صفحه نخست

سیاست

اقتصاد

جامعه

فرهنگ‌وهنر

ورزش

شهرآرامحله

علم و فناوری

دین و فرهنگ رضوی

مشهد

چندرسانه‌ای

شهربانو

افغانستان

عکس

کودک

صفحات داخلی

عملکرد معین‌های اقتصادی، بهترین تبلیغ است

  • کد خبر: ۳۷۱۲۱
  • ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۰۹:۵۳
استاندار خراسان رضوی گفت: عملکرد مثبت الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در مناطق معین‌های اقتصادی در سطح استان بهترین تبلیغ برای این مدل است.

به گزارش شهرآرانیوز، علیرضا رزم‌حسینی شنبه شب در نشست هم‌اندیشی معینهای اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی افزود: با برنامه‌ریزی، تلاش و در نهایت با عملکرد خود می‌توانیم الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی را به عنوان الگوی اقتصادی مقاومتی فراگیر کنیم.

وی به روزهای آغازین اجرای مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی در استان کرمان اشاره و بیان کرد: سال ۱۳۹۳ روزی که اجرای این مدل را در استان کرمان شروع کردیم بسیاری ما را از این اقدام ناامید می‌کردند اما این کار با توکل بر خدا، همت مردم و معینهای اقتصاد مقاومتی جلو رفت.

استاندار خراسان رضوی معینهای اقتصاد مقاومتی را در خط مقدم توسعه، رفع فقر و جهل توصیف و بیان کرد: این محرومیت‌زدایی یک کار اعتقادی است و معینها باید علاوه بر باور به آن بطور مستمر در منطقه به عنوان متولی توسعه غیردولتی حضور داشته باشید.
وی تفکر مسوولان و اقتصاددانان را نیازمند تحول اساسی دانست و ادامه داد: با وجود آبادانی روستاها شاهد تخلیه آنها از جمعیت هستیم زیرا سیاستهای ما در توزیع عادلانه ثروت به درستی اجرا نشده‌اند.
رزم‌حسینی مهمترین وظیفه کنونی مسوولان را اشتغال‌زایی ذکر و بیان کرد: باید همانند دوران دفاع مقدس یکدل و یکصدا شده و مردم را در برابر فقر و جهل در کشور واکسینه کنیم.
وی در ادامه به شرایط اقتصادی کنونی کشور اشاره و بیان کرد: ایجاد شغل حتی برای ۱۰ نفر کار راحتی نیست لذا نباید آن را دست کم گرفت. معینهای اقتصادی امروز این کارها را کرده‌اند.
استاندار خراسان رضوی گفت: برای رشد اینگونه اقدامات محرومیت‌زدایانه نیاز به اراده‌های آهنین داریم. البته باید بدانیم اگر مردم صداقت و کار میدانی دیدند حتما به میدان خواهند آمد.

دبیر نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی هم در نشست هم‌اندیشی معینهای اقتصاد مقاومتی گفت: سه هزار و ۵۶۶ پروژه کسب و کار خرد و متوسط توسط ۱۶۴ معین در سامانه رصد معینهای اقتصاد مقاومتی این نهاد ثبت شده است.
علی‌اکبر لبافی افزود: از این تعداد پروژه دو هزار و ۴۰۷ فعالیت اقتصادی از ۱۱۰ معین اقتصاد مقاومتی توسط گروه کارشناسی نهاد مردمی اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی بررسی و تایید شده که در صورت اجرا و بهره‌برداری کامل فعالیتهای تایید شده حدود ۲۳ هزار و ۳۴۱ فرصت شغلی در این استان ایجاد می‌شود.
وی ادامه داد: به لحاظ فراوانی نوع فعالیتهای اقتصادی تایید شده، هزار و ۷۵۸ فعالیت "ایجادی" هستند که در کنار "فعالیتهای تکمیلی و توسعه‌ای" روند خود را طی می‌کنند.

در ادامه نشست هم‌اندیشی معینهای اقتصاد مقاومتی خراسان رضوی، مسوول دفتر شورای سیاستگذاری ائمه جمعه این استان نیز به فرازی از دعای بیستم صحیفه سجادیه و ارتباط آن با توفیق خدمت به مردم اشاره و بیان کرد: در این فراز از خداوند توفیق انجام کارهای خیر خواسته می‌شود، به عبارتی این همان توفیقی است که نصیب معینهای اقتصادی در خراسان رضوی شده است.
حجت‌الاسلام محمدحسین ایزدی وحدت و همگرایی را یکی از رموز موفقیت مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی خراسان رضوی ذکر و بیان کرد: این نشستهای اقتصادی و تلاشهایی که در جهت تحقق توسعه اقتصادی صورت می‌گیرند در راستای عمل به شعار سال یعنی "جهش تولید" هستند.
بر اساس مدل مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی که اجرای آن از سال ۱۳۹۷ به ابتکار علیرضا رزم‌حسینی در خراسان رضوی آغاز شده "معینهای اقتصاد مقاومتی" ارایه آموزشهای های حوزه کسب و کار، تسهیل امر سرمایه‌گذاری و توانمندسازی مردم را در مناطق شهری و روستایی و توسعه اقتصادی منطقه بر عهده دارند.

معینهای اقتصاد مقاومتی همچنین موظف به شناسایی ظرفیتهای مناطق زیر پوشش، ایجاد بسترهای لازم برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و اشتغال‌زایی هستند.

ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.