صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

۵ غذایی که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کنید

  • کد خبر: ۳۶۷۷۷۴
  • ۰۳ آبان ۱۴۰۴ - ۱۰:۲۲
همه غذا‌ها در پلاستیک سالم نمی‌مانند. برخی مواد تشکیل‌دهنده غذا می‌توانند به پلاستیک واکنش نشان دهند، موادشیمیایی را جذب کنند یا سریع‌تر از حد انتظار فاسد شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، ظروف پلاستیکی در اکثر آشپزخانه‌ها برای نگهداری باقیمانده غذا‌ها در یخچال مورد استفاده قرار می‌گیرند. آنها سبک و راحت هستند و به راحتی روی هم چیده می‌شوند. اما همه غذا‌ها در پلاستیک سالم نمی‌مانند. برخی مواد تشکیل‌دهنده غذا می‌توانند به پلاستیک واکنش نشان دهند، موادشیمیایی را جذب کنند یا سریع‌تر از حد انتظار فاسد شوند. دانستن اینکه کدام غذا‌ها را نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری کرد، می‌تواند شما را از هدر رفتن غذا، طعم‌های بد و خطرات احتمالی سلامتی نجات دهد. در این مطلب، ۵ غذایی را که نباید در ظروف پلاستیکی نگهداری شوند، معرفی می‌کنیم.

باقیمانده‌های غذا‌های داغ: قرار دادن غذای گرم مستقیما در ظروف پلاستیکی می‌تواند باعث تاب برداشتن پلاستیک و تسریع در نشت مواد شیمیایی شود. بخار محبوس‌شده همچنین رشد باکتری‌ها را افزایش می‌دهد. قبل از انتقال غذا‌های گرم به ظروف شیشه‌ای یا استیل ضدزنگ، اجازه دهید کمی خنک شوند.

گوشت و غذا‌های دریایی خام: گوشت، مرغ و غذا‌های دریایی خام به‌طور طبیعی حامل باکتری هستند. ظروف پلاستیکی می‌توانند رطوبت را به دام بیندازند و خطر آلودگی را در یخچال افزایش دهند. بهتر است پروتئین‌های خام را در ظروف شیشه‌ای یا در بسته‌بندی اصلی نگهداری کنید.

میوه‌ها و سبزی‌های اسیدی: گوجه‌فرنگی، مرکبات و انواع توت‌ها اسیدی هستند و می‌توانند به پلاستیک واکنش نشان دهند، طعم را عوض و به‌طور بالقوه موادشیمیایی آزاد کنند. این غذا‌ها را در ظروف شیشه‌ای یا سرامیکی دردار یا در کیسه‌هایی که هوا به آن راه دارد نگهداری کنید.

غذا‌های چرب یا روغنی: پنیر، کره، کره بادام زمینی و سس‌های چرب می‌توانند به مرور زمان موادشیمیایی را از پلاستیک جذب کنند. غذا‌های چرب همچنین به سطوح پلاستیکی می‌چسبند و تمیز کردن آنها را دشوارتر می‌کنند. ظروف شیشه‌ای گزینه ایمن‌تری هستند.

غذا‌های تخمیرشده یا گازدار: کیمچی، ترشی و نوشیدنی‌های گازدار، گاز‌هایی تولید می‌کنند که می‌توانند در داخل ظرف پلاستیکی دربسته فشار ایجاد کنند و باعث نشت یا تاب برداشتن آن شوند. برای نگهداری ایمن این مواد، از شیشه‌ها یا ظروف سرامیکی که مخصوص تخمیر طراحی شده‌اند، استفاده کنید.

منبع: سلامت نیوز

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.