخت حضور دارند پزشکیان قهرمانی تیم ملی وزنه‌برداری را تبریک گفت سفیر یمن در تهران: دشمن اهل خیانت است باید دست به ماشه باشیم وزیر کشور: اولویت نخست مردم ایران در شرایط سخت، کمک به هم‌نوعشان است گفت‌وگوی جواد موگویی با علی شمخانی | شمخانی به شایعه ترور شهید رئیسی از سوی اسرائیل، پاسخ داد + فیلم ویتکاف: اطمینان از پایبندی رژیم صهیونیستی به مرحله اول آتش‌بس، هدف من از سفر به غزه بود بروجردی: اروپایی‌ها با فعال‌کردن اسنپ‌بک، خودتحریمی انجام دادند نوبل صلح؛ جایزه‌ای که قرار بود نماینده وجدان انسانی باشد درخواست رئیس کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی طرح ملی هوش مصنوعی آخرین جزئیات از واقعه کشته شدن دیپلمات‌های قطری در مصر یک مقام صهیونیستی: آزادسازی زندانیان صهیونیست از صبح دوشنبه آغاز خواهد شد اولین واکنش رسمی مجمع تشخیص مصلحت به سخنان اخیر باهنر اقدام پاکستان در بستن پرترددترین مرز مشترک با افغانستان افزایش تنش میان فیلیپین و چین در نزدیکی جزیره موردمناقشه قالیباف: از هر ابتکاری برای پایان نسل‌کشی در غزه حمایت می‌کنیم + فیلم ایران خواستار کاهش تنش بین پاکستان و افغانستان از طریق دیپلماسی شد واکنش ریاض به درگیری پاکستان و افغانستان آکسیوس: از ایران برای نشست غزه در مصر دعوت شده است دولت برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین ندارد
سرخط خبرها

درخواست رئیس کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی طرح ملی هوش مصنوعی

  • کد خبر: ۳۶۴۹۰۷
  • ۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۰۳
درخواست رئیس کمیسیون آموزش مجلس برای بررسی طرح ملی هوش مصنوعی
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی از بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در کمیسیون صنایع مجلس انتقاد کرد و گفت: این موضوع باید در کمیسیون آموزش واکاوی می‌شد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ علیرضا منادی در جلسه علنی امروز یکشنبه مجلس در هنگام بررسی طرح ملی هوش مصنوعی در تذکری گفت: طرح هوش مصنوعی موضوع بسیار حیاتی و مهمی در حال بررسی است، مملکت قانون و برنامه هفتم دارد. در فصل بیستم که مربوط به علم و فناوری است آمده که این طرح باید در کمیسیون آموزش بررسی شود ولی این طرح به کمیسیون صنایع ارجاع شد.

وی خطاب به محمد باقر قالیباف رئیس مجلس گفت: شما را خیلی دوست دارم ولی شما به سوگند خود عمل نکردید، شما در برابر قرآن سوگند یاد کردید که حداکثر توان را برای اجرا آیین نامه با مراعات بی طرفی کامل انجام دهید ولی شما به سوگند عمل نکردید، من از طرف هیات رئیسه گوسفند می‌کشم که کفاره گناه شما باشد.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: طرح سازمان هوش مصنوعی باید در کمیسیون آموزش بررسی می‌شد، اما به کمیسیون صنایع ارجاع شد، شما دستور دادید طرح توسعه فناوری هوش مصنوعی در کمیسیون مشترک بررسی شود سپس دوستان گفتند منادی نامه ارسال کرده، من که نامه ندادم. اگر هم نامه‌ای بود، برای کمیسیون بوده است.

منادی با بیان اینکه هوش مصنوعی جز شش قانون پیشرویی است که در برنامه هفتم به آن تاکید شده و ما هر هفته در کمیسیون جلسه‌ای در این باره داریم، افزود: طرح آموزش مهارت سربازان که باید در کمیسیون آموزش بررسی می‌شد را نیز به کمیسیون امنیت ارجاع دادید؛ حرمت امامزاده را متولی باید نگه دارد.

محمد باقر قالیباف رئیس مجلس در پاسخ به این تذکر گفت: این طرح در صحن بارگذاری شده و وقت تذکر شما این جا نیست.

در این زمان منادی که میکروفنش به دلیل اتمام وقت، قطع شده بود با صدای بلند خطاب به رئیس مجلس سخنانش را ادامه داد؛ قالیباف خطاب به او گفت: شما سه دقیقه صحبت کردید، طبق ماده ۵۴ این طرح از وظایف ارتباطات است که باید در کمیسیون صنایع بررسی شود.

در این هنگام بار دیگر منادی خطاب به قالیباف گفت: نظم جلسه را رعایت کنید، شما به عنوان استاد دانشگاه، نماینده و یک بزرگ و پیشکسوت الگو بقیه هستید.

رئیس مجلس افزود: هوش مصنوعی موضوع ارتباطاتی است که از ابتدا بنا بود در کمیسیون صنایع بررسی شود، آقای منادی به همراه چند نفر دیگر آمدند گفتند کمیسیون مشترک تشکیل بدهیم و در یک نوبت گفتم اشکالی ندارد خود ایشان و برخی دوستان گفتند ما نظراتمان در مورد این طرح را دادیم و نظراتمان تامین شده است.

وی گفت: ما پس از ارائه نظرات این افراد طرح را بارگذاری کردیم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->